Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ξανά στο ίδιο "έργο" θεατές

Δυστυχώς οι ενδείξεις μάς λένε ότι ο Τσίπρας είναι "στημένος" ...Συνάδερφος του Κωστάκη και του Γιωργάκη. Κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να πειράξει αυτά, τα οποία δεν συμφέρουν τα αφεντικά ...Δεν πρόκειται να απειλήσει τον Γιούγκερ, που πηγαίνουν "χεράκι-χεράκι" ...Δεν πρόκειται να "ξεσκεπάσει" τον Καραμανλή, που τον "τιμά" στις εκδηλώσεις μνήμης τού "εθνάρχη" θείου.

Έχει μπει δήθεν στη λογική τής σύνθεσης ενός αντιγερμανικού "μετώπου", το οποίο βολεύει τον σχεδιασμό ...Ένα "μέτωπο", το οποίο εύκολα η προτεσταντική αμερικανογερμανική προπαγάνδα θα το εμφανίσει σαν "μέτωπο" των άχρηστων και των τεμπέληδων εναντίον των "νοικοκυραίων" του Βορρά ...Ένα "μέτωπο", το οποίο θα "χρεωθεί" την οικονομική κρίση και την καταστροφή τής Ευρώπης, για να μπορέσουν να διαφύγουν οι Γερμανοί "σαμποτέρ" της.


Η Ευρώπη, για τρίτη φορά σε λιγότερο από εκατό χρόνια, ισοπεδώνεται από "βομβαρδισμό" χρέους ...από τους Αμερικανούς και τους Γερμανούς.


Μέσω της Ελλάδας οι Αμερικανοί θα βάλουν σε "αιώνιο" Μνημόνιο υποταγής ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.



...Ξανά στο ίδιο "έργο" θεατές ...Στο "έργο" που η Ελλάδα απομονώνεται και βιάζεται, χωρίς να της συμπαραστέκεται κανένας ...Στο "έργο" που η Ελλάδα γίνεται το παράδειγμα προς αποφυγήν για τους τρομοκρατημένους λαούς ...Στο "έργο" που η ίδια τσαμπουκαλού "παρδαλή" περιφέρεται στα "καλντερίμια" χωρίς να ξέρει ποιον να διαλέξει ανάμεσα σε "νταβατζήδες" και "μπράβους" και να τους προκαλεί όλους, μέχρι να βγάλουν "μαχαίρια" για την περίπτωσή της ...Η χαζή τσαμπουκαλού, η οποία νομιμοποιεί τα "μαχαίρια" τους και τρομοκρατούνται οι "νοικοκύρηδες" της "γειτονιάς".

Εύκολα το "μαύρο πρόβατο" καταλήγει να εμφανίζεται σαν αποδιοπομπαίος "τράγος". Αυτό θα είναι τραγικό για την Ελλάδα - και ίσως και μοιραίο στην κατάσταση όπου έφτασε.

Όλα έχουν σχέση με τον χρόνο ...Αυτός είναι που τους λείπει και γι' αυτό "σπρώχνουν" την Ελλάδα στην αντίδραση.

Κάνει λάθος όποιος νομίζει ότι την κυβέρνηση-Σαμαρά την "έριξε" ο Τσίπρας ...Την κυβέρνηση Σαμαρά την "έριξαν" οι Γερμανοί, για να φέρουν τον Τσίπρα ...Να κρατήσουν τους "ρεαλιστές" για την επόμενη "φάση" και να βάλουν μπροστά τούς "επαναστάτες" ...Να κρατήσουν στην ασφάλεια τους μελλοντικούς "δικαιωμένους" και να βάλουν μπροστά τούς χρήσιμους "ηλίθιους". Θα ήθελαν οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι να βρουν 180 ψήφους για τον Πρόεδρο και θα άφηναν το θέμα στον Σαμαρά; ...Για "πλάκα" θα τις έβρισκαν οι Πρεσβείες, όπως τις έβρισκαν πάντα με τα Μνημόνια.

Απλά τώρα δεν τις χρειάζονταν, γιατί ήθελαν να βάλουν γρήγορα τον Τσίπρα στη θέση τού "οδηγού", ο οποίος θα οδηγήσει στην επιθυμητή γι' αυτούς αντίδραση. Δεν ήθελαν πλέον την ηγεσία αυτή, η οποία έδινε στην Ελλάδα την εικόνα τού "καλού" και "υπάκουου" παιδιού. Για όσο διάστημα την "φόρτωναν" με χρέη και "στραβά υποβρύχια", είχαν ανάγκη τούς "ρεαλιστές", οι οποίοι ήταν οι "yes man".

Τώρα, που έκαναν αυτήν τη δουλειά και έπρεπε να περάσουν στην επόμενη φάση, ήθελαν τους "ταραξίες" ...Ήθελαν τους "καταληψίες" των δεκαπενταμελών ...Ήθελαν τους "αναρχικούς". "Απεσύρθη", δηλαδή, η κυβέρνηση-Σαμαρά και δεν "έπεσε". Γι' αυτόν τον λόγο ήταν τόσο χαρούμενος ο Γιούγκερ με την εξέλιξη.


Τώρα δεν έχουν χρόνο οι εγκληματίες και βιάζονται ...Βιάζονται να χρεώσουν την ευρωπαϊκή "κατάρρευση" στην "αναρχική" Ελλάδα, για να προλάβουν την "πτώση" τής Γερμανίας.


Όπως εύκολα καταλαβαίνουμε, οι ψευδοηρωϊσμοί, οι "τσαμπουκάδες" και τα "δράματα" είναι εκ του πονηρού ...

Τα ίδια παιχνιδάκια με τον Τσόρτσιλ, ο οποίος μας "δούλευε" κανονικά και όταν ήρθε η ώρα μάς έλιωσε.

Κάποιοι ενθαρρύνουν τους Έλληνες να παραστήσουν τους γενναίους, γιατί αυτό βολεύει το προτεσταντικό "σενάριο" ...

Το "σενάριο" αυτό, το οποίο θέλει να εμφανιστεί μια "παρδαλή" να προκαλεί τον κόσμο, για ν' αρχίσουν να "μαλώνουν" οι προτεστάντες "μπράβοι" με τους "νταβατζήδες" και να ξαναμπούμε όλοι μαζί στην κόλαση. Κάποιοι επίτηδες "κουρδίζουν" τους Έλληνες με ηρωισμούς τού παρελθόντος, για να τους εκμεταλλευτούν ...Για να τους βάλουν να χτυπήσουν το χέρι τους στο "μαχαίρι" ...Γεμάτα είναι τα νεκροταφεία με ηλίθιους, οι οποίοι νόμιζαν πως είναι "ήρωες", επειδή στέκονταν όρθιοι όταν οι σφαίρες θέριζαν κορμιά.

Η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή πρέπει να δείξει πρώτα πως είναι έξυπνη και μετά - αν χρειαστεί - θα δείξει και τη γενναιότητά της ...Να μην την ξαναπατήσει, όπως με τον Εμφύλιο πόλεμο. Και τότε πάλι οι ίδιοι παράγοντες την χρησιμοποίησαν με τον ίδιο τρόπο ...Την χρησιμοποίησαν ως την "παρδαλή", η οποία δεν μπορούσε να αποφασίσει με ποιον να "πάει" και προκαλούσε τους πάντες ...

Η "παρδαλή", που η κακή της "τύχη" μπορεί να γίνει κοινή για όλους όσους δεν υποτάσσονται.

Όπως σήμερα θέλουν να χρησιμοποιήσουν την οικονομική καταστροφή τής Ελλάδας, για να "μαντρώσουν" τους υπόλοιπους Ευρωπαίους στους νέους οικονομικούς σχεδιασμούς τους, έτσι είχαν κάνει και με τον Εμφύλιο...

Το μεγάλο ''φινάλε''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου