Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Ένα διορισμένο άτομο στο υπουργείο των εσωτερικών σημειώνει τα ποσοστά από ΟΛΗ την Ελλάδα ( του τηλεφωνούν δικαστικοί αντιπρόσωποι) και μετά τα δίνει στην Singular για να μοιράσει τα ποσοστά..Πάντα στο υπουργείο των εσωτερικών. Ο θάνατος μυστήριο του Βγενόπουλου μας οδηγεί σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια..

Πόσοι…«αθώοι» Έλληνες ψηφοφόροι που τους θεωρούν «πρόβατα», γνωρίζουν ότι η Εταιρεία ‘Singular Logic που συγκεντρώνει, καταμετρά τους ψήφους και ανακοινώνει τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα, πέρασε στην ιδιοκτησία της οικογένειας Ροκφέλλερ και άλλων σκληροπυρηνικών Σιωνιστών ;
Και το πιο τραγικό, λίγο αργότερα ο πρόεδρος της ‘Singular Logic’ Μιχάλης Καριώτογλου… «Α υ τ ο κ τ ό ν η σ ε»…! στις 30 Μαρτίου του 2018!
Άλλη μια μια είδηση που πέρασε στα ψιλά των ειδήσεων και δεν έτυχε καμιάς ιδιαίτερης μνείας και σημασίας από τους «οικονομικούς παράγοντες» και τα διεφθαρμένα ΜΜΕ της χώρας μας ήταν η πώληση των επιχειρηματικών δανείων της MIG, (Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG) στο «αμερικάνικο fun ΚΚR.Η MIG που αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους ομίλους στην Ελλάδα, έχει στην κατοχή τις μεγάλες εταιρείες όπως τις Vivartia, Goodys, Flocafe, Everest , νοσοκομείο Υγεία και SingularLogic, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Attica με τα Super Fast Ferries…, όπου συνολικά αριθμεί 12.000 εργαζομένους.
Όλα τα παραπάνω μεταβιβάστηκαν εν μια νυκτί (στις 18 Δεκεμβρίου για την ακρίβεια) από την Τράπεζα Πειραιώς που είχε τη διαχείριση των επιχειρηματικών δανείων της MIG στο «αμερικάνικο Fund KKR.
Αποτέλεσμα εικόνας για Î²Î³ÎµÎ½Î¿Ï€Î¿Ï…Î»Î¿Ï‚Η ουσιαστικότερο παράμετρος είναι ότι μαζί με όλες τις εταιρείες στην κατοχή της MIG ήταν και η Singular Logic, η οποία είναι υπεύθυνη για την συγκέντρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, την καταμέτρησή τους, την αποστολή στο Υπουργείο Εσωτερικών και τελικώς την αναμετάδοσή τους στις οθόνες μας…
Αυτό, πρακτικά σημαίνει ότι ελέγχει ΠΛΗΡΩΣ όλη τη ροή των εκλογικών αποτελεσμάτων και τα διαχειρίζεται Α Ν Α Λ Ο Γ Ω Σ…!
Κατά συνέπεια, αποτελεί λοιπόν μέγιστης πολιτικής σημασίας το ΠΟΙΟΣ θα ελέγχει την ‘Singular’.ο επενδυτικό fund KKR εξ’ Αμερικής έχει ιουδαϊκή στάμπα και ηγεσία, καθώς όλοι του οι ιδιοκτήτες είναι Εβραίοι Σιωνιστές και μάλιστα σημαντικότατα μέλη των Σιωνιστικών οργανώσεων.
Η Singular λοιπόν, έχει περάσει στα χέρια του Σιωνιστικού lobby της Αμερικής…
https://katohika.gr/ellada/singular-logic-poioi-anekselegktoi-apofasizoun-gia-to-ti-psifizoun-oi-ellines/


Γνώριζε πολλά ο Βγενόπουλος...πάρα πολλά...Σε αυτό το video μας λέει για τα μαύρα του κομμουνιστή Μιλόσεβιτς....Για φαντάσου τα σκουπίδια της Ελλάδος πόσα έχουν βγάλει στο εξωτερικό. Ο βγενόπουλος που δημόσια είχε κάνει μήνυση στον Τσίπρα και στον Βαρδινογιάννη. Δημόσια είχε αναμετρηθεί με τον Βαξεβάνη ενώ είχε φωτογραφίσει και την Θάνου..
Αποτέλεσμα εικόνας για μιλοσεβιτς εικονεσ
Εμείς το είχαμε γράψει εδώ και πολλές μέρες. Σχετικά με τις ευρωεκλογές θα δώσουν ποσοστό στο Σύριζα άνω του 20% μόνο και μόνο για να υπάρχει ο σικέ διπολισμός...Ούτε ο Σύριζα αλλά ούτε και ο Κούλης χαμένος. Πάνω από το 20% όλοι τους και κανένα πρόβλημα. Ραντεβού στις εθνικές εκλογές για το γνωστό δούλεμα. Η δεξιά, ο Βελουχιώτης, ο εμφύλιος....και τα πρόβατα στις κάλπες...οι γνωστοί φανατικοί που έχουν συμφέρον να πείσουν τα πρόβατα να πάνε να ψηφίσουν έτσι ώστε να μοιραστούν τα ποσοστά από την Singular..

Να είσαι ο πρωθυπουργός της χώρας και να δυσκολεύεσαι να γεμίσεις μια μικρή πλατεία; Που ακούστηκε; Κάτω από το 20% ο Σύριζα. Για αυτό και οι εθνικές εκλογές. Αν δεν ανακοίνωνε εθνικές εκλογές δεν θα έβρισκαν πουθενά την ψήφο τους. Τώρα προσπαθούν να το σώσουν...με δεξιές και τρομοκρατίες...με έναν αντίπαλο άχαρο και άχρηστο.


http://perimajestic.blogspot.com/2019/05/singular.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου