Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ψυχολογικές επιχειρήσεις » εναντίον των Ελλήνων !

Του Π. Λιβανίδη
Ο Ελληνισμός δέχεται συστηματικά ψυχολογικές πιέσεις προκειμένου να χάσει το ηθικό και το εθνικό του φρόνημα.
Ενοχοποιούν τον πατριωτισμό και αποκαθηλώνουν τα σύμβολα του έθνους.
Σώστε τα σύμβολα του Ελληνισμού
Τα τελευταία χρόνια ο Ελληνισμός δέχεται αλλεπάλληλες επιθέσεις από έναν ιδιότυπο και ακήρυχτο επισήμως , πόλεμο. O Έλληνας δέχεται έναν ανελέητο ψυχολογικό βομβαρδισμό προκείμενου να χάσει την εθνική του ταυτότητα , να κλονισθούν τα θρησκευτικά του πιστεύω , να παραχαραχθεί η λαμπρή του ιστορία και να αποκαθηλωθεί κάθε σύμβολο που τον συνειδητοποιεί ως οντότητα ενός έθνος και ως πολίτη με κρίση και υπεύθυνη γνώμη.

Σιωπηλά και « όλως τυχαίως » δημιουργούνται καταστάσεις και ψηφίζονται νόμοι που δεν προασπίζουν την πολιτιστική και εθνική ταυτότητα του Έλληνα αλλά έχουν ως στόχο ακριβώς το αντίθετο. Πρόκειται για ψυχολογικές μεθοδεύσεις ώστε ο Ελληνικός λαός να μεταλλαχτεί σε έναν εύκολα χειριζόμενο όχλο , χωρίς ταυτότητα και χωρίς εθνική και ηθική ταυτότητα. Έναν όχλο που θα αγωνίζεται μόνο για την υλική επιβίωση , θα λατρεύει και θα θεοποιεί το κέρδος και το χρήμα , χωρίς να δίνει σημασία στις ηθικές αξίες και τον άνθρωπο.
Αυτά όλα όμως δεν έχουν καμιά σχέση με τον Ελληνισμό και τις αξίες που εκπροσωπεί , αλλά και τα διδάγματα που έδωσε σε όλη την ανθρωπότητα εδώ και χιλιάδες χρόνια
Η σκυταλοδρομία των πολιτικών κομμάτων εξουσίας
Αυτός ο καταιγιστικός βομβαρδισμός για τον αφελληνισμό και την αποχριστιανοποίηση των Ελλήνων μπορεί να σχεδιάζεται στο εξωτερικό από κέντρα που επιδιώκουν τον κατακερματισμό του Ελληνικού κράτους και την οικονομική εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών μας , αλλά δυστυχώς την εκτέλεση του σχεδίου έχουν αναλάβει εγχώριοι Ελληνικοί παράγοντες που τους συνδράμουν με τις πράξεις τους ακούσια ή εκούσια απολαμβάνοντας κάποια υλικά ανταλλάγματα.
Θεσμοθετούν νόμους και κανόνες που ψηφίζονται στη Βουλή σε μεταμεσονύχτιες ώρες με ολιγάριθμη παρουσία βουλευτών , όταν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης βρίσκεται επικεντρωμένο αλλού.
Είναι νομοθετήματα για τα οποία , τις περισσότερες φορές , η κοινή γνώμη δεν έχει καμιά ενημέρωση και το περιεχόμενο τους έρχεται σε αντίθεση με το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Ορισμένοι μάλιστα από αυτούς τους νόμους υλοποιούνται , αφού έχει περάσει αρκετό χρονικό διάστημα , ώστε η κοινή γνώμη να ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο ψηφίστηκαν και να αποδεχθεί ως αμετάκλητη την ύπαρξη και την εφαρμογή τους.
Ο βίαιος εποικισμός
Νόμοι που στην πραγματικότητα κατοχυρώνουν δικαιώματα σε αυτούς που πραγματοποιούν ένα σύγχρονο βίαιο εποικισμό στον Ελληνικό χώρο ενώ ταυτόχρονα δένουν χειροπόδαρα τους Έλληνες και τους καθιστούν υπόδικους , προκειμένου να μην αντιδράσουν.
Να μην αντιδράσουν για το παρεμπόριο που κλείνει τις Ελληνικές επιχειρήσεις και την αύξηση της εγκληματικότητος που σκορπά τον τρόμο.
Να μην αντιδράσει ο Ελληνικός λαός στη βιαιότητα ενός αδρανούς κράτους
απέναντι στην αθρόα και ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών που αλλάζει ριζικά τον δημογραφικό χαρακτήρα του Ελληνικού ένθους - κράτους. Είναι ένας εποικισμός πρωτόγνωρος σε μέγεθος και κοινωνικό βάθος , που όμοιος του έχει να συμβεί από τα πρώτα χρόνια της Τουρκοκρατίας.
Φροντίζουν να κατεβούν οι εικόνες από τα σχολεία , να μην υπάρχει το μάθημα των θρησκευτικών , οι σφαγές και η γενοκτονία των προγόνων μας να διδάσκονται στα Ελληνόπουλα ως « συνωστισμοί στην προκυμαία » και ούτω καθ΄ έξης. Ο πατριωτισμός αντί να είναι πράξη προς μίμηση με κοινωνική αποδοχή , χαρακτηρίζεται ως ακραία φασιστική θέση.
Είναι κάτι που πραγματοποιείται διαχρονικά και μεθοδευμένα ανεξάρτητα με το ποιο από τα μεγάλα κόμματα είναι κυβέρνηση. Πολλές φορές μάλιστα το ένα κυβερνητικό κόμμα εγκρίνει τα μέτρα και τα υλοποιεί το επόμενο που έρχεται στην εξουσία. Είναι μια περίεργη σκυταλοδρομία που αντί να γίνεται υπέρ του έθνους μας , γίνεται για την αποδυνάμωση των εθνικών δικαίων και την υπονόμευση του ηθικού μας.
Πωλούμε την εθνική μας κυριαρχία
Οι φανατικοί φονταμενταλιστές της αποεθνικοποίησης , του διεθνισμού και του υλισμού καταλαμβάνουν καίριες θέσεις στον κρατικό μηχανισμό και επιβάλλουν τις θελήσεις τους.
Με την οικονομική κρίση δε που ζούμε σήμερα – την οποία προκάλεσαν συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα – ο μακροχρόνιος αντεθνικός σχεδιασμός διευκολύνεται και επιταχύνεται όσο ποτέ.
Τώρα πωλούν λιμάνια , αεροδρόμια , δρόμους , νησιά και ακτές. Τα πωλούν σε ξένους υποτίθεται « επενδυτές ». Και φυσικά οι νέοι ιδιοκτήτες που έχουν άλλη εθνικότητα για την οποία είναι υπερήφανοι θέλουν στην ιδιοκτησία τους να σηκώσουν τη σημαία της πατρίδος τους.
Έτσι ίσως σύντομα δούμε την Τουρκική σημαία να κυματίζει στη μαρίνα του Φλοίσβου , δίπλα στον θρυλικό « Αβέρωφ ». Να δούμε τη Θράκη και τα εργοστάσια της να ανήκουν σε Τούρκους , αλλά ακόμη και την ομάδα των βίαια ξεριζωμένων Κωνσταντινοπολιτών ( ΑΕΚ ) να ανήκει σε κάποιο τουρκικό επενδυτικό φαντ.
Τα Ελληνικά σύμβολα υποστέλλονται , τα σύμβολα των εχθρών του Ελληνισμού αναρτώνται. Στην πραγματικότητα πωλούμε την εθνική μας κυριαρχία σε τιμές ευκαιρίας.
Ο σύγχρονος γενιτσαρισμός
Πρόκειται για ένα σύγχρονο γενιτσαρισμό που σκοπό έχει τη μετάλλαξη των Ελλήνων σε μια πολυπολιτισμική μάζα που πολύ εύκολα θα παραδοθεί και θα υπακούει στα προστάγματα οικονομικών κολοσσών και πολυεθνικών που θέλουν να εκμεταλλευτούν την ΄σημαντική γεωπολιτική θέση της Ελλάδος καθώς και τον μεγάλο φυσικό ( ήλιο , θάλασσα , νησιά ) αλλά και ορυκτό πλούτο ( πετρέλαια , φυσικό αέριο ) της πατρίδος μας.
Ο μόνος τρόπος για να αρπάξουν σαν γνήσιοι επιδρομείς της σύγχρονης εποχής είναι να μας αφοπλίσουν υλικά-οικονομικά , αλλά κυρίως ψυχικά. Γιατί το μεγάλο υπερόπλο του Ελληνισμού που μας αναδείκνυε στο τέλος νικητές έναντι των πολυαρίθμων επίδοξων κατακτητών στην ιστορία των χιλιάδων χρόνων του έθνους μας , ήταν το σθένος της Ελληνικής ψυχής.
Αντίθετα ο Ελληνισμός πάθαινε πάντα μεγάλες καταστροφές όταν κάποιοι Έλληνες εξαγοράζονταν από τους εχθρούς ( Εφιάλτης , Γούσης Νενέκος κλπ ) ή είχε να αντιμετωπίσει Έλληνες που κάτω από ειδική ψυχολογική χειραγώγηση των εχθρών του έθνους μας είχαν φανατιστεί ενάντια στο έθνος μας και είχαν γίνει Γενίτσαροι που άρπαζαν και σκότωναν.
Σε ένα τέτοιου είδους σιωπηλό γενιτσαρισμό είμαστε σήμερα , αυτόπτες μάρτυρες και θύματα μαζί.
Ψυχολογικές επιχειρήσεις κατά των Ελλήνων
Αυτός ο ιδιόμορφος πόλεμος και οι επιθέσεις που δέχεται σήμερα ο Ελληνισμός στη στρατιωτική γλώσσα και ορολογία ορίζονται ως « Ψυχολογικές Επιχειρήσεις ». Πρόκειται για την πραγματοποίηση ενός « Στρατηγικού Ψυχολογικού Πολέμου » , όπως αποκαλείται με τους στρατιωτικούς όρους , ενάντια όμως της Ελλάδος.
Σε στρατιωτικό εγχειρίδιο διαβάζουμε :
« Ψυχολογικές Επιχειρήσεις ( ΨΕΠ ) είναι οι σχεδιαζόμενες Ψυχολογικές Ενέργειες σε καιρό ειρήνης ή πολέμου που κατευθύνονται ενάντια της εχθρικής , της φίλιας αλλά και της ουδέτερης κοινής γνώμης , με σκοπό να την διαμορφώσει με τέτοιο τρόπο ώστε να ευνοεί την επίτευξη των δικών μας πολιτικών και στρατιωτικών σκοπών. Καλύπτουν τις πολιτικές , τις στρατιωτικές , τις οικονομικές , τις ιδεολογικές και τις ενέργειες πληροφοριών που σχεδιάστηκαν για την επίτευξη ενός επιθυμητού ψυχολογικού αποτελέσματος. »
Δηλαδή την κάμψη του ηθικού των Ελλήνων και την αμαχητί παράδοση του στους νέους επίδοξους σύγχρονους κατακτητές.
Ως πότε όμως θα υπομένουμε αυτή τη σιωπηλή παράδοση του Ελληνισμού ; Γιατί επί τέλους δεν αντιστεκόμαστε και παραδινόμαστε αμαχητί ;

veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου