Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Occidens delenda est

« Τά σατανικά "Ολυμπιακά Παιχνίδια 2024" » 

του Αλεξάντερ Ντούγκιν (@Agdchan

Η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι είναι η τελική κρίση για τον σύγχρονο δυτικό πολιτισμό. Η Δύση είναι καταραμένη και αυτό είναι αυτονόητο. Όποιος δεν παίρνει αμέσως τα όπλα για να καταστρέψει αυτόν τον σατανικό πολιτισμό, τον πρωτοφανή στην θρασύτητα του, είναι συνένοχος μαζί του

Αλλά μια άλλη πτυχή είναι επίσης σημαντική. Σε αυτόν τον πόλο, υπάρχει η Δύση και ο αμείλικτος αφυπνισμένος σατανισμός της. Και στον πόλο μας τι έχουμε; Κάτι λίγο πιο αξιοπρεπές, η προτελευταία στάση, αλλά στο ίδιο μονοπάτι, στην ίδια διαδρομή. Πατήσαμε απότομα φρένο όταν ο προορισμός φαινόταν μπροστά, όπου στεκόταν η γιγάντια φιγούρα του Pale Rider, - περιτριγυρισμένη από μια ακολουθία φιλελεύθερων διεστραμμένων και θετικών στο σώμα τερατουργημάτων- . Αλλά εξακολουθούμε να παρασυρόμαστε εκεί με αδράνεια και σίγουρα δεν αμφισβητούμε το προηγούμενο στάδιο της ιστορίας μας είμαστε στο σωστό τρένο αν ο τελευταίος σταθμός της διαδρομής είναι οι Γαλλικοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024; Η Δύση είναι ο διάβολος. Και ποιοι είμαστε; Από τη μια μας φρικάρει, και μας πετάει έξω από το ανίερο συμπόσιό της, αλλά από την άλλη είναι ακόμα μέσα μας. δεν το έχουμε διώξει εντελώς από τον εαυτό μας. ο διάβολος μαίνεται και λυσσομανά στον πολιτισμό μας, αφού είχε επιτραπεί όχι δεκαετίες αλλά πριν από αιώνες. 

Η Δύση (και επομένως ο διάβολος) άρχισε συστηματικά να διεισδύει στη Ρωσία τον 17ο αιώνα. Οι σλαβόφιλοι τον 19ο αιώνα το αναγνώρισαν και έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου. Αυτό είχε αποτέλεσμα αλλά δεν απέτρεψε περαιτέρω πτώση. Και τώρα αρχίζουμε πραγματικά να φρενάρουμε μόνο τώρα. Αυτό θα πετύχει μόνο αν ο Θεός είναι μαζί μας. Τίποτα άλλο δεν θα λειτουργήσει. Για αυτό, η Ρωσία πρέπει να είναι του Θεού. πρέπει να γίνουμε λαός Του, οπαδοί Του, αληθινοί Ρώσοι Χριστιανοί. Μπορούμε μόνο να προσευχηθούμε και να πολεμήσουμε. Πολέμησε με προσευχή και προσευχήσου σαν πριν από το θάνατο, για τελευταία φορά. 

Η Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση είναι ένας πόλεμος ενάντια στον Σατανά, ενάντια στη Δύση, ενάντια στα Ολυμπιακά Παιχνίδια 2024, όπου οι εξεγερμένοι Τιτάνες των Τάρταρων έχουν εκτοπίσει τους θεούς και έχουν πάρει τις θέσεις τους. Occidens delenda est .

( ἀπό ἐδῶ


Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου