Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ο Αποκρυφιστικός Χαρακτήρας του Ο.Η.Ε.

«Εάν υπήρχε ανάγκη ποτέ για έκκληση για συλλογή δράση, έκκληση για παγκόσμια ηγεσία, είναι τώρα». - ‘Έκκληση’ του Μπαν Κι Μουν, Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, στο ξεκίνημα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
(Στην φωτογραφία: Ο Πάπας Βενέδικτος 16ος "ευλογεί" την σημαία του ΟΗΕ).


Ο Ο.Η.Ε. είναι ο βασικός πρόδρομος της σχεδίασης της «Νέας Τάξης», στη βάση παλιότερων και νεώτερων μαγικο-αποκρυφιστικών και ελευθεροτεκτονικών δοξασιών.
Λίγα χρόνια μετά την ίδρυση του, η θεοσοφίστρια Άλις Μπέηλυ (Alice Bailey), ιδρύτρια της Lucis Trust, έγραφε χαρακτηριστικά ότι «Μέσα στον Ο.Η.Ε. βρίσκεται ο σπόρος και το σπέρμα μιας μεγάλης διεθνούς και διαλογιζόμενης ομάδας σκεπτόμενων και πληροφορημένων ανδρών και γυναικών, στα χέρια των οποίων βρίσκεται το πεπρωμένο της ανθρωπότητας...». Γι' αυτό το λόγο, η Μπέηλυ και ο Φόστερ ίδρυσαν την οργάνωση της «Παγκόσμιας Καλής Θέλησης» (World Goodwill), που δρα έκτοτε ως επίσημη Μη Κυβερνητική Οργάνωση του Ο.Η.Ε. Ο εκφρασμένος στόχος της World Goodwill είναι «να εξυπηρετήσει την προετοιμασία της ανθρωπότητας για την επανεμφάνιση του ‘Χριστού’»!
Από την ίδρυση του ο πρωταρχικός ρόλος του Ο.Η.Ε. ήταν να εθίσει τους ανθρώπους στην ιδέα μιας «παγκόσμιας κυβέρνησης» και να αναλάβει τελικά τον σπουδαίο ρόλο του «αστυνόμου του πλανήτη».
Δύο είναι οι βασικές οργανώσεις, που παρέχουν βοήθεια και συμβουλές στους αξιω ματούχους και το προσωπικό του Ο.Η.Ε.: Η ‘Aquarian Age Community’ (AAC-Κοινότητα της Εποχής του Υδροχόου) και η ‘Lucis Trust’. Η AAC πραγματοποιεί τις συναντήσεις της σε μία αίθουσα διασκέψεων στο κτίριο των Ηνωμένων Εθνών. Πόσο συνδεδεμέ νη είναι η AAC με τον Ο.Η.Ε., φαίνεται από το εξής κείμενο της: «Έχουμε ένα πληροφοριακό δίκτυο στον Ο.Η.Ε., με ανθρωπιστικό υπόβαθρο. Αποτελείται από εκείνους που είναι αφοσιωμένοι, συνειδητοί και πασχίζουν για τη γέννηση τον Νέον Κόσμου. Αποτελείται από ανθρώπους σε υψηλές και χαμη λές θέσεις, που συνεργάζονται με τον Ο.Η.Ε. εδώ και τριάντα χρόνια, και ζουν με αυτό το όραμα. Από επαγγελματίες, γραμματείς και επικεφαλής των τμημάτων που πραγματοποιούν όσα τους υπαγορεύει το εσωτερικό τους όραμα.
Λίγοι από αυτούς γνωρίζουν συνειδητά την πηγή της έμπνευσης τους, οι περισσότεροι, όμως, δεν την γνωρίζουν. Οι πρώτοι είναι οι Κάρμα-Γιόγκα της εποχής μας, εκείνοι των οποίων η πνευματική ατραπός είναι να επιτυγχάνουν τον σκοπό τους υπηρετώντας τους άλλους. Δεν βρίσκονται μόνο στη γραμματεία, αλλά επίσης και στις αντιπροσωπείες στον Ο.Η.Ε., μεταξύ των διπλωματών και των επιτελείων τους, και επίσης μεταξύ ανθρώπων όπως εμείς, εκπροσώπους Μη-Κυβερνητικών Οργανώσεων σε ολόκληρα των Ηνωμένα Έθνη».
Η AAC συναντιέται τακτικά στον Ο.Η.Ε. και συζητά την πνευματικότητα της Νέας Τάξης. Τα μέλη της ασκούν τον διαλογισμό και την αστρική προβολή και δέχονται καθοδήγηση από πνεύματα-οδηγούς, ενώ ξεκινούν τις συναντήσεις τους με διαλογισμό.
Η AAC θεωρεί τον Ο.Η.Ε. ως έναν μεγάλο καταλύτη για να έλθει παγκοσμίως η Νέα Τάξη και για να στρώσει τον δρόμο για την επάνοδο του μεγάλου Διδασκάλου... Δείτε προσεκτικά τι λένε για το όραμα τους και για τον Ο.Η.Ε.:
«Ο Ο.Η.Ε. μπορεί να είναι χώρος εκπαίδευσης με βάση ορισμένους πνευματικούς "δρόμους". Η εκπαίδευση είναι το κλειδί. Θα πρέπει να επηρεάσουμε τις κυβερνήσεις μας, ώστε να διδάσκεται η «καλή θέληση» στα σχολεία. Η πρόσβαση της κοινωνίας σε προγράμματα καλωδιακής τηλεόρασης είναι επίσης ένας τρόπος εκπαίδευσης του κοινού. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα μέσα αυτά για να βοηθήσουμε στη διαμόρφωση της Κοινής Γνώμης.
• Ο Ο.Η.Ε. είναι ο μεγαλύτερος εκδοτικός οίκος στον κόσμο και μπορεί να παρέχει τεράστια ποσότητα πληροφοριών σχετικά με τον πλανήτη και τους ανθρώπους του.
• Ο Ο.Η.Ε. θα έπρεπε να επιβλέπει όλους τους εξοπλισμούς στον κόσμο.
• Επίσης, ως άτομα, μπορούμε να πιέσουμε την κυβέρνηση μας να πληρώσει τις οφειλές της ώστε ο Ο.Η.Ε. να μπορεί να προχωρήσει στην αποστολή του, που είναι στην ουσία πνευματική: να μετατρέψει την ανθρωπότητα σε ένα ενιαιοποιημένο κέντρο συνείδησης.
• Ο Ο.Η.Ε. προσφέρει έναν χώρο για ομαδική δουλειά, για την εκμάθηση της τέχνης του συμβιβασμού, για την καταπολέμηση του εθνικισμού και την υιοθέτηση ενός πνεύματος παγκοσμιότητας...
Η αναγνώριση της Μοναδικής Ανθρωπότητας μπορεί να επιτευχθεί μέσω της ενοποίησης των θρησκειών και της πραγμάτω σης της Μοναδικής Θεότητας».
Ποιος είναι επομένως ο πνευματικός σκοπός του Ο.Η.Ε.; Να βρεθεί το κοινό έδαφος σε όλες τις θρησκείες και να αναπτυχθούν πρακτικές που θα ενώσουν τις πνευματικές εκφράσεις όλων των πολιτισμών.
Η Lucis Trust, που αναγνωρίσθηκε αρχικά ως Lucifer Publishing Company (Σχ. ΚΟ: Lucifer σημαίνει Εωσφόρος!) στην Νέα Υόρκη, είναι μια ΜΚΟ του Ο.Η.Ε. και είναι βασικός παράγων στις πρόσφατες συναντήσεις κορυφής του Οργανισμού. Μάλιστα, ο τότε βοηθός Γενικός Γραμματέας του Ο.Η.Ε. Robert Muller επικύρωσε τη δημιουργία του World Core Curriculum για μύηση στις διδασκαλίες του «Θιβετανού Διδάσκαλου» Ντζβαλ Κχουλ (Djwahl Kuhl) μέσω των σχετικών γραπτών της Άλις Μπέηλι.
Την ίδια στιγμή, τα γραφεία της Lucis Trust στην Νέα Υόρκη είναι στην United States Plaza 866 και η ίδια είναι μέλος του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου των Ηνωμένων Εθνών στα πλαίσια ενός προγράμματος που ονομάζεται «World Goodwill» (Παγκόσμια Καλή Θέληση). Μεταξύ των πολλών χρηματοδοτών της Lucis Trust, είναι ο πρώην υπουργός Άμυνας Ρόμπερτ ΜακΝαμάρα, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, ένα μέλος του Ιδρύματος Ροκφέλλερ και ο Thomas Watson (IBM, πρώην πρε σβευτής των Η.Π.Α. στην Μόσχα). Η Lucis Trust συνδέεται με οικονομικές χορηγίες με την UNICEF, την Greenpeace, την Διεθνή Αμνηστία, και πολλούς άλλους φορείς.
Προσδοκίες της «Νέας Εποχής»
Το αποκρυφιστικό προτσές προς μία Νέα Τάξη με Παγκόσμια Διακυβέρνηση το έχουν προωθήσει και συγκεκριμένοι αξιωματούχοι του Οργανισμού. Ο Γενικός Γραμματέας του Ο.Η.Ε. της περιόδου 1953-1961, ο Σκανδιναβός Dag Hammarskjοld, (φωτο), ήταν μυημένος στην αποκρυφιστική - χριστιανίζουσα τάση του – σημαντικού - φιλοσόφου Teilhard de Chardin και πίστευε ότι «η εσωτερική μύηση είναι το υπέρτατο κλειδί για το γήινο πεπρωμένο μας στον χώρο και τον χρόνο». Ένα φυλλάδιο, που είχε κυκλοφορήσει υπό την αιγίδα του, σχετικά με το Κέντρο Διαλογισμού το οποίο βρίσκεται στο κτίριο του Οργανισμού στη Νέα Υόρκη, έλεγε ότι «ο υπερφυσικός βωμός από μαγνητίτη στο εσωτερικό του είναι αφιερωμένος στον Θεό που ο άνθρωπος λατρεύει με πολλά ονόματα και πολλές μορφές». Το 1973, ένας άλλος Γενικός Γραμματέας του Ο.Η.Ε., ο γνωστός εσωτεριστής Ου Θαντ, δημιούργησε την Μη-Κυβερνητική Οργάνωση «Planetary Citizens» (Πλανητικοί Πολίτες), σε συνεργασία με έναν γνωστό ακτιβιστή του κινήματος New Age, τον Donald Keys, με σκοπό την εξάπλωση του νεογνωστικισμού.
Σήμερα αυτή η οργάνωση έχει γιγαντωθεί σε ένα παγκόσμιο δίκτυο μέσα στους κόλπους του Ο.Η.Ε., που εργάζεται συστηματικά «για την προετοιμασία των ανθρώπων για την επερχόμενη νέα κουλτούρα»!
…………
Ο Ο.Η.Ε. (και η αρχική Κοινωνία των Εθνών) δημιουργήθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα προκειμένου να βοηθήσει να ξεπερασθεί ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια για μια παγκόσμια διακυβέρνηση... Το εμπόδιο αυτό είναι ο πατριωτισμός, δηλαδή η υπερηφάνεια κάθε πολίτη για τη χώρα του.
Ο Ο.Η.Ε. είναι ένα προκαταρκτικό στάδιο, αλλά δεν είναι η πραγματική εξουσία στον κόσμο, και θα είναι σχετικά ασήμαντος όταν πάρουν τον έλεγχο οι ΜΚΟ. Τα πραγματικά Συμβούλια θα έλθουν τότε στο προσκήνιο. Αλλά για να γίνει αποδεκτή από το ευρύ κοινό η έννοια της "παγκόσμιας κοινότητας", ο Ο.Η.Ε. αποτελεί εφαλτήριο στο έργο τους προς την Νέα Παγκόσμια Τάξη - NWO».
- Το παραπάνω άρθρο είναι τμήμα του άρθρου «Το Αποκρυφιστικό Παρασκήνιο και ο Ρόλος του ΟΗΕ» του Λεωνίδα Αποσκίτη από το "Τρίτο Μάτι", τεύχος 138, Ιανουάριος 2006. Ολόκληρο το άρθρο βρίσκεται στο

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου