Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Την καθιέρωση μουσουλμανικών εορτών στα δημόσια σχολεία προωθούν στις ΗΠΑ!

Την καθιέρωση μουσουλμανικών εορτών στα δημόσια σχολεία προωθούν στις ΗΠΑ!Σε σχολεία όπου η παρουσία των μουσουλμάνων μαθητών είναι έντονη, το μέτρο βρίσκεται ήδη σε ισχύ!  Στο Μοντγκόμερι των ΗΠΑ, στο Μέριλαντ, το Συμβούλιο στις Αμερικανο-ισλαμικές σχέσεις (CAIR) πραγματοποιεί συλλογή υπογραφών με στόχο την προσθήκη δυο μουσουλμανικών εορτών στα σχολικά ημερολόγια και το κλείσιμο των εκπαδευτικών ιδρυμάτων κατά τον εορτασμό τους, όπως γίνεται με τα Χριστούγεννα.

Συγκεκριμένα, το Αμερικανο-ισλαμικό Συμβούλιο που υποστηρίζει δημοσίως την τρομοκρατική οργάνωση της Παλαιστίνης, Χαμάς, ηγείται συλλογής υπογραφών στο διαδίκτυο για την προσθήκη της ισλαμικής γιορτής Eid al-Adha, η οποία αποτελεί μια από τις δυο μεγάλες θρησκευτικές γιορτές των μουσουλμάνων παγκοσμίως. Πρόκειται δε για τον εορτασμό της αποφασιστικότητας του Αβραάμ, τον οποίο το κοράνι ονομάζει Ιμπραχίμ, να θυσιάσει τον γιο του, ως ένδειξη υποταγής στις προσταγές του αλλάχ!
Η οργάνωση υποστηρίζει ότι ο εορτασμός των ισλαμικών εορτών στα δημόσια σχολεία των ΗΠΑ εγγυείται από τις νομοθετικές πράξεις των πολιτικών δικαιωμάτων της χώρας, και όπως η χριστιανική γιορτή των Χριστουγέννων αναγνωρίζεται στις ΗΠΑ και τα σχολεία κλείνουν για τον εορτασμό τους, έτσι θα πρέπει να γίνεται και για τις αντίστοιχες μουσουλμανικές.
Στη Νέα Υόρκη, όπου ο δήμαρχος της πόλης, Bill de Blasio, προσέθεσε στο σχολικό ημερολόγιο των δημοσίων σχολείων δυο μουσουλμανικές εορτές, άμεσα δέχτηκε καταιγισμό αιτήσεων από τους Ινδούς της πόλης για την προσθήκη θρησκευτικών επετείων των Ινδουιστών στα σχολεία, με τους Ινδούς Σιχ να ακολουθούν με ανάλογα αιτήματα!
Ενώ, σε σχολείο του Μίσιγκαν, όπου σχεδόν οι μισοί μαθητές είναι μουσουλμάνοι, το ίδρυμα ήδη παύει την λειτουργία του για τον εορτασμό των θρησκευτικών επετείων του ισλάμ.
Σαλάμ μαλέκουμ Αμέρικα!

Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου