Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018

ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ; Άν όχι, τότε ...."προσπαθείστε"! Επεδή έτσι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ οι κομμουνιστές....

Με μία ΑΠΟΛΥΤΩΣ  Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η  αφίσσα, που αν την παρουσίαζε στο κοινό εθνικό κόμμα της Δυτικής Ευρώπης θα είχε γίνει ΣΑΛΟΣ και θα επέφερε απηνείς διώξεις εναντίον του για «ρατσισμό», πήρε θέση το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Λετονίας (δηλαδή διάδοχος του Κομμουνιστικού...) για τον αποικισμό της χώρας από Αφρικανούς «πρόσφυγες».


Αποτέλεσμα εικόνας για λετονία χάρτης

Στην αφίσσα εμφανίζεται ένας μαύρος ημίγυμνος άνδρας, ο οποίος φέρει μια παραλλαγή αμφιέσεως ιθαγενούς αφρικανικής χώρας και λίγο πιο πάνω από τον μηρό του, βλέπουμε να έχει ένα διαβατήριο με τα σύμβολα της 'Ε.Ε.'! 

Δίπλα του, μια λευκή γυναίκα, γυμνή και απροστάτευτη, με χαρακτηριστικά ανοικτόχρωμης ξανθιάς ανατολικοευρωπαίας, να θηλάζει ένα μαύρο μωρό, ενώ ο άνδρας έχει περασμένο το χέρι του στον ώμο της. 

Πίσω τους ανεμίζει (ΟΛΩΣ "τυχαίως"!) η σημαία με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, των “gay”.

Αποτέλεσμα εικόνας για λετονία χάρτης
Όπως καταλαβαίνετε, στην αφίσσα η γυναίκα είναι η Λεττονία και ο μαύρος άνδρας ο Αφρικανός που ήρθε στην χώρα. 
Αποτέλεσμα εικόνας για LSDSP in Latvia
Σκοπός της είναι να παρουσιάσει τον μαύρο και συνάμα την Ευρώπη ως ...διακορευτή της Λετονίας, δηλαδή της λευκής, αθώας και άσπιλης γυναίκας.


Αποτέλεσμα εικόνας για latvia flag
Το μήνυμα-προειδοποίηση στην αφίσσα, αναφέρει πως αυτό θα είναι το μέλλον της χώρας εάν οι πολίτες στις εκλογές του Οκτωβρίου δεν ψηφίσουν το LSDSP (Λετονικό Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα των Εργατών).
Άρα γε, τα εγχώρια συντρόφια, Περισσού και Κουμουνδούρου, (που έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ και ΑΝΕΚΑΘΕΝ τις ίδιες απόψεις και αντιλήψεις),  που πλειοδοτούν σε «αντιρατσισμό», τι έχουν να πουν επ’ αυτού;
[Πηγή:'εθνικισμός']
"Π  α  π  α  φ  λ  έ  σ  σ  α  ς"
https://odysseiatv.blogspot.com/2018/07/blog-post_847.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου