Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Η «δικαιολογία» του Γ.Μαγιορκίνη...

Απίστευτη παραδοχή εκ των βασικών «ειδικών» που προωθούσαν τους εμβολιασμούς κατά Covid-19. Παραδέχθηκε πως γνώριζαν για τις παρενέργειες που προκαλεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της AstraZeneca για αυτό και το προώθησαν στις μεγάλες ηλικίες! Η κυβέρνηση είναι βαθιά εκτεθειμένη καθώς υποχρέωσε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού να εμβολιαστεί με πειραματικά σκευάσματα, προχωρώντας μάλιστα σε εξαναγκασμούς, εκβιασμούς και καταπιέσεις.

Η «δικαιολογία» του Γ.Μαγιορκίνη πως «περιορίστηκε το εμβόλιο στις μεγάλες ηλικίες», είναι… εγκληματική και κυριολεκτικά θυμίζει ναζιστικά πρότυπα..

Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι έπρεπε να γίνουν «πειραματόζωα» για χάρη των εταιρειών, και η ζωή τους δεν είχε καμία αξία...

Γ.Μαγιορκίνης: «Ξέραμε για τις θρομβώσεις που προκαλεί το εμβόλιο της AstraZeneca για αυτό το κάναμε στις μεγάλες ηλικίες»!

Η AstraZeneca παραδέχθηκε επίσημα ότι το εμβόλιο της κατά του Covid19 μπορεί να προκαλέσει θρόμβωση. Δυνητικά θανατηφόρες παρενέργειες! ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΔΙΝΑΝ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΣΤΟ ΛΑΟ!!

Συνεχίζονται κανονικότατα οι «έτσι ξαφνικά» θάνατοι τού Τσιόδρα...

«Έτσι ξαφνικά»

Πάνω από όλα η  μίζα.

Τα δισεκατομμύρια που διακίνησε ο Σταύρος Παπασταύρου με την παρέα του από την οφσορ του από τις Μπαχάμες στις Βερμούδες και από εκεί στις τσέπες της μαφίας των Αθηνών

Το έγγραφο -φωτιά της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ,οι μίζες και το πάρτι πλουτισμού σε καμμένα,δάση και ρέματα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου