Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Aυτός ο ιός είναι εξαιρετικά επικίνδυνος!!

Aυτός ο ιός είναι εξαιρετικά επικίνδυνος!!

Σε λίγους μήνες σκότωσε το 80% των δικαιωμάτων και των ελευθεριών μας!

https://mfmeuron.blog.tdg.ch/archive/2020/08/12/la-population-le-corps-medical-le-gouvernement-308155.html#more

Αυτό είναι το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας αν δεν αντιδράσουμε σύντομα:



 Δεν θα υπάρξει δεύτερο κύμα του ιού στην Σουηδία!

Οι Σουηδοί λοιδορήθηκαν από τον υπόλοιπο κόσμο επειδή αρνήθηκαν τα lockdown - κράτησαν ανοικτά τα σχολεία και δεν απειλήθηκαν από την κυβέρνησή τους για πρόστιμα και μάσκες- αλλά μάς κλείνουν χαμογελώντας το μάτι, καθώς ειδικοί διαπιστώνουν ότι στην Στοκχόλμη έχει σχεδόν ήδη επιτευχθεί η ανοσία αγέλης.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8607731/Why-Sweden-pilloried-world-refusing-lock-having-laugh.html


Δυστυχώς όμως.. στο Κεμπέκ του Καναδά, και παρόλη την επιτυχημένη πορεία αντίδρασης 100.000 ατόμων την περασμένη βδομάδα,  ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση ότι θα γίνουν υποχρεωτικά τεστ σε όλο τον πληθυσμό και lockdown και υποχρεωτικοί μαζικοί εμβολιασμοί μόλις προμηθευτούν το εμβόλιο.

https://conscience-du-peuple.blogspot.com/2020/08/la-loi-de-sante-publique-du-quebec.html

Μην ξεχνάμε όμως ότι ο νεοφιλελέ-φτ πρωθυπουργός Trudeau είναι πιστή αντιγραφή του Μητσοτάκη. Ο πατέρας του υπήρξε επίσης πρωθυπουργός και επίσης αποτελεί, σαν τον Μητσοτάκη, μόνιμο μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και του Davos Forum.


O Neel Kashkari, πρόεδρος της FED στη Μινεάπολη, παροτρύνει το Κονγκρέσο να εισηγηθεί σε νέο lockdown. Φίδια παντού!

 https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-08-02/fed-s-kashkari-urges-congress-to-act-suggests-fresh-lockdown


Εντωμεταξύ ο "γιατρός να σού τύχει" Anthony Fauci, είπε πως δεν είναι και πολύ υψηλές οι προσδοκίες των επιστημόνων, για υψηλή απόδοση του εμβολίου, όταν θα είναι έτοιμο. Εκτίμηση η οποία συνάδει και με τις ανακοινώσεις, τις προάλλες, του FDA (αμερικανικός οργανισμός διαχείρισης τροφών και φαρμάκων), ότι θα ενέκρινε άνετα ένα εμβόλιο το οποίο θα αποδεικνυόταν ασφαλές έστω κι αν περιοριζόταν μόνο στο 50% η απόδοσή του.

https://www.cnbc.com/2020/08/07/coronavirus-vaccine-dr-fauci-says-chances-of-it-being-highly-effective-is-not-great.html


Πάρτε και ένα ωραίο αρθράκι με τίτλο:

Οι περιορισμοί στα σπίτια (lockdown) είναι ένα τεστ, για να μετρήσει το σύστημα ΠΟΣΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.


------------------  .  -------------------




 
Αυτή τη στιγμή βέβαια είναι μια χαρά ο Ρόμπερτ, και σχολιάζει στο twitter και λέει ότι χτυπάει και καμιά μπυρίτσα πού και πού -lol- εκεί στο κρεβάτι, αλλά δεν γίνεται να μην σε βάζει σε σκέψεις το γεγονός ότι αρρώστησε μόλις λίγες ημέρες αφότου έγραψε στο  twitter "Ο κορωνοϊός σχεδιάστηκε και αμολύθηκε στον πλανήτη από το "ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς.. Ο Μπίλ Γκέιτς θα οδηγηθεί στην φυλακή για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος":




ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ  
https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/08/a.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου