Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Συρία, Ιράκ, Νιγηρία, Γάζα: Η εξάπλωση της ισλαμιστικής τρομοκρατίας με χορηγό το ΚΑΤΑΡ!

Με αφορμή τους πολέμους και τις βίαιες αναταραχές που συγκλονίζουν σήμερα την Μέση Ανατολή, καθώς και περιοχές της Αφρικής, μια ομάδα πολιτών, δημοσιογράφων και ακτιβιστών ξεκίνησε εκστρατεία με στόχο να αποκαλύψει τον ηθικό αυτουργό των φρικαλεοτήτων που διαπράττονται από τους ισλαμιστές, τον χορηγό της ισλαμικής τρομοκρατίας διεθνώς, ο οποίος δεν είναι άλλος από το Κατάρ! Η εκστρατεία ονομάζεται «STOP QATAR NOW» και αποτελεί μία προσπάθεια ενημέρωσης, κυρίως του αμερικανικού λαού, για τον πραγματικό ρόλο του Κατάρ στην υπόθεση της ισλαμιστικής τρομοκρατίας.

Αναλυτικά το κείμενο της εκστρατείας, το οποίο υπάρχει στην ιστοσελίδα www.stopqatarnow.com:
«Το Κατάρ είναι η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο, με το κατά κεφαλήν εισόδημα να ανέρχεται το 2013 στα 93.352 δολάρια. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι η χώρα κατέχει τα τρίτα μεγαλύτερα αποθέματα φυσικού αερίου παγκοσμίως. Επίσης, οφείλεται στο γεγονός ότι οι πολίτες του Κατάρ είναι μόλις 278.000, ενώ ο συνολικός πληθυσμός του ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια. Οι υπόλοιποι είναι ένα μείγμα από καλά αμειβόμενους ομογενείς από τις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία κυρίως και από ένα σημαντικό αριθμό σύγχρονων «σκλάβων».
Ο χορηγός της ισλαμιστικής τρομοκρατίας από τη Νιγηρία στη Γάζα και από τη Συρία μέχρι το Ιράκ, εκμεταλλεύεται τις τζιχαντιστικές ομάδες και τους δεσμούς τους με το παράνομο λαθρεμπόριο.
Τι εμπορεύονται; Κυρίως ναρκωτικά αλλά και ανθρώπους.
Οι ΗΠΑ είναι αναμεμειγμένες στην οικονομία του Κατάρ, όπως και οι περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες. Η Ντόχα, η πρωτεύουσα του Κατάρ, φιλοξενεί δύο από τις μεγαλύτερες αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς και γνωστές εταιρείες όπως η ExxonMobil, η Boeing και η Lockheed Martin.
Η Ντόχα φιλοξενεί επίσης παραρτήματα των πιο επιφανών αμερικανικών πανεπιστημίων, όπως το Georgetown, το Carnegie Mellon και το Cornell. Η βασιλική οικογένεια του Κατάρ έχει επίσης επενδύσει σε δεκάδες εταιρίες και οργανισμούς, μεταξύ των οποίων η εταιρεία παραγωγής ταινιών Miramax  και η Bank of America.
Η Χαμάς, διαχρονικός «πελάτης» του Κατάρ, ξεκίνησε έναν πόλεμο εναντίον του Ισραήλ αυτό το καλοκαίρι. Στο Ιράκ και τη Συρία διεξάγεται γενοκτονία. Οι Χριστιανοί μαζί με τους σιίτες μουσουλμάνους και άλλες μειονότητες αποκεφαλίζονται ή εκτελούνται και θάβονται σε μαζικούς τάφους. Στη Νιγηρία η Μπόκο Χαράμ απειλεί όχι μόνο τη σταθερότητα της μεγαλύτερης αφρικανικής οικονομίας, αλλά και το σύνολο του πληθυσμού της χώρας. Πίσω από όλα αυτά τα εγκλήματα βρίσκονται τα «δαχτυλικά αποτυπώματα» του Κατάρ.
Στη διάρκεια του επόμενου μήνα, εταιρείες, οργανώσεις και άτομα με σημαντικές επενδύσεις και δραστηριότητες στο Κατάρ θα εντοπιστούν και θα ενημερωθούν για την πραγματικότητα σε σχέση με τη χώρα αυτή. Αυτά τα γράμματα, μόλις αποσταλούν, θα διανεμηθούν σε ειδησεογραφικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο.
Καλούμε όσους αναφέρονται παραπάνω να ελέγξουν τις αποδείξεις που παρουσιάζουμε. Λαμβάνοντας υπόψη την τρομοκρατία, τη δουλεία, τη γενοκτονία και το εμπόριο ναρκωτικών, απαιτούμε από το Κατάρ να σταματήσει αμέσως  κάθε τέτοια δραστηριότητα».

http://www.hellasforce.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου