Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Τα σχέδια Ρωσικής Στρατιωτικής Απόβασης στην Ελλάδα, από τη Βάση στη Συρία!

Τα σχέδια Ρωσικής Στρατιωτικής Απόβασης στην Ελλάδα, από τη Βάση στη Συρία!
Πολλές Φωνές ακούγονται κυρίως απο Δημοσιογραφους των Διαπλεκομένων ΜΜΕ, αλλα και απο βουλευτες της αντιπολίτευσης, για που ειναι η Ρωσια-και η υποτιθεμενη Ρωσικη βοηθεια προς την Ελλαδα , τωρα που την χρειαζομαστε! Αναρωτιούνται ειρωνικά, και θετουν το ερωτημα αυτο στην Κυβερνηση του Συριζα! Τα διαπλεκομενα ΜΜΕ,και σύσσωμη η Αντιπολίτευση, εκτος οτι κανουν το παν για να Σαμποταρουν τις Ελληνορωσικες σχεσεις, χλευάζουν και τα διαφορα Αρθρα οπως αυτο : Διάλογος Σοκ : Ο Καθοριστικός Ρόλος Πουτιν, το τηλεφώνημα στον Τσιπρα που τον ταρακούνησε ! Χαρακτηριζοντας το, σεναριο επιστημονικης φαντασιας….και αλλα πολλα!

Ας παρουμε τα γεγονοτα που γραφτηκα στο αρθρο μου, με την σειρα!
Τι ειπε ο Πουτιν στον Τσιπρα!
Συμφωνα με διαφορα σεναρια, ο Πουτιν ειπε στον Ελληνα Πρωθυπουργό τα εξης :
Φιλε αλεξη,γνωριζω οτι η προθεση σου για την προοπτικη της Ελλαδας, ειναι εντος της Ευρωπαικης Ενωσης,και στην Ζωνη του Ευρω.
Εχεις εργαστει τιμια πανω σε αυτο, και με πραγματικα καλο σκοπο, ωστε να εξευρεθει μια αμοιβαία και δικαιη λυση-συμφωνία, και απο τις δυο πλευρες!
Η πίεση που δέχεται είναι πολλές, εγω ομως δεν εχω κανενα σκοπο και διαθεση να σε πιεσω να δεχτεις την οποιαδηποτε προσφορα για οικονομικη βοηθεια απο την Ρωσια.
Συνεχισε τις διαπραγματευσεις με τους εταίρους σου, οπως επιθυμει,και ειναι η παγια βουληση του Ελληνικου Λαου, για κατι τετοιο, και στην περιπτωση ναυαγιου, η πορτα της Ρωσιας για Βοηθεια, ειναι ανοιχτη!
Εμεις σαν Ρωσικο Εθνος,μας φτανει μονο, η πραγματικη και φιλικη κινηση της Ελλαδας, που πιστευει σε μας,και στον δικαιο αγωνα μας στην Ουκρανια,για την προστασια των Ρώσων πολιτών. Η Ελλαδα των χιλιων προβληματων,ορθωσε το αναστημα της εναντια σε περαιτέρω κυρώσεις,που ηθελε να επιβάλει η ΕΕ στην Ρωσια,αυτο δεν θα το ξεχασουμε ποτε!
Αγαπητε Αλεξη, δυστυχως απο την τελευταια μας επικοινωνια, τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα, σου ειχα πει οτι ευχομαι να αποφευχθεί ενας πολεμος αναμεταξυ της Ρωσιας,και του ΝΑΤΟ-ΕΕ! Δυστυχως ειμαστε πολυ κοντα απο ποτε,σε μια καταστροφικη συγκρουση, το σχεδιο της Βορειοατλαντικης Συμμαχιας για περικύκλωση της Ρωσιας, με διασκορπισμενες στρατιωτικες μοναδες σε χωρες που συνορευουν με την Ρωσια, συνεχιζεται με αμειωτο ρυθμο, κατι τετοιο η Ρωσια δεν θα το επιτρεψει για πολυ!
Από την πλευρά του,ο Αλεξης Τσιπρας ευχαριστησε τον Ρωσο προεδρο για την στηριξη του προς την Ελλαδα, ζητησε ψυχραιμία,και αποφυγη των ενστασεων, αλλα το κυριοτερο απο ολα,ηταν η υποσχεση του, για μια Ελληνικη ουδετεροτητα και μη εμπλοκης της Χωρα μας , σε μια πολεμικη συρραξη αναμεταξυ Ρωσιας- ΝΑΤΟ-ΕΕ, λεγοντας χαρακτηριστικα ο Ελληνας Πρωθυπουργος : Μπορει σαν χωρα να ανήκουμε στους κολπους του ΝΑΤΟ, αλλα αυτο δεν σημαίνει μια τυφλη υποταγη και συμμετοχη της χωρα μου, σε ενα Αυτοκτονικο Πολεμο! Δυστυχως η ΕΕ προσπαθεί να Αυτοκτονήσει την Ευρωπη,χρεοκοπώντας την Ελλαδα! Η Συνομιλια έκλεισε λεγοντας οτι θα τα πουν καλυτερα κατ ιδίαν στις 18 ιουνιου στην Ρωσια!
Μετα τον Φανταστικο διαλογο Παραμυθι για πολλους απο εσας, Τι εγινε? Ηρθε η ρηξη με τους Εταίρους μας και δυναστες μας, και η αποφαση Τσιπρα για Δημοψήφισμα!
Κεφαλαιο δευτερο! Σε ενα αλλο Αρθρο μου…και αυτο σκουπιδι για πολλους, που το μονο που κοιτανε ειναι να σου τι λενε για τα ορθογραφικα λαθη, με τιτλο: Στρατιωτική Επέμβαση ζήτησε ο Τσιπρας απο τον Πουτιν ,για να διασφαλίσει την ομαλότητα του Δημοψηφισματος στην Ελλαδα! Δημοσίευμα Προβοκάτσια από το Πρώτο Θέμα! Έγγραφο Αποκάλυψη: Ο Φόβος των Βρετανών για Ρώσικη απόβαση στο Αιγαίο! Γραφω τα εξης:
Βοήθεια ακόμα και με Στρατιωτική Επέμβαση ζήτησε ο Τσιπρας απο τον Πουτιν!
Δεν φανηκε να αιφνιδιαστηκε η Ρωσια του Πουτιν, με την αποφαση Τσιπρα για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος . Ο Πρωθυπουργός Α.Τσιπρας φέρεται να ειχε ενημερωσει τον Ρωσο Προεδρο για αυτο το ενδεχομενο, στις κατ ιδιαν συναντήσεις τους στις 19 ιούνιου στην Ρωσια, στην περιπτωση Ναυαγιου των διαπραγματεύσεων με τους Δανειστές μας!
Ο Ελληνας Πρωθυπουργος βασει καποιων σεναριων, ζητησε απο τον Πουτιν την Βοηθεια της Ρωσιας, ακομα και σε μορφή Στρατιωτικης Επεμβασης της Ρωσιας στην Ελλαδα, σε περιπτωση που ο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, αρνηθεί να διασφαλίσει τις Ελληνικες Τραπεζες με την απαιτούμενη ρευστότητα από την πλευρά της ΕΚΤ.
Μια τετοια εσκεμμενη αποφαση του Μάριο Ντράγκι, ειναι εφικτη,με την υποστηριξη των δηθεν Εταίρων μας, ωστε να πλήξουν το δημοψήφισμα, να προκαλεσουν Χαος στην Χωρα, οπου θα φερει μια αλλοιωση του αποτελεσματος υπερ της συνεχισης των Μνημονιων, και θα ακολουθησει η πτωση της Κυβερνησης του Συριζα!
Είδη το Σχεδιο τρομοκρατιας και φοβου του Ελληνικου Λαου απο τα διαφορα ΜΜΕ, αλλα και ξενα κεντρα, να διασπειρουν πανικο εφαρμοζεται !
Ο απόλυτος πανικός επικρατεί αυτή την ώρα στα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης όλης της χώρας. Ο κόσμος στην είδηση δημοψηφίσματος και ελάχιστα λεπτά μετά την επίσημη ανακοίνωσή του από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, συρρέει πανικόβλητος στα ΑΤΜ. Αυτο το Προβοκατορικο Δημοσιευμα με τιτλο : Έσπειραν πανικό – Ο κόσμος τρέχει στα ΑΤΜ!
Δημοσίευσε αμεσα η ηλεκτρονικη εκδοση της εφημεριδας Πρωτο Θεμα! Φεροντας μεγαλη αναστατωση στους πολιτες.
Ο Πουτιν εθεσε σε ετοιμοτητα Ειδικες δυναμεις και των Στολων στην Μαυρη θαλασσα!
Με κατεπείγουσα εντολη Πουτιν, εθεσε σε Συναγερμό και ετοιμότητα τις Ειδικες δυναμεις και των Στολω στην Μαυρη θαλασσα, στην περιπτωση που προκληθεί χαος-αναταραχες, στην Ελλαδα…Ακομα και για καθε πιθανο σεναριο, οπως ειναι ενα Στρατιωτικο Πραξικοπημα, η μια Στρατιωτικη Επιθετικη ενεργεια, κυριος απο την Τουρκια,που μεσα στην ολη αναμπουμπουλα, βρει την ευκαιρια για θερμο επεισοδιο,μεχρι και αποβαση,σε νησι του Αιγαιο!
Ο Φοβος των βρετανων απο το 1944 για Ρωσικη αποβαση στο Αιγαιο!
Ένα αποχαρακτηρισμένο έγγραφο από την Μικτή Επιτροπή Πληροφοριών της Βρετανίας δείχνουν ότι η Ρωσία αμφισβήτησε την σφαίρα επιρροής της Βρετανίας στην Ελλαδα, και οτι η Ρωσία φιλοδοξούσε να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην περιοχή της Μεσογείου, μαλιστα υπηρχαν και σχεδια για μια ενδεχομενη Ρωσικη επεμβαση θετοντας υπο πληρη ελεγχο τους ολο το Αιγαιο. Το έγγραφο αυτό ήταν από το 1944, και δημοσιευτηκε σε Αρθρο με τιτλο : Πώς η Ρωσία χρησιμοποιεί των καπιταλισμό για να κερδίσει την Ελλάδα. Δειτε εδω :http://www.analystsforchange.org/2015/06/rachel-marsden-how-russia-is-using.html
Σε αυτο το Αρθρο μεχρις στιγμης, γιατι τα γεγονοτα τρεχουν, Βγηκαν Αληθινα τα εξης : Πρώτον η Ρωσια και ο Πουτιν δεν φανηκαν να αιφνιδιαστηκαν με την αποφαση Τσιπρα για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος, αφου τους εχει ενημερωσει ο Τσιπρας!
Δευτερον : Το άρθρο μου αυτό Δημοσιεύτηκε Σάββατο 27 Ιουνίου 2015! Τι εχω γραψει! Οτι υπαρχει περιπτωση ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, να αρνηθεί να διασφαλίσει τις Ελληνικες Τραπεζες με την απαιτούμενη ρευστότητα από την πλευρά της ΕΚΤ. Τι εγινε την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 ! Τι αποφάσισε η ΕΚΤ? «Όχι» σε νέα ρευστότητα στις Ελληνικές τράπεζες από την ΕΚΤ>>
Τρίτον: Όσον αφορά τον ρολο διαφόρων ΜΜΕ , οπως π χ της εφημεριδας Πρωτο Θεμα με τα Προβοκατορικα Δημοσιευματα οπως το Δημοσιευμα με τιτλο: Ο κόσμος τρέχει στα ΑΤΜ!
Αλλα και με το Κυριακατικο Δημοσιευμα Πρωτοσελιδο με τιτλο : Ο Τσιπρας βαζει το δίλημμα-Ο λαος απαντα, Ευρω και Οχι δραχμη! ΝΑΙ σε συμφωνία με την Ευρωπη!
Οπως βλεπετε η κατα ταλλα ανεξαρτητη και έγκριτη εφημερίδα Πρωτο Θεμα, πηρε θέση υπερ του Ναι! Προδοτες!
Κεφαλαιο τεταρτο: Όσον αφορά το θέμα για μια Ρωσικη Στρατιωτικη επεμβαση στην Ελλαδα, σε Αρθρο στις 27 Ιουνιου με τιτλο: Κίνα Ρωσία – είναι στην ευχάριστη θέση να διασωσουν την Ελλάδα! Περιγραφη τα εξης: Η Ελλάδα θα βιώσουν σύντομα την πλήρη οικονομική κατάρρευση, η οποία θα οδηγήσει σε εμφύλιες διαμάχες και χάος στους δρόμους τους. Οι Ευρωπαίοι θα τους διαγράψουν και οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θα κάνουν χωρις καμία αμφιβολία ό, τι πρέπει για να διασώσουν τις τράπεζες στις χώρες τους που είναι εκτεθειμένες. Δεδομένου ότι η Ρωσία έχει ήδη ναυτική βάση στη Συρία και σε κοντύνει αποσταση με την Ελλαδα στην Κριμαία, η κατάσταση στην Συρία είναι αδύναμη, και είναι καλύτερη περίπτωση, η Ρωσία να προσπαθήσει να κερδίσει την παρουσίας της στην Ελλάδα, δενοντας με την παρουσια της σε πιο ζεστο λιμανι! Το πιο πιθανό, ο μεγαλύτερο παίκτης εδώ θα είναι η Κίνα.Οι Κίνα θα κανει ενα μεγαλο άλμα με την ευκαιρία να αποδυναμώσουν το ΝΑΤΟ και να αποκτήσουν πόδι στην Μεσόγειο. Διαβαστε το Αρθρο Εδω: /beforeitsnews.com/opinion-conservative/2015/06/china-or-russia-happy-to-bail-out-greece-3025570.html
Πρέπει να γνωρίζετε,οτι τα Αρθρα που γραφω, δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου, και πολυ συντομα,η θα επιβεβαιωθούν,,η θα διαψευσθούν πανηγυρικα!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ

Τα σχεδια Ρωσικης Στρατιωτικης Αποβασης στην Ελλαδα, απο την Βαση στην Συρια! Πληρης Δικαιωση των Αρθρο του Σπυρου Πριφτη! Συνεχιζεται η Αθλια προπαγανδα των ΜΜΕ!

http://hellasforce.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου