Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

«Αγχώθηκε» ο ΓΑΠ στο Φόρουμ Μεταναστών: «Είμαστε περήφανοι για τον Αντετοκούνμπο, αλλά τι γίνεται με όλους τους άλλους»...

Περισσότερα, εδώ.
Άγχος μεγάλο...γιατί όπως γράφαμε??? Πρέπει να γίνει η μετάβαση......μια χώρα μικρή, ασθενής, με μεικτό πληθυσμό. Και το βράδυ όλοι Mega με Big Brother... Φυσικά ο πληθυσμός που χάνεται στα νοσοκομεία θα αντικατασταθεί...



Είδατε πουθενά Κοινωνικό Μέρισμα; Δεν υπάρχει. Μόνο για κάποιους εκλεκτούς συνταξιούχους του Δημοσίου υπήρχε δωράκι πριν μήνες.


Τα μνημόνια είναι χειρότερα και από τους Βαλκανικούς πολέμους. Χειρότερα και από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Η χώρα παραδόθηκε εντελώς.


Που το βλέπεις; Καθημερινά. Οι μεγάλες ηλικίες πεθαίνουν από; Φτώχεια...τους έκοψαν τις συντάξεις με τα μνημόνια του Παπανδρέου, του Μητσοτάκη, του Τσίπρα.. του Σαμάρα. Πληρώνουν φόρους με παιδιά άνεργα με αποτέλεσμα να παραμελούν την υγεία τους.


Πεθαίνουν στο κρύο θεούλη μου...τους πέφτουν τα μαλλιά από αβιταμίνωση. Αυτό σχετίζεται με αύξηση του κινδύνου καρδιοκυκλοφορικής νόσου και πρόωρου θανάτου.



Αν βάλεις και τον κορωνοιό...την εποχική γρίπη?? τότε?? Τότε τι??


Το 60% των Ελλήνων υποφέρει από υποβιταμίνωση εδώ και χρόνια. Καταλάβατε τι συμβαίνει; Γιατί έχουμε τόσους θανάτους??? Κανείς δεν θα σας το πει. Κανείς. Κάποιοι ευσυνείδητοι ντρέπονται να μιλήσουν. Πεθαίνει ένα κομμάτι Ελλάδας...από έλλειψη μαγνησίου. Από διαλυμένο ανοσοποιητικό σύστημα. Από φτώχεια. Aπό εγκατάλειψη. Από στεναχώρια. Η έλλειψη της βιταμίνης D3 μαγνησίου θεωρείται παράγοντας κινδύνου πρόκλησης καρδιαγγειακής νόσου.





Χειρότερα και από Ρουμανία του Τσαουσέσκου...


Η κομμουνίστρια Πρόεδρος της Δημοκρατίας τι κάνει για αυτό; Τίποτα. Έβγαλε νόμιμα τα μνημόνια!! Που οδήγησαν στον μαρασμό της Ελληνικής νεολαίας! 



 

Πηγή: Το κείμενο, έχει γραφτή από κάποιον, που θέλει να παραμείνη ανώνυμος.
=================================================
Σημείωση ιστολογίου «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»:
Το διαλυμένο ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων, αποδιαλύεται ΚΑΙ από τα «ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ», ανώνυμε.

http://esxatianasxesi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου