Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Όταν οι καπιταλιστές επένδυαν στον "αντικαπιταλισμό"

Μας γράφουν για τον Jacob Rothschild, Δισεκατομμυριούχο γόνο της μεγαλύτερης... ΙΣΩΣ... τραπεζικής δυναστείας της Ευρώπης για την οποία ο Karl Marx, "σπουδαίος" οικονομολόγος, αντικαπιταλιστής... και 1ος ξάδελφος των ιδιοκτητών της αυτοκρατορίας της PHILIPS ...δεν άκουσε, δεν ήξερε, δεν έγραψε... ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΒΗ.

Την εποχή που δεν υπήρχε αυτοκράτορας, Βασιλιάς ή Πρωθυπουργός που να ΜΗΝ χρωστάει στους "Άγγλους" Rothschild... o περιούσιος Μarx κι όλοι οι περιούσιοι συμπτωματικά ...ιδρυτές των Κομμουνιστικών Κομμάτων στον κόσμο φρόντισαν, ώστε κανένας κομμουνιστής να μην γνωρίζει την ύπαρξη και το μέγεθος αυτής της Τοκογλυφικής Δυναστείας.
Από ανεδαφικές οικονομικές θεωρίες ...ξέρουν όλοι. 
Για τα ονόματα πίσω από το Κεφάλαιο ...δεν τους ενημέρωσε κανείς.
Ούτε κανείς αναρωτήθηκε, γιατί οι καπιταλιστές μεγαλοεκδότες φρόντισαν να τυπωθεί και να διανεμηθεί σε παγκόσμια κλίμακα... ένα αντικαπιταλιστικό βιβλίο... από το οποίο φυσικά έλειπαν τα σημαντικότερα κομμάτια του παζλ.
Μία ολόκληρη κινηματογραφική ταινία του Κώστα Γαβρά (Hanna K) απαγορεύτηκε πρακτικά να κυκλοφορήσει, γιατί παρουσίασε ισοδύναμα Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους... ενώ ως γνωστόν οι περιούσιοι έχουν Θεία εξουσιοδότηση, να κλέψουν τη γη και να προκαλέσουν τη γενοκτονία των Παλαιστινίων. Αν στην εποχή μας μπορεί τόσο εύκολα το Κεφάλαιο να μπλοκάρει ανεπιθύμητες φωνές... σκεφτείτε τότε... που τα τυπογραφεία ήταν ελάχιστα και οι εκδόσεις μονοπωλιακού χαρακτήρα.
Το βιβλίο του Μαρξ όχι μόνο δεν απαγορεύτηκε, αλλά σε μία εποχή που οι εκδόσεις ήταν δύσκολες και πανάκριβες... οι καπιταλιστές επένδυσαν πολλά λεφτά στον "αντικαπιταλισμό" και την εφαρμογή του... εκεί που υπήρχαν ανυπότακτοι καπιταλιστές και μονάρχες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου