Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Το ναζιστικό Κίεβο διώκει ποινικά 24 βουλευτές επειδή επισκέφθηκαν τη Μόσχα! - "Ανταρσία" στις εντολές των ΗΠΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ Η ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ...."Aνταρσία" κατά του ναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου και των εντολοδόχων του στις ΗΠΑ πραγματοποιήθηκε από 24 Ουκρανούς βουλευτες οι οποίοι παρά το αρνητικό κλιμα επισκέφτηκαν την Μόσχα και συναντήθηκαν με Ρώσους ομολόγους τους και συμμετείχαν σε συνεδρίαση της Κάτω Βουλής του ρωσικού Κοινοβουλίου. Το καθεστώς των Ναζί έδρασε αμέσως κινούμενο νομικά εναντιον των βουλευτών ζητώντας την ποινική τους δίωξη, ωσάν να μην πρόκειται για δημοκρατικό πολίτευμα (και δεν πρόκειται).
 
Στην φωτογραφία βλέπεται την Βέρχοβνα Ράντα σε παλαιότερες ευτυχισμένες "δημοκρατικές" στιγμές (μετά-Γιανούκοβιτς εποχή) όταν οι νεοναζί του Σβόμποντα γρονθοκοπούσαν κομμουνιστές βουλευτές.
 
Ποινική έρευνα ξεκίνησε το ουκρανικό υπουργείο Εσωτερικών για τους Ουκρανούς βουλευτές που την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψαν στη Μόσχα, συναντήθηκαν με Ρώσους ομολόγους τους και συμμετείχαν σε συνεδρίαση της Κάτω Βουλής του ρωσικού Κοινοβουλίου, δήλωσε ο σύμβουλος του ουκρανικού ΥΠΕΣ Ζόργιαν Σκίργιακ. Όπως ανέφερε, η ποινική υπόθεση άνοιξε με την κατηγορία της «παράβασης της εδαφικής ακεραιότητας και της κυριαρχίας της Ουκρανίας από κρατικούς λειτουργούς». Εάν οι βουλευτές κριθούν ένοχοι, θα αντιμετωπίσουν ποινή φυλάκισης πέντε έως δέκα ετών! 
 
Είκοσι τέσσσερις Ουκρανοί βουλευτές της Βέρχοβνα Ράντα (ουκρανική Βουλή) παρακολούθησαν την προηγούμενη εβδομάδα συνεδρίαση της Κρατικής Δούμας, όπου μαζί με τους Ρώσους ομολόγους τους τάχθηκαν υπέρ του διαλόγου μεταξύ των προέδρων της Ουκρανίας και της Ρωσίας. «Όταν οι πρόεδροι δυσκολεύονται να έρθουν σε διάλογο, εμείς (οι βουλευτές) θα πρέπει να τους υποστηρίζουμε» δήλωσε ο Ουκρανός βουλευτής Βλαντίμιρ Ολέινικ κατά τη συνεδρίαση.  
 
Ωστόσο, ο Ολεξάντρ Τουρτσίνοφ, πρόεδρος της ουκρανικής Βουλής, υπέβαλε την περασμένη Τρίτη στη Βέρχοβνα Ράντα σχέδιο διατάγματος, ζητώντας να παρακρατηθεί ο μισθός των συγκεκριμένων βουλευτών και να τους απαγορευτεί η συμμετοχή απ' όλες τις κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις στην Ουκρανία. Πρόκειται για ναζιστικές πρακτικές άξιες του Στέπαν Μπαντέρα του Ουκρανού χασάπη που τόσο πολύ θαυμάζει  Τουρσίνοφ και οι όμοιοί του στο Κίεβο. Τον ειρηνικό διάλογο τον "βαφτίζει" απειλη για την "εθνική κυριαρχία". 
 
Βέβαια το Κίεβο εκτελεί εντολές από την Ουάσιγκτον, η οποία μετά από τόσους κοπους δεν θέλει ούτε σαν εφιάλτη να δει τους Ουκρανούς να επαναπροσεγγίζουν τους Ρώσους και επειδή γνωρίζει α΄ριστα των χειρισμό του υποσυνείδητου των λαϊκών μαζών, ξέρει ότι τέτοιες φωνές δεν πρέπει να ακούγονται ποτέ για να μην ξυπνάνε απαγορευμένες προοπτικές.
 
Ο τρόπος που χειρίστηκε το Κίεβο την επίσκεψη των Ουκρανών βουλευτών στη Μόσχα εγείρει σοβαρές ανησυχίες στους βουλευτές της Ρωσικής Ομοσπονδιας. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο επικεφαλής της Επιτροπής Εσωτερικών Υποθέσεων της Κρατικής Δούμας Λεονίντ Σλούτσκι, η ποινική έρευνα που ξεκίνησε η ουκρανική Βουλή αποτελεί «πραγματική πολιτική καταπίεση»
 
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Σεργκέι Ναρίσκιν πρότεινε στους Ρώσους βουλευτές να σκεφτούν καλά το θέμα της μελλοντικής συνεργασίας με την ουκρανική Ράντα. «Δυστυχώς ο πρόεδρος της Βέρχοβνα Ράντα Ολεξάντρ Τουρτσίνοφ χαρακτήρισε αυτούς τους αξιοπρεπείς πολίτες προδότες και τώρα προτείνει να τους αφαιρεθούν ο μισθός και το δικαίωμα συμμετοχής στις συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου» είπε ο Ρώσος αξιωματούχος.
 
Πρόσθεσε ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές «χαρακτηρίζουν το επίπεδο της δημοκρατίας στη σημερινή Βέρχοβνα Ράντα», ενώ υπογράμμισε ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις προετοιμασίες για τις επερχόμενες ουκρανικές εκλογές, που θα διεξαχθούν στις 26 Οκτωβρίου.
 
Προφανώς μετά από αυτό γίνεται κατανοητό τι επίπεδο εκλογών θα δούμε στην Ουκρανία. Όσο για το αν θα έιναι δίκαιες; Εάν αρέσουν τα αποτελέσματα στην Ουάσιγκτον τότε...θα ειναι.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου