Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Αν ο Κεμάλ έσφαζε Εβραίους αντί για Έλληνες θα χεζόταν ο Μπουτάρης το ίδιο εύκολα;

Ο Κεμάλ σκότωσε και κατέστρεψε οικονομικά περισσότερους Έλληνες από ότι ο Χίτλερ… επομένως στην Ελλάδα θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και η μνήμη του Κεμάλ και οι οπαδοί του. Για τον μέσο Πόντιο ή Μικρασιάτη ο Κεμάλ δεν διαφέρει σε τίποτα απολύτως από τον Χίτλερ κι οποιονδήποτε άλλον που η παγκόσμια ιστορία θεωρεί serial killer.
Όμως με την ανοχή και τη συνέργεια των κομματόσκυλων στα Προσφυγικά Σωματεία ο Μπουτάρης θέλει να χρησιμοποιήσει τον Κεμάλ για να προσελκύσει Κεμαλιστές στη Θεσσαλονίκη, κάτι που ΔΕΝ ενοχλεί καθόλου την Εβραϊκή Κοινότητα της Θεσσαλονίκης, διότι ο Κεμάλ υπήρξε προστάτης των Εβραίων …και άρα λογικό να τον συμπαθεί κι ο Μπουτάρης.
Αν ο Κεμάλ είχε σφάξει καμιά 5000 Εβραίους… θα τολμούσε ο Μπουτάρης ο «βαρύμαγκας» να ζητήσει από την Εβραϊκή Κοινότητα να το ξεχάσει, να κάνει τα στραβά μάτια …για να γίνει τζίρος στις καφετερίες της Αριστοτέλους;
Σ’ αυτή την υπόθεση που ενοχλεί απίστευτα της
συντριπτική πλειοψηφία των Θεσσαλονικιών που είναι σχεδόν όλοι πρόσφυγες… ο Μπουτάρης επιμένει εδώ και πολύ καιρό ενώ επιδεικτικά και φασιστικά αγνόησε τις διαμαρτυρίες των πολιτών.
Στη Θεσσαλονίκη πλέον ζουν 1.000 Εβραίοι …και 500.000 πρόσφυγες από τους οποίους ζητούν να ανεχθούν τον φασισμό του Μπουτάρη στο θέμα του Κεμάλ με πρόσχημα μερικές πενταροδεκάρες από τον Τουρισμό.
Στο ίδιο πνεύμα κι ο Ελ. Βενιζέλος, αγνοώντας τα θύματα του Κεμάλ… τον πρότεινε για Νόμπελ Ειρήνης αδιαφορώντας επιδεικτικά για τον θάνατο που σκόρπισε στους Έλληνες.
Στο ίδιο πνεύμα κι ο Τσίπρας παρέχει άσυλο σε Κεμαλιστές δολοφόνους αδιαφορώντας για το ότι πρόκειται για πραξικοπηματίες, προδότες ξένων συμφερόντων και δολοφόνους αμάχων.
Αυτοί όλοι όπως βλέπετε μένουν συνεπείς και τιμούν όσους υπηρέτησαν τα σχέδια του Σιωνισμού όπως ο Κεμάλ.
Οι Έλληνες είναι που έχουν χάσει τ’ αβγά και τα καλάθια και δεν λένε να καταλάβουν ότι ο Κεμάλ ήταν ΦΙΛΟΣ των Τραπεζιτών, ήταν με το στρατόπεδο των ίδιων αφεντικών και όταν οι φίλοι των αφεντικών διαπράττουν γενοκτονίες …αυτές δεν είναι γενοκτονίες είναι εγκαθίδρυση της «Δημοκρατίας» …όπως την εννοούν οι τοκογλύφοι φυσικά.
Αυτό είπε κι ο Μπουτάρης χέζοντας τα θύματα του Κεμάλ. Τον αποκάλεσε πατέρα της Τουρκικής Δημοκρατίας …όχι σφαγέα και δολοφόνο Ελλήνων και προστάτη των Εβραίων.
Τα απανωτά πραξικοπήματα των Κεμαλιστών από τα οποία υπέφερε η Τουρκία …δεν έχουν θέση στο μυαλό του φωστήρα Μπουτάρη.
Κι αφού ο Μπουτάρης με φασιστικό τρόπο επιβάλει τον Κεμαλισμό ως τουριστική ατραξιόν …και το αποδεκτό από τη Ελληνική Δικαιοσύνη σύνθημα απαιτεί να τσακίζονται οι «φασίστες» …θα πρέπει και όσοι τον τσάκισαν …να θεωρηθούν αντιφασίστες και προστάτες της Δημοκρατίας και της Ειρήνης ενάντια σε όσους προάγουν ως σπουδαίους ηγέτες …ψυχασθενείς κατά συρροή δολοφόνους όπως ο Κεμάλ.
Αυτή η κυρία Σαχινίδου …η πρόεδρος …ΔΕΝ ήξερε ότι ο Μπουτάρης θεωρεί ΜΥΘΟ ότι ο Κεμάλ ήταν σφαγέας;
  • Τον καταδίκασε για την ασέβεια στα θύματα του Κεμάλ;
  • Του ζήτησε να ανακαλέσει;
  • Του ζήτησε να μιλήσει με απογόνους προσφύγων και να μορφωθεί;
  • Απαίτησε να ζητήσει συγνώμη;
  • Θα τολμούσε να κινηθεί νομικά εναντίον του;
Μήπως κι αυτή η κυρία Σαχινίδου θεωρεί ότι πρόκειται για μύθο …αλλά εκμεταλλεύεται την ημέρα μνήμης για να μαζεύει τους Πόντιους και να τους διαφημίζει χωρίς κόστος τον κάθε Μπουτάρη για ψηφοθηρικούς λόγους;
Είναι πολύ παράξενο η προσφυγομάνα Θεσσαλονίκη να εκλέγει Μπουτάρη κι ακόμα πιο παράξενο οι Πόντιοι να έχουν μία Πρόεδρο που δεν βρήκε προσβλητικό το ότι ο Μπουτάρης βάφτισε ΜΥΘΟ την Ποντιακή Γενοκτονία …όταν ζητούν από τους Πόντιους λεφτά για να ενισχύσουν την προώθηση του θέματος διεθνώς. Όμως πόσο ηλίθιο είναι να απαιτείς διεθνή αναγνώριση της Ποντιακής Γενοκτονίας κυρία Σαχινίδου …και την ίδια στιγμή να προωθείς πολιτικούς που θεωρούν ότι η Ποντιακή Γενοκτονία ήταν μύθος;
Ή μήπως τα περί Ποντιακής Γενοκτονίας είναι απλά δόλωμα για να παίζουν με τους Πόντιους και να τους μαντρώνουν γύρω από συγκεκριμένα ελεγχόμενα σωματεία;
Τη φιλία μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων που οι πρόσφυγες γνωρίζουν ότι υπήρχε… δεν χρειάζεται να την προωθήσουμε ξεπλένοντας τα εγκλήματα ενός Σφαγέα.
Τα εγκλήματα έχουν εντολείς, έχουν ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς με ονοματεπώνυμα …και δεν είναι ολόκληροι λαοί πίσω από αυτά …αλλά οι οικονομικές ελίτ και οι υπηρέτριές τους στις εκάστοτε πολιτικές και στρατιωτικές ηγεσίες.
Ο Κεμάλ σκότωσε υπηρετώντας τα ίδια κέντρα που υπηρετούσε κι ο Ελ. Βενιζέλος κι ο Τσίπρας κι ο Μητσοτάκης κι όλοι τους…
Οι Τούρκοι ως λαός επίσης ήταν θύματα του Κεμάλ και των απογόνων του… και μέχρι πρόσφατα οι Κεμαλιστές με πραξικοπήματα καταργούσαν τη Δημοκρατία όταν αυτή δεν βόλευε τα ξένα αφεντικά τους.
Το Σύστημα τους έπεισε ότι ήταν εθνικός ευεργέτης …όπως έκαναν σ’ εμάς με τον Ελ. Βενιζέλο.
Τέλος η κυρία Σαχινίδου …επιβλήθηκε από τους Πόντιους στο Σύστημα ή επιβλήθηκε στους Πόντιους από κάποιους άλλους, όπως ακριβώς τα κόμματα επιβάλλουν τους δικούς τους πράκτορες στην ηγεσία του Συνδικαλισμού;
Αυτά τα ερωτήματα πρέπει να απασχολούν τους Πόντιους.

Προσπαθούν εναγωνίως να μας δείξουν ότι οι Πόντιοι σκέφτονται …όπως ακριβώς η Σαχινίδου …κι ότι αυτοί που επιτέθηκαν στον Μπουτάρη… ήταν «ακροδεξιοί» και «φασίστες» …αλλά διαψεύστηκαν. Στην πορεία βέβαια μπορούν να επινοήσουν ό,τι θέλουν. Μέχρι και πυρηνικές κεφαλές μπορούν να βρουν όταν θέλουν…


http://www.news247.gr/politiki/orgi-gia-tin-epithesi-ston-mpoytari-tesseris-syllipseis.6615515.html
Πηγή: news247.gr

Πηγή: Twitter

http://www.skai.gr/news/greece/article/374113/proedros-podion-me-apeiloun-giati-katadikasa-tin-epithesi-ston-boutari/
Πηγή: skai.gr

http://www.projetaladin.org/holocaust/en/muslims-and-jews/muslims-and-jews-in-history/jews-in-the-ottoman-empire-and-turkey.html
Πηγή: projetaladin.org

http://www.newsbomb.gr/ellada/ethnika/story/739991/aseveia-mpoytari-den-me-endiaferei-an-o-kemal-itan-foniasΠηγή: newsbomb.gr

aznews
http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2018/06/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου