Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΑΓΓΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ, Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ



φοτο1

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ένα από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να καταστρέψεις τις οργανωμένες κοινωνίες και να διαλύσεις τα οργανωμένα κράτη, είναι να νοθεύσεις τον εθνοκοινωνικό τους ιστό. Η επιχείρηση αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγα χρόνια με την συνεχιζόμενη αθρόα εισβολή εκατομμυρίων μουσουλμάνων από την Αφρική και Ασία προς την Ευρώπη. Ένας από τους οργανωτές αυτής της εισβολής, είναι αυτή που κατέστρεψε εκ θεμελίων την Ελλάδα και υπέβαλε την σκληρή μνημονιακή κατοχή στον ελληνικό λαό.




Είναι η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ για την οποία πολλοί στην Γερμανία θεωρούν ότι είναι η χαμένη κόρη του Αδόλφου Χίτλερ ο οποίος δεν πέθανε στην κατάληψη του Βερολίνου, αλλά δραπέτευσε με την βοήθεια των Αμερικανών, (Illuminati?) στην Λατινική Αμερική όπου και έζησε μέχρι το 1980 ενώ το 1954 απέκτησε όπως αναφέρεται μια κόρη.
φοτο2
Ένα χαρακτηριστικό και συνάμα φρικιαστικό σημείο των κατευθυνόμενων από την Νέα Τάξη, ISIS, είναι η «φετβά» απόφαση τους να σκοτώνουν όλα τα ελαττωματικά παιδιά, μια απόφαση που μας ανάγει κατευθείαν στο ναζιστικό καθεστώς. Οι ISIS είναι το ακριβές αντίγραφο του ναζιστικού καθεστώτος με ισλαμική επικάλυψη.
φοτο3
Η Αγγέλα Μέρκελ έχει ακριβώς τα ίδια μάτια με τον Χίτλερ. Υπάρχει μια αναφορά του FBI που αποκαλύπτει ότι ο Χίτλερ ζούσε στην Λ. Αμερική με το όνομα Adolf Leipzig και μάλιστα είχε παντρευτεί και είχε αποκοτήσει παιδιά μεταξύ των οποίων και μια κόρη.
φοτο4
Αυτή η κόρη του έμελλε μετά από πολλά χρόνια να τεθεί επικεφαλής των σατανικών σχεδίων της Νέας Τάξης για την υποδούλωση της ανθρωπότητας με πρώτο βήμα την ισλαμική λαίλαπα διάλυσης της Ευρώπης και με απαρχή το ελληνικό μνημονιακό «πείραμα”.
peace
Σήμερα βρισκόμαστε στην τελική φάση του σατανικού σχεδίου παγκόσμιας υποδούλωσης με πιθανό επόμενο βήμα τον Αρμαγεδδών.
Κάπου όμως όλοι αυτοί έχουν κάνει ένα μεγάλο λάθος. Το μεγάλο λάθος είναι πως   ότι υπολόγισαν, το υπολόγισαν χωρίς τον…

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου