Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Μνημόνιο 4....αλλιώς έξω απο τη Συνθήκη Σένγκεν, ένα ακόμη κόλπο.

Συνηθισμένος ο λαός αυτός να τον δουλεύουν. 400 χρόνια σε Τουρκική κατοχή ήταν, όταν όλοι οι άλλοι ήταν ελεύθεροι στην Ευρώπη. Απο τότε λαός χωρίς ερείσματα και αξίες. Η σημερινή Ελλάδα δεν είχε και δεν έχει καμμία σχέση με την Αρχαία. Σήμερα δεν υπάρχουν αξίες, παρά μόνο το περίφημο Ιερό Λαδοπότηρο της Ελλάδας. Οι Λαδέμποροι της κατοχής έγιναν άρχοντες. Δεν πλήρωσαν ποτέ φόρους ενώ όλα γίνονται ακόμη και τώρα στα μέτρα τους (εξωτερική και ενεργειακή πολιτική).

Η κυβέρνηση έχει φτάσει στα όρια της. Ξέρει πως δεν μπορεί να επιβάλλει άλλα μέτρα. Μένουν οι εφοπλιστές, αυτοί που έχουν λατομεία και κάτι άλλοι που δεν πληρώνουν φόρους (οι άρχοντες) έχουν απομείνει. Αλλά αυτούς δεν τους ακουμπάει κανένας. Είναι κράτος εν κράτει. Έχουν κάνει το δικό τους Shit-y of Athens στον ευρωπαϊκό Νότο και δεν θέλουν να το χάσουν με τίποτα. Είναι η τρύπα του βαρελιού απο την οποία η Ελλάδα χάνει την ανάπτυξη της και οι Έλληνες πολίτες τη ποιότητα ζωής που δικαιούνται.

Το επόμενο βήμα και τα εργαλεία


Mένει πλέον μόνο το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας και η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τη Τουρκία. Η κυβέρνηση χρειάζεται όμως ένα σκηνικό για να το κάνει αυτό αλλά και για να μείνει στην εξουσία ακόμη και με ένα Μνημόνιο 4. Χρειάζεται κάποιον να παίξει το ρόλο του Γιάνη, το ρόλο του λαγού. Αυτό λέγεται Συνθήκη Σένγκεν και Συνεργάτες.

Τη προηγούμενη φορά ήταν το Grexit και Συνεργάτες. Tότε χάθηκαν τα λεφτά των Ταμείων. Δεν έμεινε τίποτα μέσα και το είχαμε πεί. Αφού άδειασαν τα Ταμεία και αφού πήραν τα ευρώ απο την αγορά με τη χρήση της πλαστικής κάρτας για την οποία είχαμε μιλήσει πρίν σκάσει ο Γιάνης (όταν όλα ήταν σε κατάσταση ύπνωσης και ακόμη είναι), τώρα μιλούν για ασφαλιστικό.
Πάει και αυτό πέθανε. Περού η χώρα.

Όλο το πολιτικό σύστημα είναι στο κόλπο. Μαλλώνουν μεταξύ τους για να ξεχνιόσαστε και να επωφελούνται της απόσπασης της προσοχής σας.

Δημιουργία προβλήματος σημαίνει κέρδος, σημαίνει αρπαχτή

Κανένας πόλεμος ή πρόβλημα δεν ξεκινάει χωρίς “στρατό” (υποδομή, σχέδιο, οργάνωση, προετοιμασία, ο σωστός άνθρωπος στη κατάλληλη θέση κλπ) και ο “στρατός” χρειάζεται όπλα.

Ποιός είναι ο τελευταίος πόλεμος που πρόσθεσε προβλήματα στην Ελλάδα ή αν θέλετε δημιούργησε εργαλεία για επίτευξη στόχων (να η ευκαιρία) σε τρίτους; Οι Σιίτες κατά των Σουνιτών ή ο έλεγχος των δρόμων μεταφοράς φυσικού αερίου; Πρός το παρόν μένουμε στο δεύτερο, το πρώτο είναι ένα εργαλείο για να μη φανεί το δεύτερο. Υπάρχουν και άλλα εργαλεία που θα εμφανισθούν. Η διεθνής μαφία είναι ευρηματική, ενώ την χαρακτηρίζει μονίμως η αντιπαραγωγικότητα και η αρπαχτή. Για το λόγο αυτό παράγονται οι κρίσεις και οι μικροί πόλεμοι.

Οι ύαινες έχουν στήσει ήδη το παιγνίδι. Σε διαρκή τροχιά διάλυσης η χώρα και ο εξισλαμισμός της.


Η Ελλάδα είναι ανίκανη να προστατεύσει απο την εποχή Σαμαρά τα θαλάσσια εθνικά σύνορά της. Δεν μιλάμε για ΑΟΖ αλλά για μέχρι τα 6 νμ. Αν το είχε κάνει τότε ή και τώρα, η ΕΕ δεν θα μιλούσε σήμερα για θέμα διάσωσης των μεταναστών στο Αιγαίο απο την Ελλάδα απο κοινού με τη Τουρκία, με απειλή την έξοδο της χώρας μας απο τη Συνθήκη Σένγκεν. Κανένας δεν ταξιδεύει στο Αιγαίο για να πεθάνει. Πάει σε συγκεκριμένα νησιά, στα οποία δεν υπάρχει πόρτα γιατί δεν τη φυλάει κανείς.

Οι ''άρχοντες'' προώθησαν και προωθούν επί χρόνια τη διάλυση της Ελλάδας που θα ολοκληρωθεί με τον πλήρη εξισλαμισμό της. Τα πιόνια της πολιτικής και τα ΜΜΕ απλά εκτελούν.

Σας είπα. Θα φύγετε πολλοί για μετανάστες (άν προλάβετε) ή θα δουλέψετε για μια φέτα ψωμί στις ΕΟΖ που δημιουργούνται η μία μετά την άλλη στην Ελλάδα π.χ. στο λιμάνι του Πειραιά, στα περιφερειακά αεροδρόμια, στη Πελοπόννησο, στη Κρήτη κλπ (άν δεν έλθουν ξένοι για αυτές τις δουλειές). Απο την εκμετάλλευση αυτών των “επενδύσεων” η Ελλάδα δεν θα παίρνει φόρους (όσο η χώρα ξεπουλάει, θα έχει λιγότερα έσοδα άρα και μικρότερους μσθούς και συντάξεις), αφού τα προιόντα που θα έρχονται σε αυτά θα περνάνε transit για ΕΕ. Το ίδιο αφορά και τα έσοδα απο το τουρισμό. Τα λιμάνια έγιναν και αυτά ΕΟΖ.

Οι εικόνες μιλάνε απο μόνες τους αλλά ακόμη “τα παιδία παίζειν αντί τρέχειν…”

Οι απολύσεις στο δημόσιο θα έλθουν αναγκαστικά, αφού οι άρχοντες δεν πληρώνουν φόρους και αφού όσοι πληρώνουν δεν έχουν πλέον λεφτά να δώσουν (με μια πλαστική κάρτα κυκλοφορούν, που εκτός Ελλάδας δεν έχει καμμία αξία και πληρώνουν φόρους στις τράπεζες για κάθε συναλλαγή με αυτές). Αυτά και καλό κουράγιο. Μάλλον όμως δεν έχετε καταλάβει τη θέση σας. Είστε ακόμη σε ονειρική κατάσταση...

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου