Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Κρατηθείτε! Καλά... Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΙΣΠΑΝΙΔΑ είναι ... Α Ν Δ Ρ Α Σ !!!!!!!!!!!!!!! (Πόση πιά ΚΑΤΑΝΤΙΑ ακόμα ; ; ; ;)


Αποτέλεσμα εικόνας για angela ponce

(ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!)
Νομίζω ότι είναι περιττό, να επαναλάβουμε ότι όλα τα παγκόσμια μεγάλα 'σόου' (καλλιτεχνικά, αθλητικά, μόδας, κινηματογράφος κ.λ.π.) ελέγχονται πλήρως από την Νέα Τάξη.... και ειδικά όσα οι νεοταξίτες γνωρίζουν οτι τα παρακολουθεί η (ΒΑΘΙΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΗ) νεολαία.'Eurovision', Καλλιστεία, ακόμα και το ίδιο το 'Μουντιάλ'...
Σχετική εικόνα

Διαβάστε λοιπόν πως προωθείται η ανωμαλία, η διαστροφή και ο σοδομισμός μέσω των καλλιστείων... 

Είναι νέα, ωραία και από την περασμένη Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 έγινε κάτοχος του επίζηλου τίτλου της 'Μις Ισπανία'. 

Σχετική εικόνα
Ο λόγος για "την" 26χρονη Άντζελα Πόνσε από τη Σεβίλλη, που ετοιμάζεται να γράψει ιστορία, εκπροσωπώντας την χώρα της ως πρώτη ...τρανσέξουαλ υποψήφια (!!!!!!) στον διαγωνισμό 'Miss' Universe στα τέλη του χρόνου!

Αποτέλεσμα εικόνας για angela ponce

Από το 2012 επιτρέπεται να μετέχουν στον διαγωνισμό αυτό τρανσέξουαλ υποψήφιες μετά από προσφυγή της Καναδέζας Γιένα Ταλάτσκοβα, που είχε αποκλειστεί από τα καλλιστεία στην χώρα της. 

Αποτέλεσμα εικόνας για angela ponceΣχετική εικόνα

Αν και της επετράπη τελικά να λάβει μέρος, η Ταλάτσκοβα κατέληξε στη 12η θέση κι έτσι δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό. 
Τα κατάφερε, όμως, η Πόνσε και ετοιμάζεται τώρα να διεκδικήσει τον ...παγκόσμιο τίτλο!

Αποτέλεσμα εικόνας για angela ponce

Όπως έγραψε η ίδια στον λογαριασμό της στο instagram, «αυτό ήταν ένα μεγάλο όνειρο», να εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα της και να γίνει «μια φωνή υπέρ του σεβασμού της ποικιλομορφίας όχι μόνον εντός της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο».

Αποτέλεσμα εικόνας για angela ponce
ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ "ΤΗΣ".
ΠΩΣ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΡΑ ΓΕ;
Η Πόνσε που γεννήθηκε αγόρι (το 1992 στην Σεβίλλη) και κατάλαβε, όπως λέει, από την ηλικία των ...τριών ετών ότι είναι κορίτσι, είχε λάβει μέρος και στον διαγωνισμό του 2015, για το θεσμό της 'Miss World', αλλά έχασε σημεία από την (κανονική γυναίκα!) Miss Barcelona, την Μιρέϊα Λαλαγκούνα. 

Σχετική εικόνα
Την Παρασκευή τα κατάφερε, ωστόσο, να επικρατήσει των άλλων 22 φιναλίστ και να στεφθεί έτσι νέα βασίλισσα της ομορφιάς στην πατρίδα της. 
(iefimerida)
Να πω και κάτι για να γελάσουμε;
Ηρθε η ώρα να μην συμμετέχουν οι Ελληνίδες πλέον σε τέτοια αισχρά σόου...
Τώρα μπορείτε να γελάσετε ελεύθερα....
http://koukfamily.blogspot.com/2018/07/blog-post_983.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FeUbi+%28%CE%98%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%A3+%CE%95%CE%A5%CE%97+koukfamily%29
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Ο ...κύριος αυτός, κατά τον ισπανικό Τύπο πάντα, αφού εδώ η είδηση "χάθηκε"(...) ΔΕΝ έχει κάνει ακόμα εγχείρηση αλλαγής φύλου, απλώς ΔΗΛΩΝΕΙ γυναίκα, αφού ο σχετικός νόμος αυτοπροσδιορισμού του φύλου στην Ισπανία είναι ΙΔΙΟΣ ακριβώς, με αυτόν που ψήφισε ο mister Alexis στήν Ελλάδα.
Επιπλέον, έχει ΗΔΗ "δουλέψει" ως ...πόρνη, πράγμα ΔΕΝ (!!!) που της στοίχισε την αφαίρεση του τίτλου, όπως συνέβαινε πρίν λίγα χρόνια με τις κανονικές γυναίκες σε όλες τις χώρες του κόσμου!

Είναι γεγονός ότι επανειλημμένως κοπέλλες που αναδείχθηκαν π.χ. 'μίς Αμερική', ή 'μίς Γαλλία', απώλεσαν τελικώς τους τίτλους τους, απλώς και μόνον επειδή διαπιστώθηκε πώς είχαν κάνει γυμνή φωτογράφιση.
Προτού ο ...κύριος αυτός λοιπόν, "εργασθεί" ως πόρνη και μοντέλλο, προσπάθησε να σπουδάσει πληροφορική, αλλά ΔΕΝ τα κατάφερε, επειδή οι συμμαθητές "του" (ή "της" άν προτιμάτε) "της" έκαναν λέει 'μπούλινγκ'!

Όπως εγράφη στις ημερήσιες ισπανικές εφημερίδες, αυτό που "συγκίνησε" (;;;) την Επιτροπή των Καλλιστείων, είναι ότι "η" Ponce, έχει βοηθήσει άτομα με αναπηρία και έχει ασχοληθεί με την ψυχολογική στήριξη νεαρών Ισπανών ...κιναίδων που θέλουν να γίνουν γυναίκες !!!!

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

https://odysseiatv.blogspot.com/2018/07/blog-post_335.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου