Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

18000 προσφυγόπουλα σφαγμένα στην Τουρκία, 120 χιλ. Συριοι νεκροί απο τους τρομοκράτες του Ερντογαν και ο μπάσταρδος εχει θράσος να μιλά για “στρατόπεδα τρομοκρατών”…

…στην Ελλάδα!
Και οι υποτακτικοί της ναζιστικης ΕΕ βλέπουν ενα κράτος – βαμπίρ να χρηματοδοτεί τρομοκράτες σε όλες τις χώρες της περιοχής, να διεξάγει γενοκτονίες, να παραμένει ατιμώρητο για το ολοκαύτωμα εκατομμυρίων Χριστιανών, Αλεβιτων και Κούρδων και να σιωπά!
Να σιωπά μπροστά στην συνεχιζόμενη γενοκτονια της Κύπρου, της Ιμβρου, της Τενεδου απο τους υπάνθρωπους τσέτες εισβολείς και αντί να απαιτεί παρέμβαση της διεθνούς κοινότητας, απολογείται στον ναζιστη τρομοκράτη!

Απολογείται
επιτρέποντας πράκτορες της ΜΙΤ να δρουν στην Ελλαδα συλλαμβάνοντας αγωνιστές της δημοκρατίας και της ελευθερίας, σε συνεργασία με έμμισθους “αντιεξουσιαστές” και “αντιρατσιστές”! 

Απο κοντά και κάτι πατριδοκαπηλοι – υμνητές του Ερντογαν που παρουσιάζουν τον σφαγέα ως πρότυπο ηγέτη! Και όλως περιέργως, ο τουρκικός παράγοντας δεν τους κακολογει ποτέ μα ποτέ, όπως δεν κακολογησε τα καθάρματα της χούντας που του παρέδωσαν την μισή Κύπρο.

Είμαστε οι απόλυτοι δολοφόνοι του Ελληνισμου. Η γενιά μας θα γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία.

http://greeknation.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου