Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Ἀποκαλύφθηκαν ! Ὁ Σβἀμπ καί τό «σὀϊ του»,στό Νταβός !

φωτό
«Ο χρόνος τελειώνει», δήλωσε ο απεσταλμένος του ψευτο-προέδρου Τζο Μπάιντεν για το κλίμα, Τζον Κέρι , στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) αυτή την εβδομάδα, προκειμένου οι παγκοσμιοποιητές να «σώσουν τον πλανήτη» από το παραμύθι που είναι γνωστό ως κλιματική αλλαγή. Εμφανιζόμενος στο Νταβός όπως έκανε εδώ και πολλά χρόνια, ο Κέρι είπε στην γεμάτη παγκοσμιοποιητές,αίθουσα, ότι είναι «πεπεισμένος ότι θα φτάσουμε σε μια οικονομία χαμηλών εκπομπών άνθρακα, χωρίς άνθρακα… γιατί πρέπει», προσθέτοντας ότι οι εξωγήινοι, ή (ET), υποτίθεται ότι βοηθούν να γίνει αυτό.

«Δεν είμαι πεπεισμένος ότι θα φτάσουμε εκεί εγκαίρως για να κάνουμε αυτό που είπαν οι επιστήμονες, το οποίο είναι να αποφύγουμε τις χειρότερες συνέπειες της κρίσης», πρόσθεσε ο Κέρι. «Κοιτάξτε τι συμβαίνει με τα είδη, τα μισά είδη του πλανήτη έχουν ήδη ξεκληριστεί ».

Για να επιταχυνθούν τα πράγματα, οι Εξωγήϊνοι (ET) διάλεξαν μια «επιλεγμένη- περιούσια ομάδα ανθρώπινων όντων», δηλαδή τον Kerry και τους συναδέλφους του παγκοσμιοποιητές, για να πρωτοστατήσουν σε αυτήν την αδυσώπητη ώθηση για ένα μέλλον χωρίς κλιματική αλλαγή, που σημαίνει, χωρίς άχρηστους καταναλωτές, δηλαδή ανθρώπους που αντιτίθενται στην Παγκοσμιοποίηση ή ΝΤΠ... ( ὁλόκληρο τό θέμα ἐδῶ

Ὁ Μπουρλᾶ ἀνακοίνωσε τά νέα κοκτέϊλ ἐμβόλια : 

 

τό βίντεο ἀπό ἐδῶ

Εμβόλια πού θά ἀναγκάσουν τούς πάντες νά κάνουν,ἀφοῦ ὅπως πρότεινε ὁ Τόνυ Μπλέρ πρέπει νά καταγραφοῦν οἱ ἐμβολιασμένοι μηχανογραφικά ὥστε νά «γνωρίζουμε ποιοί ἔχουν ἐμβολιασθεῖ καί ποιοί ὄχι.» 

Ποιοί νά γνωρίζουν καί γιατί ; 

Χμμ.. Οἱ Ε.Τ. πού εἶπε ὁ γέρο-Κέρρυ ; Ἤ τά ἑρπετά ;  Ἤ μήπως καί τά δύο.δῆλα δή τά ἐξῆς ἕνα : 

τό βίντεο ἀπό ἐδῶ

Ὅπως καί νἄχει τό θέμα εἶναι πώς ἀποκαλύφθηκαν. Δέν ἔχουν πλέον κανένα πρόβλημα,αὐτοί. Ἐμεῖς ; Ἐμεῖς ἄς λάβουμε σοβαρῶς ὑπ᾿ὅψιν πώς πρέπει νά κάνουμε κάτι καί μάλιστα πολύ σύντομα...

Πῶς εἶπε ὁ ἀπεσταλμένος τοῦ γερο-ξεκούτη ; « Ὁ χρόνος τελειώνει» ...


Ἡ Πελασγική

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου