Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ.


pakistanos paros Όλοι ξαφνικά ανακάλυψαν τους πρόσφυγες, μετά το πρόσφατο συμβάν στο Φαρμακονήσι. Τόσα χρόνια, ούτε ένα δάκρυ δεν είχε χυθεί για τους χιλιάδες επιβεβαιωμένους νεκρούς ΑΜΑΧΟΥΣ πρόσφυγες. Αλλά κυρίως, ούτε μία κραυγή κατά των δολοφόνων. Αντίθετα, όλο το φαύλο σύστημα περιμένει με αγωνία μία ρατσιστική σφαλιάρα για να ξεσπάσει σε “αλλαλαγμούς”. Για τους κατά συρροήν δολοφόνους – εχθρούς της ανθρωπότητας, ούτε κουβέντα.

Ας τους δώσουμε λοιπόν για ακόμα μία φορά την ταυτότητα των δολοφόνων.

Το εικονιζόμενο κτήνος είναι ένα από τους χιλιάδες μάχιμους ισλαμιστές που έχουν πάρει παρανόμως άσυλο στην χώρα μας, στερώντας το από ένα παιδί ή μία μάνα της Συρίας, του Ιράκ ή του Αφγανιστάν που αφήνονται στα δολοφονικά χέρια των δουλεμπόρων. Δεν το πήρε βέβαια μόνος του, κάποιοι του το έδωσαν.

Οι ίδιοι που έδωσαν άσυλο στον ισλαμιστή δολοφόνο* του Θανάση Λαζανά, που μάλιστα τον φυγάδευσαν. Όπως επιχείρησαν να φυγαδεύσουν και τον εικονιζόμενο “ευσεβή” δολοφόνο.

20130505-204743.jpg

Αυτοί που έδωσαν το άσυλο και ακόμα κανείς δεν τους αναζήτησε, είναι μέλη μίας οργανωμένης εγκληματικής οργάνωσης που κερδίζει δισεκατομμύρια από το δουλεμπόριο, την εκμετάλλευση μεταναστών και τις δολοφονίες προσφύγων. Συνεργάζονται με ισλαμοφασιστικές οργανώσεις οι οποίες αναλαμβάνουν τον ρόλο του εισαγωγέα – δεσμοφύλακα εντός Ελληνικού εδάφους. Όπως έχουμε δει άπειρες φορές και στην περίπτωση της Μανωλάδας.

Οι “σκληροί” γίνονται δεσμοφύλακες, οι “αδύναμοι” δούλοι ή απαχθέντες για λύτρα. Η οργάνωση βλέπετε, επιλέγει τα θύματα από την στιγμή που τους προσεγγίζει από τον τόπο καταγωγής τους.

Γνωρίζουν εάν έχουν οικογένεια που θα μπορούσε να πληρώσει λύτρα και αφού το θύμα φτάνει στην Ελλάδα από την ιδια την οργάνωση, γίνεται η απαγωγή.

Σε όλο αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, οι ευκολότεροι να εντοπιστούν είναι οι ελληνόφωνοι συνεργοί. Αυτοί που εγγυόνται ότι οι “πελάτες” της συγκεκριμένης συμμορίας θα πάρουν παράνομο άσυλο – εξπρές.

Σε κάθε τέτοιο άσυλο, αντιστοιχεί ένα νεκρό παιδί, γέροντας, μάνα. Αυτοί βλέπετε έχουν πραγματικά ανάγκη του ασύλου, δεν προσφέρουν όμως τίποτα στο κύκλωμα. Ούτε σε φυτεία μπορούν να δουλέψουν, ούτε ναρκωτικά να πουλήσουν, ούτε να φροντίζουν κήπους σε πολυτελή ξενοδοχεία.

Ουτε βεβαίως να κάνουν τον δεσμοφύλακα, τον φονιά ή τον πράκτορα.

Και όμως σήμερα, ούτε ένας από τους ελληνόφωνους του κυκλώματος που είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι προσφύγων δεν έχει οδηγηθεί στην δικαιοσύνη. Ποιός είναι αυτός που υπέγραψε και βάφτισε έναν τριαντάχρονο ισλαμιστή ως “ανήλικο πρόσφυγα”;

Ποιός είναι ο δικαστής που δέχθηκε ότι ο ρατσιστής δολοφόνος του Λαζανά ήταν “Αφγανός και ανήλικος” με αποτέλεσμα να τον φυγαδεύσει;



Ποιοί είναι αυτοί οι δημοσιογράφοι που φαντάζονται συμβάντα τύπου “σκισμένο κοράνι” με σκοπό να φυγαδεύσουν επικίνδυνους συμμορίτες;

Ποιοί είναι αυτοί οι “ευαίσθητοι” που σιωπούν σε αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, εντός του λίκνου του ανθρωπισμού;

Δυστυχώς ο τζίρος αυτού του κυκλώματος είναι τεράστιος. Ικανός να αγοράσει λειτουργούς, πολιτικούς, δημοσιογράφους κλπ.

Και ο “Πακιστανός της Πάρου” δικάζεται μόνος του, χωρίς να έχουν εντοπιστεί αυτοί που του έδωσαν το άσυλο και αυτοί που προσπάθησαν να τον φυγαδεύσουν αποκρύπτοντας το γεγονός την ώρα που η Μυρτώ ψυχορραγούσε. Ακόμα και ο ξενοδόχος που τον υπεθαλπτε είναι ελεύθερος και η μονάδα του ανοιχτή.

Όσοι λειτουργοί λοιπόν δεν βουτάνε το χέρι τους στο ματωμένο χρήμα, οφείλουν να ενεργοποιηθούν άμεσα για να λάβει τέλος ο εφιάλτης. Να ανοίξει η Ελλάδα την αγκαλιά της στους πραγματικούς πρόσφυγες και όχι στους σφαγείς τους. Να εξαρθρωθεί όλο το κύκλωμα, να συλληφθεί κάθε μάχιμος που κυκλοφορεί παράνομα στην χώρα και τα κέντρα φιλοξενίας να μετατραπούν σε πραγματικά κέντρα φιλοξενίας προσφυγικών οικογενειών. Με κέντρα υποδοχής στις πρεσβείες μας στο εξωτερικό. Είναι το ελάχιστο χρέος που έχουμε ως υποτιθέμενοι κληρονόμοι του Ελληνισμού.

Διότι οι Έλληνες ξέρουμε από προσφυγιά, όπως ξέρουμε και από ισλαμοφασισμό. Μόνον οι γηγενείς της υποσαχάριας Αφρικής και του Ελλαδικού χώρου νιώσαμε την δουλεία στο πετσί μας από τους “οθωμανούς ευεργέτες”. Είναι ύβρις να ανεχόμαστε σύγχρονους ιούδες να αναβιώνουν τον εφιάλτη στην πατρίδα μας.

*Ο Θανάσης Λαζανάς έπεσε θύμα φανατικού ισλαμιστή, επειδή είχε σκύλο. Οι ισλαμιστές θεωρούν τον σκύλο “μιαρό” και ζητούν ακόμα και την απαγόρευση του. Ο δολοφόνος ήταν επαγγελματίας και ο Θανάσης κατάφερε να αποκρούσει αρκετές μαχαιριές από τους τρεις, πριν δεχθεί την “επαγγελματική” όπως την χαρακτήρισε ο ιατροδικαστής.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου