Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Αποκαλύφθησαν επίσημα, τα ναζιστικά σχέδια των Εβραίων, για αρπαγή του ιερού τεμένους Al Aqsa!!!



Τέμενος Al Aqsa στην Ιερουσαλήμ  — Μια έκθεση, που διέρρευσε από το Al Aqsa Foundation, αποκάλυψε ότι οι ισραηλινές αρχές έχουν πράγματι ένα σχέδιο, για να διαιρέσουν τις ενιαίες εγκαταστάσεις του τζαμιού Al Aqsa, στην al Quds, τον Αραβικό τομέα της Ιερουσαλήμ.
  — Η έκθεση έδειξε, ότι ο Ισραηλινός Αναπληρωτής Υπουργός Θρησκευμάτων, σχεδιάζει να κατασκευάσει μια νέα Συναγωγή στην ανατολική πτέρυγα των ενιαίων εγκαταστάσεων του Al Aqsa Mosque (του απώτερου τζαμιού).

   — Σύμφωνα με το σχέδιο των Εβραίων, οι ενιαίες εγκαταστάσεις του Τζαμιού θα διαιρεθούν, για να λάβουν το ένα πέμπτο οι Εβραίοι, για να μπορούν να εκτελούν τις θρησκευτικές τελετές τους και εκεί.

— Ανώτατοι αξιωματούχοι της Χαμάς έχουν μιλήσει εναντίον αυτής της κίνησης και έχουν απευθύνει έκκληση στο εξωτερικό, για να γίνει μια συντονισμένη, μεγάλης κλίμακας παρέμβαση από τα Αραβικά κράτη. Ο επικεφαλής της Χαμάς Khaled Mashaal είπε, ότι η παλιά πόλη είναι μέρος της Ανατολικής Ιερουσαλήμ και παραμένει υπό την παράνομη κατοχή του Ισραήλ και ότι οι Ισραηλινοί χρησιμοποιούν την αναταραχή στον αραβικό κόσμο για να προωθήσουν τα σχέδιά τους, προς διάσπαση των ενιαίων εγκαταστάσεων του Τζαμιού Al Aqsa.

— Παλαιστίνιοι πολιτικοί, συμπεριλαμβανομένου του Khaled Mashaal της Χαμάς, έχουν καταγγείλει τα νέα σχέδια, δηλώνοντας ότι αυτό είναι μέρος των επιθετικών κινήσεων του Τελ Αβίβ, που επιβεβαιώνουν τα σχέδιά τους, σχετικά με το ισλαμικό ιερό, και κάνουν τα πρώτα τους βήματα,για την κατεδάφιση του τζαμιού al Aqsa και για την διαγραφή της Μουσουλμανικής ιστορίας στην περιοχή.

— Ο ισραηλινός Τύπος ανταποκρίθηκε στην έκθεση, και με δημοσιεύσεις αναδεικνύουν τα νέα σχέδια του Τελ Αβίβ για τη συναγωγή στη θέση του Al Aqsa και σημειώνουν, ότι για τον σκοπό αυτόν, πρέπει να κλειθεί να πάρει ουσιαστικά θέση, το…. Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ.

=== ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:

— Εδώ αξίζει να σημειώσω, ότι στο παρελθόν Εβραίοι ΝΕΟΝΑΖΙ, έχουν αποπειραθεί να κάψουν (1969) και να  ανατινάξουν (1980) ολόκληρο το συγκρότημα του Τζαμιού Al Aqsa, με τον άθλιο ισχυρισμό, ότι εκεί πρέπει να ανεγερθεί, ο τρίτος ναός (του Σολομώντος!!!!!!). Η ιστορική αλήθεια είναι, ότι το 1099 οι Ναΐτες ιππότες, ονόμασαν ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ για πρώτη φορά τον χώρο ως ναό του Σολομώντα, για να δικαιολογήσουν την εκδίωξη των Αράβων. Επίσης το 1988, κατά τη διάρκεια της πρώτης Ιντιφάντα (εξέγερσης των Παλλαιστινίων) ο νεοναζιστικός Ισραηλινός στρατός, έβαλε με βαρέα πυροβόλα όπλα εναντίον του τζαμιού Al Aqsa, ισχυριζόμενος ΨΕΥΔΩΣ ότι εκεί κρύβονταν…. τρομοκράτες!!!!

— Το τέμενος Al Aqsa, είναι ο τρίτος ιεραρχικά ιερός τόπος των Μουσουλμάνων. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου