Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Δυστυχώς χάσαμε την μάχη με τον ΠΟΥ. Ο πόλεμος όμως μαίνεται ακόμη.....

MARIA NIKOLAKAKI
"Το διακύβευμα είναι μεγάλο, η εθνική κυριαρχία και η σωματική αυτονομία."

"Απέσπασαν την ψήφο χωρίς καταμέτρηση ψήφων και χωρίς να αφήσουν χρόνο για αντιρρήσεις. Πραξικοπηματική πράξη για να περάσουν τις τροποποιήσεις."


Η 77η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας την 1η Ιουνίου συνεδρίασε στην Γενεύη ενέκρινε ένα ουσιαστικό πακέτο τροποποιήσεων στον Διεθνή Κανονισμούς Υγείας. Εμείς ο Λαός έχουμε υποστεί μια εκπληκτική ήττα. Η μάχη συνεχίζεται.

Η 77η σύνοδος της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας (WHA) μόλις ολοκληρώθηκε στα κεντρικά γραφεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) στη Γενεύη της Ελβετίας. Αρχικά σκόπευε να εγκρίνει μια Νέα Συνθήκη Πανδημίας για την πανδημία και τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (IHR) του 2005 που θα συνέδεαν τις απαντήσεις των χωρών με τις αποφάσεις του Γενικού Διευθυντή του ΠΟΥ. Ενώ η Συνθήκη της Πανδημίας δεν εγκρίθηκε οι τροποποιήσεις του IHR πέρασαν με ενισχυμένες διατάξεις που περιείχε η Συνθήκη της Πανδημίας του ΠΟΥ. Στο τέλος, “κλώτσησε το ένα κουτάκι παρακάτω στο δρόμο” για ένα χρόνο και εν μέρει γέμισε το άλλο.

Η εντολή του Διακυβερνητικού Διαπραγματευτικού Οργάνου (INB) επεκτάθηκε για να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση σχετικά με τη διατύπωση της νέας συνθήκης («Πανδημική Συμφωνία») και η Συνέλευση ενέκρινε μια περιορισμένη δέσμη δεσμευτικών και μη δεσμευτικών τροποποιήσεων στο INB. Αυτό το αποτέλεσμα, που επιτεύχθηκε τις τελευταίες ώρες, είναι απογοητευτικό από πολλές απόψεις, αλλά δεν ήταν απροσδόκητο.

Και τα δύο κείμενα ωθήθηκαν με ασυνήθιστη βιασύνη από εκείνους που συμβούλευσαν, υποστήριξαν και ανέθεσαν καταστροφικές απαντήσεις στη δημόσια υγεία στον Covid-19. Επειδή δεν προέκυπτε συμφωνία και ενώ η νομολογία του ΠΟΥ θεωρεί απαραίτητο το τελικό κείμενο να διαμοιραστεί τουλάχιστον 4 μήνες πριν την υπογραφή για να έχουν χρόνο να τον μελετήσουν τα έθνη/κράτη στην περίπτωση αυτή οι τροποποιήσεις διαρκούσαν μέχρι το τέλος. Αγνοώντας την πιθανή προέλευση του Covid που βασίζεται στο εργαστήριο, η επίσημη αφήγηση (που υποστηρίζει τα μέτρα) παραμένει ότι «ο κόσμος είναι απροετοίμαστος για την επόμενη πανδημία». Η δαπάνη άνω των 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως για την επιτήρηση και άλλα μέτρα που στοχεύουν αποκλειστικά σε φυσικές εστίες “θα διορθώσει” κατά κάποιο τρόπο αυτό.

Η 77η WHA έστειλε μια σαφή προειδοποίηση στον κόσμο ότι η παγκόσμια ατζέντα για πανδημίες προχωρά. Η θλιβερή απουσία σοβαρών ερωτημάτων στο WHA σχετικά με i) το οικονομικό κόστος έναντι των οφελών αυτής της ατζέντας, ii) τον πιθανό αντίκτυπο των νέων τροπολογιών στα ανθρώπινα δικαιώματα και iii) τα επιστημονικά θεμέλια της προσέγγισης συστηματικής παρακολούθησης, σηματοδοτούν ότι οδηγός είναι η πολιτική παρά επιστήμη βασισμένη σε στοιχεία.



Οι τροπολογίες που εγκρίθηκαν πρόσφατα θα διευκολύνουν μια τεράστια παγκόσμια δημιουργία του Βιομηχανικού Συγκροτήματος Επειγόντων Ιατρικών Περιστατικών, το οποίο επιδιώκει να προκαλέσει συνεχείς «επείγουσες καταστάσεις πανδημίας» που θα επιδεινωθούν ακόμη περισσότερο από «σχετικά προϊόντα υγείας». Μόνο κάτω από την κατάσταση έκτακτης ανάγκης μπορούν να δικαιολογήσουν την διάλυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να επιβάλλουν δικτατορικά μέτρα. Και οι μεγάλοι κερδισμένοι είναι οι φαρμακευτικές.

Συγκεκριμένα:

Άρθρο 13

Ο Γενικός Διευθυντής θα…

(γ) υποστηρίζει τα συμβαλλόμενα κράτη, κατόπιν αιτήματός τους, στην κλιμάκωση και τη γεωγραφική διαφοροποίηση της παραγωγής των σχετικών προϊόντων υγείας,

Άρθρο 1

«σχετικά προϊόντα υγείας» σημαίνει τα προϊόντα υγείας που απαιτούνται για την ανταπόκριση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένων των έκτακτων καταστάσεων πανδημίας, που μπορεί να περιλαμβάνουν φάρμακα, εμβόλια, διαγνωστικά, ιατρικές συσκευές, προϊόντα ελέγχου φορέων, εξοπλισμό ατομικής προστασίας, προϊόντα απολύμανσης, βοηθητικά προϊόντα, αντίδοτα, θεραπείες που βασίζονται σε κύτταρα και γονίδια και άλλες τεχνολογίες υγείας·



Παρακολουθήστε τη δόλια «ψηφοφορία» για την έγκριση των τροποποιήσεων στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας: Απέσπασαν την ψήφο χωρίς καταμέτρηση ψήφων και χωρίς να αφήσουν χρόνο για αντιρρήσεις. Πραξικοπηματική πράξη για να περάσουν τις τροποποιήσεις.



https://rumble.com/v4yyrjt-the-amendments-to-the-ihr-have-been-adopted.html

Διαβάστε το Substack του James Roguski για να έχετε μια πλήρη εικόνα.

Το σχέδιο συμφωνίας για την πανδημία (συνθήκη) είχε τεθεί εκ νέου για περαιτέρω διαπραγμάτευση για έως και 12 μήνες. Φαίνεται πιθανό ότι το Διακυβερνητικό Διαπραγματευτικό Όργανο (INB) θα είναι διπλωματικό στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τη συζήτηση τους επόμενους μήνες και η εξωτερική πίεση στις χώρες θα αυξηθεί. Υπάρχουν πολλά που διακυβεύονται, εκατοντάδες δισεκατομμύρια κέρδη ανά πανδημία, εάν ο Covid-19 είναι ένας οδηγός. Οι χώρες με μεγάλα φαρμακευτικά συμφέροντα το λαμβάνουν σοβαρά υπόψη. Το ίδιο κάνουν και η Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, τα οποία είχαν προηγουμένως σηματοδοτήσει ισχυρή υποστήριξη.



Ωστόσο, το σημαντικό κέρδος για τον ΠΟΥ και τους υποστηρικτές του (σχεδόν το 80% του έργου του προσδιορίζεται απευθείας από τους ιδιώτες χρηματοδότες του) είναι η διατύπωση που ενισχύει περαιτέρω την επιτήρηση – το βασικό στοιχείο από το οποίο εξαρτάται η υπόλοιπη επιχειρηματική υπόθεση σχετικά με τις μελλοντικές πανδημίες. Αυτό εγκρίθηκε και υπάρχει πρόθυμο εργατικό δυναμικό να το πραγματοποιήσει.



Τα θεμέλια τίθενται για την προσέγγιση μαζικού εμβολιασμού επιβολής-κήρυξης απειλής-λοκντάουν-καταναγκασμού που δημιουργείται ως ιδέα μεταξύ των κύκλων που σχετίζονται με τα Φαρμακευτικά προϊόντα για πάνω από μια δεκαετία.

Ο ΠΟΥ απειλούσε τους συνέδρους!

Δεν μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι μέχρι να συμφωνήσετε με τα αιτήματά μας, διαφορετικά θα τιμωρήσουμε τη χώρα σας. Όπως περιγράφει η



Shabnam Palesa Mohamed

Το LAWYERS AGAINST WHO (L.A.W) συστάθηκε από εμένα (σε ευθυγράμμιση με την CHD Africa) και την Ολλανδή συνάδελφό μου, δικηγόρο Meike Terhorst. Ήταν στη Γενεύη την περασμένη εβδομάδα και ανέφερε ότι ένας Ινδός εκπρόσωπος στο WHA 77 εξήγησε ότι απειλούνταν και εκφοβίζονταν να μην επιστρέψουν στην πατρίδα τους μέχρι να εγκριθούν οι τροποποιήσεις του ΔΚΥ του 2005. Τους είπαν να μην αγοράσουν εισιτήρια μετ' επιστροφής.

Είπε: «Πήγαν στη Γενεύη με εισιτήριο απλής μετάβασης. Δεν τους επετράπη να επιστρέψουν στο σπίτι μέχρι να πουν ναι. Αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο. Είναι παράνομη «συμφωνία» γιατί δεν δόθηκε συγκατάθεση. Είναι επίσης αντιδημοκρατικό και αποικιακό». Η ινδική αντιπροσωπεία δήλωσε ότι η αντιπροσωπεία των ΗΠΑ πίεζε για την υιοθέτηση του ΔΚΥ. Με κρυφή ή βία. Έτσι λειτουργεί το καρτέλ του ΠΟΥ.

Έμεινα έκπληκτη, αλλά όχι σοκαρισμένη. Ο ΠΟΥ, οι χρηματοδότες του και οι δικαιούχοι του έχουν επενδύσει σε μεγάλο βαθμό σε αυτές τις δύο συμφωνίες (και τον κλάδο «έκτακτης ανάγκης δημόσιας υγείας») σε τέτοιο βαθμό που θα έκαναν τα πάντα για να συμφωνήσουν.

Γ. Άλλοι εκπρόσωποι (και ενδιαφερόμενα μέρη) επιβεβαίωσαν ότι οι εκπρόσωποι απειλήθηκαν.

Να τι με ενημέρωσαν αξιόπιστα:

«Δεν υπήρξε συμφωνία. Αλλά οι εκπρόσωποι πιέζονται να υπογράψουν αυτήν τη συμφωνία σήμερα».

Τίποτα δεν έγινε δεκτό. Ο ΠΟΥ ενεργεί σαν να συμφωνούσαν όλοι και αργότερα θα προσπαθήσει να αλλάξει τις τροπολογίες. «Προσπαθούν να εξαπατήσουν την ανθρωπότητα».

«Μας είπαν ότι οι χώρες μας θα μπουν στη μαύρη λίστα, θα μπουν εμπάργκο και θα περιθωριοποιηθούν μπροστά στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και ότι τα διεθνή ταξίδια θα περιοριστούν».

«Τα κράτη μέλη πιέζονται και απειλούνται. Τα εθνικά κράτη είπαν ότι δεν θα υποκύψουν στην πίεση». Μερικοί εκπρόσωποι έφυγαν νωρίς από το WHA 77 σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Οι χώρες που παρενέβησαν αμέσως μετά την υιοθέτηση αποσχίστηκαν από τις τροποποιήσεις του ΔΚΥ του 2005».

Μόνο 37 χώρες δήλωσαν στήριξη:



Υποστηρίζει δε: Ποια είναι η νομική θέση σχετικά με τις τροποποιήσεις του ΔΚΥ του 2005; Η άποψή μου συνοπτικά:

Η διαδικασία έγκρισης των τροποποιήσεων του ΔΚΥ του 2005 στο WHA 77 ήταν παράνομη

Συμπεριλαμβανομένης της παραβίασης του άρθρου 55(2) + η έλλειψη ψήφου το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Μόνο 37 χώρες από τις 194 εξέφρασαν την υποστήριξή τους, όπως αναφέρονται νωρίτερα σε αυτό το άρθρο.

Άλλες χώρες αντιτάχθηκαν και αγνοήθηκαν, δεν αναγνωρίστηκαν ή απειλήθηκαν.

Ο εξαναγκασμός δεν είναι συναίνεση. Οι εκπρόσωποι των κρατών μελών πρέπει να κινηθούν νομικά.

Όλες οι τροποποιήσεις του ΔΚΥ του 2005 πρέπει να απορριφθούν και να μην επικυρωθούν στο εθνικό δίκαιο.

Διαβάστε εδώ το πλήρες κείμενο των τροποποιήσεων που “πέρασε” ο ΠΟΥ.

Άντε πάλι η νόσος των πτηνών!

Και πριν στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής έχουμε “νόσο των πτηνών”. Η προσπάθεια να αποδώσουν στα πτηνά την ευθύνη μετάδοσης ιού δεν είναι καινούργια. Υπάρχει ιστορία που ξεκινά από το 1976! Εκατομμύρια άνθρωποι πήραν το ενέσιμο και έπαθαν ανήκεστη βλάβη. Εκεί βέβαια το σταμάτησαν “εγκαίρως”.



Το ξέσπασμα της γρίπης των πτηνών πάντως δεν είναι αληθινό.

Αυτό θα πρέπει να είναι το σημείο εκκίνησης του καθενός - με τα πάντα, πραγματικά - υποθέστε ότι τα μέσα λένε ψέματα και περιμένετε να αποδείξουν ότι δεν είναι.

Πάντα να αμφιβάλλετε για τον Τύπο.

Πάντα.

Ειδικά όταν οι μοίρες μοιάζουν να συγκλίνουν και κάθε μεμονωμένο θέμα στην «ειδήσεις» αγκαλιάζει την κοινή γνώμη προς την ίδια κατεύθυνση και εξυπηρετεί την ίδια ατζέντα.

…που σίγουρα κάνει η γρίπη των πτηνών.

Ελλείψεις σε τρόφιμα. Στα ύψη η φτώχεια. Κρίση κόστους ζωής. Είναι όλα μέρος της ατζέντας της Μεγάλης Επαναφοράς.

Επιδιώκοντας αυτή την ατζέντα, τα τελευταία δύο χρόνια, κατέστρεψαν μικρές επιχειρήσεις και κατέστρεψαν την οικονομία, έδιωξαν φορτηγατζήδες από τη δουλειά και έσπασαν τις γραμμές εφοδιασμού, ξεκίνησαν έναν πόλεμο μεταξύ δύο από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς σιταριού στον κόσμο και ανέβασε την τιμή της βενζίνης και του φυσικού αερίου.

Η γρίπη των πτηνών ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το μοτίβο. Η τιμή των πουλερικών και των αυγών αναμένεται να εκτοξευθεί...και λίγες μέρες πριν το Πάσχα.

Ξέρουμε ότι απλώς προσποιήθηκαν μια πανδημία στους ανθρώπους. Πιστεύετε ότι δεν μπορούν - ή δεν θα κάνουν - το ίδιο για τα κοτόπουλα;

Τώρα, ίσως μερικοί από εσάς εξακολουθούν να πιστεύουν στους τίτλους των εφημερίδων, ίσως να μην έχετε αναπτύξει αυτή την αυθόρμητη αίσθηση που σας επιτρέπει να ξέρετε πότε κάτι είναι ολικό. Και ίσως θα έπρεπε να επιχειρήσουμε, μήπως πέσουμε θύματα των «ελεγκτών δεδομένων».

Λοιπόν, ας μιλήσουμε για αποδείξεις για λίγο.



Ενώ δεν έχει αποδειχθεί η μετάδοση από τα πτηνά στον άνθρωπο του “επικίνδυνου ιού των πτηνών” έχουν σκοτώσει εκατομμύρια πτηνά δημιουργώντας πρόβλημα στην διατροφική αλυσίδα. Και ενώ ο ΠΟΥ βγήκε και είπε πως υπήρξε θάνατος από την νόσο των πτηνών σε άνθρωπο στο Μεξικό, ο Υπουργός Υγείας του Μεξικού βγήκε και το διέψευσε. Τόσο βιάζονται να μας πείσουν ότι όλοι θα πεθάνουμε!



Οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα παραγγείλουν εμβόλια για τη γρίπη των πτηνών από τον κατασκευαστή εμβολίων CSL Seqirus, ο οποίος χρηματοδοτείται και συμβουλεύεται από το ίδρυμα Bill and Melinda Gates. Τι γνωρίζουμε ακόμη για τα εμβόλια της γρίπης των πτηνών;

https://rumble.com/v51goza-hang-on-bill-gates-is-now-doing-what-with-bird-flu-redacted-w-natali-and-cl.html

Όπως γράφει ο Kit Knightly στο Offguardian:

Οι κυβερνήσεις σκοτώνουν εκατομμύρια πτηνά και αυτοί οι θάνατοι ενοχοποιούνται στη γρίπη.

Συνοψίζοντας, η ραχοκοκαλιά αυτής της επιδημίας «γρίπης των πτηνών» είναι:

Οι συνήθεις δοκιμές γίνονται με τη χρήση αναξιόπιστων δοκιμών PCR, οι οποίες μπορούν να υποστούν χειρισμό για τη δημιουργία ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων.

Γλωσσική ασάφεια σχετικά με τα αίτια θανάτου και αναξιόπιστη αναφορά αριθμών θυμάτων.

Κυβερνητικές υπερβολικές αντιδράσεις που «τυχαία» επιδεινώνουν το πρόβλημα.

…σοβαρά, κάποιο από αυτά χτυπάει ακόμα ένα καμπανάκι;

Η γρίπη των πτηνών είναι ακριβώς όπως ο Covid. Οι ίδιοι άνθρωποι, που λένε τα ίδια ψέματα, για τους ίδιους λόγους.

Όλοι ξέρουμε πού πηγαίνει από εδώ.

Όπως και με όλα τα άλλα, αυτό θα οδηγήσει σε περισσότερες συζητήσεις για επισιτιστική κρίση. Η Γαλλία προειδοποιεί ήδη για ελλείψεις πουλερικών και δεδομένου ότι οι ΗΠΑ είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας αυγών και κοτόπουλου στον κόσμο, οποιαδήποτε διαταραχή έχει τεράστια αρνητικά αποτελέσματα. Η τιμή των αυγών και του κοτόπουλου ήδη ανεβαίνει.

Ακριβώς όπως με τα lockdown, η «κρίση» της γρίπης των πτηνών θα πλήξει τις μικρές τοπικές επιχειρήσεις πιο σκληρά και πιο γρήγορα από τους γίγαντες της Big Farma (βλέπουμε ήδη αναφορές για καταστροφή οικογενειακών αγροκτημάτων).

Αναφέρουν ότι τα πουλιά ελεύθερης βοσκής κινδυνεύουν περισσότερο από τη γρίπη των πτηνών (τι συμβαίνει με το να τους επιτρέπεται να βγαίνουν έξω και να ζουν σαν κανονικά πουλιά), έτσι οι πρακτικές βιολογικής βιώσιμης και ηθικής καλλιέργειας θα πληγούν με νέους κανόνες που δεν ισχύουν για τις εταιρείες εργοστάσια κρέατος που αντιμετωπίζουν τα ζώα ως άψυχα αντικείμενα.

Εν τω μεταξύ, αυτό θα χρησιμοποιηθεί για την περαιτέρω προώθηση του πολέμου κατά του κρέατος, ενισχύοντας τόσο τον βιγκανισμό όσο και τους υποστηρικτές του «κρέατος» που καλλιεργείται στο εργαστήριο.

Αναπόφευκτα μιλούν ήδη για ένα νέο εμβόλιο της γρίπης των πτηνών για ανθρώπους ή/και πτηνά. Μάλιστα, μια βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε ένα νέο εμβόλιο για τη γρίπη των πτηνών για νεοσσούς μόλις πριν από τρεις ημέρες. Αυτή είναι μια έγκαιρη έρευνα, εξαιρετική δουλειά.

Και, φυσικά, αν ποτέ το χρειαστούν, η «γρίπη των πτηνών» μπορεί να μεταπηδήσει από τα κοτόπουλα στους ανθρώπους και μπορεί να έχουμε μια ολοκαίνουργια πανδημία, όπως ακριβώς προέβλεψε ο πρώην επικεφαλής του CDC τις προάλλες.

Όπως είπαμε στην αρχή, δεν υπάρχει ξέσπασμα «γρίπης των πτηνών», είναι απλώς Covid για τα κοτόπουλα. Είναι όλο το Great Reset. Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει αυτές τις μέρες.

Ο στόχος είναι να δημιουργήσουν έλλειψη τροφίμων για να μπορέσουν να επιβάλλουν δοσολογίες τροφής ανά άτομο.

https://www.bitchute.com/video/S0uqUu63ECGi/

Εγκλήματα χωρίς τιμωρία

Ο Φάουτσι εμφανίστηκε στο Αμερικανικό Κογκρέσο και παραδέχτηκε πως τα μέτρα τα έβγαλε από το μυαλό του ενώ όσοι είχαν αντιρρήσεις θεωρούνται ψέκες, συνωμοσιολόγοι και κατά της επιστήμης. Τουλάχιστον όσοι τον πίστεψαν πρέπει να θεωρήσουν τον εαυτό τους ως αφελή. Πέρασε την γραμμή του εκβιασμού του παγκόσμιου πληθυσμού για να κάνει το μη ασφαλές και μη αποτελεσματικό ενέσιμο.



Θυμάστε την ταινία «The Dallas Buyers Club» για μια ομάδα ασθενών με AIDS που αγωνίζονται για το δικαίωμα χρήσης φθηνών, αποτελεσματικών, εκτός ετικέτας φαρμάκων ενάντια σε διεφθαρμένους κυβερνητικούς γραφειοκράτες στην τσέπη της Big Pharma;

Ο κακός ήταν ο Τόνι Φάουτσι.




Ο Φάουτσι δολοφόνησε περίπου 300.000 Αμερικανούς για αρκετά χρόνια, καταστέλλοντας αποτελεσματικές θεραπείες και προωθώντας εξαιρετικά τοξικά και αναποτελεσματικά φάρμακα Big Pharma.

Καθώς δεν τιμωρήθηκε την πρώτη φορά, ο Fauci στη συνέχεια χρησιμοποίησε ακριβώς το ίδιο manual για τον Covid.

Και πάλι βγήκε ο κατά συρροή δολοφόνος και υποστήριξε πως υπάρχει πρόβλημα. Αυτό παθαίνουμε ως ανθρωπότητα που δεν καταφέραμε να δικαστούν για γενοκτονίες εκ προθέσεως. Το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία της ανθρωπότητας τελέσθηκε επί των ημερών μας. Και πόλοι οι πρωταγωνιστές έμειναν ατιμώρητοι.



Ο Δρ Ντέιβιντ Μάρτιν λέει ότι ο Τέντρος είναι απλώς μια μαριονέτα με ένα «γίγαντα ραβδί στον κώλο του».

«Μα ποιος κινεί το ραβδί για την μαριονέτα;»

Η απάντηση είναι, σύμφωνα με τον Δρ Ντέιβιντ Μάρτιν:

• Μπιλ Γκέϊτς

• The Wellcome Trust

• Το Ίδρυμα Ροκφέλερ

Το Συμβούλιο Παρακολούθησης Παγκόσμιας Ετοιμότητας – ποιος συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο; Ο Δρ. Chris Elias από το Ίδρυμα Gates, ο Anthony Fauci από το NAID / NIH, ο Sir Jeremy Farrar από το Welcome Trust

«Μέχρι το 2023, που είναι κάπως εδώ που βρισκόμαστε τώρα, ο Γκέιτς αντιπροσωπεύει το 88% των δωρεών στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας από οργανώσεις και φορείς χορηγών. Με οποιονδήποτε ορισμό, αυτό είναι ένα ελεγκτικό συμφέρον».

Αν ψάξετε στο google τον Μπιλ Γκέιτς, λέει ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους φιλάνθρωπους στον κόσμο, αλλά τα αντιστρέφει όλα. Δεν είναι για τον λαό. Ξεπλένει χρήματα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και η οικογένειά του είναι Ευγονιστές και για την ερήμωση του πλανήτη.

Όλα αυτά τα «Φιλανθρωπικά Ιδρύματα και Φιλάνθρωποι» είναι πραγματικά μια επιχείρηση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος για την υποστήριξη της ατζέντας της Παγκόσμιας Μείωσης του Πληθυσμού.

Η Microsoft Corporation του Μπιλ Γκέιτς καταδικάστηκε για παραβιάσεις κατά των καταπιστευμάτων, που είναι κακούργημα.

Και όταν ο Γκέιτς και άλλοι δηλώνουν ότι η πραγματοποίηση εμβολιασμών όπου χρειάζονται θα μπορούσε δυνητικά να οδηγήσει σε μείωση έως και 20% του πληθυσμού της Γης, σύμφωνα με τον Δρ Μάρτιν, «αυτά δεν είναι ισχυρισμοί, αυτοί είναι δηλωμένοι στόχοι».

Δείτε το βίντεο:

https://rumble.com/v4zqs7x-dr.-david-martin-whos-pulling-strings-behind-the-who-is-who-a-front-for-glo.html

Στην Ιταλία βέβαια ο πρώην Υπουργός Υγείας Σπεράντζα κατηγορείται για δολοφονίες εκ προθέσεως καθώς στα εμαιλς του βρέθηκαν συστάσεις να μην μιλούν για θανάτους και παρενέργειες οι γιατροί για να μην κινηθούν υποψίες και δεν εμβολιαστεί ο γενικός πληθυσμός. Αυτός είναι και ο μόνος που την “πάτησε”.



Στην Ιαπωνία ο Γερουσιαστής Kazuhiro Haraguchi, ο οποίος είναι επίσης πρώην υπουργός Εσωτερικών και Επικοινωνιών, απηύθυνε μια εγκάρδια συγγνώμη στους πολίτες της Ιαπωνίας λόγω των εμβολίων για τον COVID. Ο Χαραγκούτσι παραδέχτηκε ότι ήταν μέρος του προβλήματος κατά τη διάρκεια της πανδημίας και ότι η δειλία και τα ψέματά του προς τους ανθρώπους είχαν ως αποτέλεσμα πολλούς θανάτους από τους «ασφαλείς και αποτελεσματικούς» πυροβολισμούς.Ο πρώην Υπουργός εσωτερικών ζήτησε συγγνώμη από τους ανεμβολίαστους: «Είχατε δίκιο, τα εμβόλια σκοτώνουν εκατομμύρια αγαπημένους μας» Να υπενθυμίσουμε πως ο πρώην δολοφονημένος Πρόεδρος Shinzo Abe αντιτάχθηκε στα εμβόλια για τον COVID και προώθησε την ιβερμεκτίνη: Έγινε στόχος δολοφονίας για την υποστήριξη της ελευθερίας της υγείας;

Στην Αμερική ο Δρ Φράνσις Μπόιλ, εκπαιδευμένος στο Χάρβαρντ καθηγητής και αρχιτέκτονας του Νόμου για τα Βιολογικά Όπλα κατά της Τρομοκρατίας του 1989, ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα και από τα δύο Σώματα του Κογκρέσου των ΗΠΑ και υπογράφηκε σε νόμο από τον Πρόεδρο George H.W. Μπους, εξέδωσε ένορκη βεβαίωση ότι τα εμβόλια mRNA του COVID-19 ως βιολογικά όπλα και όπλα μαζικής καταστροφής

Η ένορκη κατάθεση του Δρ. Μπόιλ, η οποία υποβλήθηκε ως μέρος μιας επείγουσας αίτησης για ένταλμα στη Φλόριντα, υποστηρίζει ότι η διανομή των εμβολίων κατά του COVID-19 παραβιάζει πολλούς νόμους, συμπεριλαμβανομένου του Κώδικα Βιολογικών Όπλων των ΗΠΑ και του νόμου της Φλόριντα για τα όπλα και τα πυροβόλα όπλα.

Αυτή η αναφορά, που απευθύνεται καθαρά στον Κυβερνήτη Ron DeSantis και τον Γενικό Εισαγγελέα Ashley Moody, ζητά την άμεση διακοπή της διανομής αυτών των ενέσεων στη Φλόριντα και απαιτεί την κατάσχεση των υπαρχόντων προμηθειών εμβολίων.

Ο Δρ Μπόιλ, ένας από τους κορυφαίους νομικούς εμπειρογνώμονες στον κόσμο για τα βιολογικά όπλα, έχει προσθέσει σημαντικό βάρος στην υπόθεση με την ένορκη κατάθεσή του. Η υπόθεση μπορεί να υπερηφανεύεται ήδη για ένα σημαντικό σύνολο αποδεικτικών στοιχείων που παρέχονται στο έντυπο του μαντάμου, συμπεριλαμβανομένων ένορκων βεβαιώσεων από τη νομική σύμβουλο και την αναλύτρια βιοτεχνολογίας Karen Kingston και την Ana Mihalcea, M.D., PhD.

Σύμφωνα με τον Δρ Sansone, τα υπομνήματα υποστηρίζουν ότι η διανομή αυτών των ενέσεων παραβιάζει πολλούς νόμους, όπως:

Biological Weapons 18 USC § 175; Όπλα και πυροβόλα όπλα § 790.166 Fla. Stat. (2023);

Federal Crime of Treason 18 USC § 2381;

Προδοσία § 876,32 Φλ. Στατ. (2023);

Domestic Terrorism, 18 USC § 2331;

Τρομοκρατία § 775,30 Φλ. Στατ. (2023);

Φόνος § 782.04 (1)(α) Fla. Stat. (2023);

και Genocide 18 USC §1091;

Florida Drugs and Cosmetic Act § 499.005 (2) Fla. Stat. (2023);

Απάτη § 817.034 Επίπεδο Στατ. (2023);

Εξάρτημα After the Fact § 777.03 Fla. Stat. (2023);

και νόμος περί ιατρικής συναίνεσης της Φλόριντα § 766.103 Flat Stat. (2023).

Η υπογεγραμμένη ένορκη κατάθεση του Δρ. Μπόιλ αναφέρει:

Σύμφωνα με την 28 USC 1746, ο Francis A. Boyle, είπε: “δηλώνω επί ποινή ψευδορκίας ότι οι δηλώσεις που περιέχονται στο παρόν είναι αληθείς και σωστές από όσο γνωρίζω.”

Είμαι ο Francis A. Boyle, καθηγητής διεθνούς δικαίου στο Κολέγιο Νομικής του Πανεπιστημίου του Ιλινόις. Έλαβα πτυχίο AB (1971) στις Πολιτικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο, στη συνέχεια πτυχίο JD magna cum laude από τη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ και πτυχίο AM και διδακτορικό στις Πολιτικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Έχω συμβουλέψει πολλούς διεθνείς φορείς στους τομείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των εγκλημάτων πολέμου και της γενοκτονίας, της πυρηνικής πολιτικής και του βιοπολέμου. Το 1985 | ζήτησε δημόσια και στη συνέχεια συνέταξε την εθνική νομοθεσία εφαρμογής των ΗΠΑ για τη Σύμβαση για τα Βιολογικά Όπλα, γνωστή ως Νόμος για τα Βιολογικά Όπλα κατά της Τρομοκρατίας του 1989, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα και από τα δύο Σώματα του Κογκρέσου των ΗΠΑ και υπεγράφη σε νόμο από τον Πρόεδρο George H.W. Μπους με την έγκριση του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών. Δείτε το βιβλίο μου Biowarfare and Terrorism (Clarity Press: 2005).

Κατά την εμπειρογνωμοσύνη μου, οι «ενέσεις νανοσωματιδίων COVID-19» ή «ενέσεις νανοσωματιδίων mRNA» ή «οι ενέσεις COVID-19 πληρούν τα κριτήρια βιολογικών όπλων και όπλων μαζικής καταστροφής σύμφωνα με το Βιολογικά Όπλα 18 USC § 175· Όπλα και Πυροβόλα Όπλα § 790.166 Fla.Stat. (2023).

Στο μεταξύ, ανακαλύφθηκε DNA σε εμβόλια mRNA Pfizer & Moderna

«Αυτή η εργασία έχει αναπαραχθεί σε πολλά εργαστήρια σε όλο τον κόσμο - ακόμη και η FDA, η EMA και η Health Canada το έχουν παραδεχτεί»

«Οι ρυθμιστικοί φορείς παραδέχθηκαν επίσης ότι η Pfizer παρέλειψε ότι οι αλληλουχίες SV40 υπήρχαν στο εμβόλιο τους»

Ακούστε τον Kevin McKernan να επιβεβαιώνει ηχογραφημένα όσα σας λένε οι συνωμοσιολόγοι τα τελευταία 3 χρόνια.

https://odysee.com/@MickeHagenbo:9/5223146497605546270:d

Δεν ξέρετε τι σημαίνει μια ακολουθία SV40 - αναζητήστε την. Πιστέψτε με δεν είναι καλό, στην πραγματικότητα είναι πέρα ​​από εγκληματικό.

https://odysee.com/@MickeHagenbo:9/5223146497605546270:d

Και δυστυχώς κινδυνεύουν και οι μη εμβολιασμένοι καθώς στην αιμοδοσία δεν ξεχωρίζουν το αίμα των εμβολιασμένων από εκείνους που δεν έκαναν γενετική τροποποίηση.

https://cairnsnews.org/2024/06/14/alp-minister-wriggles-and-squirms-over-mrna-contaminated-blood-supplies/

Μόνο στην Αμερική, σκότωσαν πάνω από 2 εκ ανθρώπους τα ενέσιμα. Ο Δρ. Τζέιμς Θορπ και ο Δρ. Πίτερ Μπρέγκιν συμμετείχαν στο "Brannon Howse", για να συζητήσουν τις ενέσεις mRNA, τις τοξικές τους επιπτώσεις και τη σύνδεσή τους με την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ (Cia) και το Υπουργείο Άμυνας.
Πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πεθάνει από τις σύριγγες "εμβολίων" mRNA κατά του Covid, είπε ο Δρ Μπρέγκιν. Αλλά αυτό που δεν έχει δημοσιοποιηθεί ευρέως, είπε, είναι ότι η Επιχείρηση "Warp Speed​​" ξεκίνησε από το Υπουργείο Άμυνας και την Cia κι όχι από το Γραφείο του Προέδρου.





Σάτιρα




Γενετική τροποποίηση

Όπως είπε ο Δρ. Mike Yeadon, πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer: «[Τα εμβόλια για τον COVID] σχεδιάστηκαν —σκόπιμα— για να βλάψουν, να ακρωτηριάσουν και να σκοτώσουν και να μειώσουν την ανθρώπινη γονιμότητα». Ο Δρ Yeadon πρόσθεσε, «Αν προσθέσετε μαζί τα ψέματα, την οικονομική καταστροφή, τη δολοφονία και την εκ προθέσεως βλάβη από τα ενέσιμα, φοβάμαι ότι το μόνο συμπέρασμα στο οποίο καταλήγω είναι [ότι] κάποιος εκεί πάνω θέλει να μειώσει τον πληθυσμό. ”





https://rumble.com/v3uhths-dr.-mike-yeadon-so-called-pandemic-was-a-depopulation-exercise.html

Άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου με την γενετική τροποποίηση μέσω mRNA. Αλλάζουν την φύση του ανθρώπου σε γενετικό επίπεδο.



Η γενετική τροποίηση θεωρείται βιο-όπλο που θέλουν να βάλουν στην φαρέτρα τους για να ελέγχουν (ή και να εξαφανίζουν) πληθυσμούς. Εδώ μια σημαντική έκθεση που δείχνει για την συλλογή δεδομένων για τους Ρώσους.





Το 2012 το Atlantic ανέφερε:

Παραβίαση του DNA του Προέδρου

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ συλλέγει κρυφά το DNA των παγκόσμιων ηγετών και φέρεται να προστατεύει αυτό του Μπαράκ Ομπάμα. Αποκωδικοποιημένα, αυτά τα γενετικά σχέδια θα μπορούσαν να παρέχουν διακυβευτικές πληροφορίες. Στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, μπορεί να προσφέρουν και κάτι περισσότερο - τη βάση για τη δημιουργία εξατομικευμένων βιοόπλων που θα μπορούσαν να καταρρίψουν έναν πρόεδρο και να μην αφήσουν ίχνη.

Το ίδιο θέλουν να επιβάλλουν και τώρα με την νόσο των πτηνών. Η ΕΕ αγόρασε ήδη τα πρώτα 40 εκατομμύρια ενέσιμα. Κατευθείαν στις τσέπες των φαρμακευτικών. Ποιός είναι ο κύριος ωφελημένος; Φυσικά ο Μπιλ Γκέιτς.

https://rumble.com/v4zqs7x-dr.-david-martin-whos-pulling-strings-behind-the-who-is-who-a-front-for-glo.html

Μην περιμένετε από τους γιατρούς να πουν την αλήθεια. Είναι πολλά τα λεφτά!




Ο Δρ Ρόμπερτ Ρέντφιλντ πρώην διευθυντής του CDC, παραδέχτηκε στη κάμερα πως προσπάθησε να δώσει προτεραιότητα στους ηλικιωμένους, αλλα οι φαρμακευτικές ήθελαν να εμβολιάσουν και τα παιδιά. Ισχυρίζεται επίσης, πως προσπάθησε να παρακολουθεί ως όφειλε τα άτομα που είχαν Covid ενώ είχαν εμβολιαστεί». Αλλά δεν του το επέτρεψαν γιατί θα έδειχνε πως τα εμβόλια δεν λειτουργούσαν! Ο πρώην διευθυντής του CDC παραδέχτηκε ότι υπήρξε «τεράστια πίεση από τη φαρμακοβιομηχανία» για να τους εμβολιάσουν όλους, και πως οι εντολές που έδιναν δεν βασίζονταν στην επιστήμη αλλά στο συναίσθημα!

Ελπίζω να έρθει η ώρα όσων όσων συμμετείχαν στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας να πληρώσουν κάποια στιγμή. Αν δεν γίνει αυτό, απλά θα το επαναλαμβάνουν κατά το δοκούν μέχρι την οριστική μείωση του πληθυσμού στο “χρυσό δισεκατομμύριο”. Θα τους αφήσουμε;




https://marianikolakaki.substack.com/
http://enaasteri.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου