Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Έντρομες αντιδράσεις των Αλβανικών ΜΜ”Ε” από την χθεσινή παρέμβαση Καμμένου για την Βόρειο Ήπειρο

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Χαμός επεκράτησε στα αλβανικά και κοσοβάρικα ΜΜ”Ε” όταν έγιναν γνωστή η παρέμβαση του Πάνου Καμμένου στην διαρκή επιτροπή εθνικής άμυνας και εξωτερικών υποθέσεων

(Διαβάστε την εδώ:
Πάνος Καμμένος: Έξω από τα δόντια για Κύπρο, Ουκρανία, Σκόπια και Αλβανία.)

Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση και δείχνει περίτρανα τα γυάλινα πόδια στα οποία στηρίζονται όσοι προσπαθούν να αναβιώσουν τη ναζιστική Αλβανία με υποδαύλιση των προκλήσεων τσάμηδων κλπ, είναι ο τρόπος με τον οποίον προσεγγίζουν το θέμα. “Ο Πανος Καμμένος δηλώνει πως το θέμα της Βορείου Ηπείρου είναι ανοιχτό”. Η φοβία είναι έκδηλη στο ρεπορτάζ και αποδεικνύει πως όταν σταματάς να διεκδικείς στην διεθνή σκακιέρα, τότε τρως καρπαζές και από το χορτάρι, περιμένοντας απλώς πότε θα ηττηθείς. Μόνο με ατζέντα διεκδίκησης, βασισμένης στο δίκαιο και την ιστορική ευθύνη, μπορείς να φέρεις αποτελέσματα.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ 2

Η Ελλάδα άλλωστε έχει αποδείξει πως είναι δύναμη ανθρωπιάς και δικαίου, άρα δεν επιτρέπεται να έχει φοβίες στην εκδήλωση δίκαιων αιτημάτων. Ακόμα και η Αλβανική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου, θα περνούσε πολύ καλύτερα υπό Ελληνική διοίκηση, από ότι με Αλίες και Μπερίσες. Γι’ αυτό και οι γείτονες ξεθάβουν τα ναζιστικά φαντάσματα για να κρατούν τους λαούς τους υπόδουλους μην τυχόν και ανακαλύψουν πως το συμφέρον τους δεν είναι η υπηρεσία του κάθε φασίστα Γκρουέφσκι.

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου