Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Η ΕΕ χρηματοδοτεί μέσω της Γερμανίας την εθνοκάθαρση και κατοχή της Κύπρου

Μόνο το διάστημα 2006-2011 εκείνοι Τούρκοι, οι οποίοι έδιωξαν τους Έλληνες στη βόρεια Κύπρο, έλαβαν 259 εκατομμύρια ευρώ από την ΕΕ. Και από τότε, θα πρέπει να υποστηρίζονται οικοκονομικά με 28 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. (AP)Στις 3 Οκτωβρίου 2013 ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Γκάουκ κάλεσε για έναν ισχυρότερο ρόλο της Γερμανίας στον κόσμο. Ειδικά στον οικονομικό τομέα. Αυτό που δεν ανέφερε, είναι οι συνεχιζόμενες χρηματοδοτήσεις της Γερμανίας στην πολιτική της εθνοκάθαρσης στην κατεχόμενη Κύπρο.

Η Γερμανία δεν θα πρέπει να φαίνεται μικρή στον κόσμο. Οι Γερμανοί θα πρέπει να έχουν μια παγκόσμια στρατιωτική παρουσία..... - αλλά και να αναλάβουν την χρηματοδότηση των στρατιωτικών επιχειρήσεων ανά την υφήλιο. Αυτό ζήτησε πλέον ανοιχτά ο Πρόεδρος Γκάουκ. Παράλληλα, τα στρατεύματα της Γερμανίας αποχωρούν από το Αφγανιστάν, όπου οι Γερμανοί για πολλά χρόνια ονειρευόταν ότι θα είναι σε θέση να τερματίσουν τον εμφύλιο πόλεμο. Στο Αφγανιστάν, το γερμανικό όνειρο της υπεράσπισης της ειρήνης και της ελευθερίας, σε κάθε περίπτωση κατέρρευσε. Πώς ακριβώς μπορούν οι Γερμανοί πολιτικοί να προκαλέσουν πολύ μεγαλύτετο κακό με πολύ λιγότερα χρήματα, το δείχνουν σε μια εντελώς διαφορετική περιοχή στον κόσμο.

Μπορείτε να φανταστείτε ότι ο Γερμανός φορολογούμενος χρηματοδοετεί μια πολιτική της εθνοκάθαρσης (πρέπει να το...); Και ότι πληρώνει τους κατακτητές για να εγκατασταθούν στις «εθνοκαθαρισμένες περιοχές»; Η Γερμανία είναι το μεγαλύτερο συνεισφέρων κράτος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κάθε πολίτης, από το μωρό που μόλις γεννιέται, έως και τον κάθε γέρο, πρέπει να πληρώνει περίπου 120 ευρώ κάθε χρόνο στις Βρυξέλλες. Μια μέση γερμανική οικογένεια έχει να πληρώνει περίπου 500 ευρώ στην ΕΕ ετησίως.

Με αυτά τα χρήματα, χρηματοδοτούνται πράγματα, για τα οποία ένα σκεπτόμενο άτομο τρίβει υπό κανονικές συνθήκες τα μάτια του.

Αυτές οι χρηματοδοτήσεις περιλαμβάνουν την τουρκική κατοχή και την εθνοκάθαρση στο βόρειο τμήμα της Κύπρου, όπου οι Χριστιανοί Έλληνες εκδιώχθηκαν από τους Τούρκους Μουσουλμάνους.

Η Κύπρος είναι βάσει όλων των διεθνών συμφωνιών μια αδιαίρετη χώρα της οποίας το βόρειο τμήμα από το 1974 κατέχεται παράνομα, και το οποίο μάλιστα προσαρτήθηκε από την Τουρκία. Στην βόρεια Κύπρο, η ΕΕ εδώ και δεκαετίες κάνει ακριβώς αυτό, και η χρηματοδότηση γι 'αυτό προέρχεται κυρίως από τη Γερμανία. Μέχρι στιγμής η Γερμανία έχει χρηματοδοτήσει περί τους 80.000 Τούρκους, οι οποίοι έχουν εκδιώξει τους Έλληνες ντόπιους από την βόρεια Κύπρο.

Το σχετικό πρόγραμμα της ΕΕ ονομάζεται «πρόγραμμα βοήθειας για την τουρκοκυπριακή κοινότητα».

Μόνο το διάστημα 2006-2011 εκείνοι Τούρκοι, οι οποίοι έδιωξαν τους Έλληνες στη βόρεια Κύπρο, έλαβαν 259 εκατομμύρια ευρώ από την ΕΕ. Και από τότε, θα πρέπει να υποστηρίζονται οικονομικά με 28 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Κάποιοι πρέπει επιτέλους να γνωρίζουν ότι πρόκειται για τους παράνομους εποίκους που ήρθαν από την τουρκική ηπειρωτική χώρα στην με 40.000 Τούκους στρατιώτες κατεχόμενη Κύπρο.

Σε απλά Ελληνικά: Η ΕΕ, με κονδύλια κυρίως από την Γερμανία, δεν χρηματοδοτεί μόνο την εθνοκάθαρση στην βόρεια Κύπρο, αλλά και την συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.

Είναι αυτός ο νέος «ενισχυμένος ρόλος της Γερμανίας στον κόσμο», που αιτήθηκε ο Γκάουκ στους πολίτες της χώρας του;

Είναι αυτή η πικρή πραγματικότητα της νέας Ευρώπης;

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου