Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Η Κυβέρνηση σας εύχεται… πολύχρωμοι!

Η Κυβέρνηση σας εύχεται… πολύχρωμοι!
Το Χριστουγεννιάτικο δώρο της κυβέρνησης προς τους Έλληνες ήταν η αναγνώριση των δικαιωμάτων των… “πολύχρωμων”
Με τη βοήθεια των φίλων της αντιπολίτευσης, που στα κρίσιμα θέματα πάντα στέκονται πλάι στην κυβέρνηση (όπως ένα νέο μνημόνιο), η κυβέρνηση πέρασε με 194 «ναι» το νομοσχέδιο για την επέκταση του Συμφώνου Συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια, δυο μέρες πριν τη μέρα των Χριστουγέννων.

Τυχαίο το συμβολίζει το timing ή κρύβει και κάποιον συμβολισμό; Δυο μέρες πριν τη γέννηση του Θεανθρώπου που ευλόγησε το γάμο, η κυβέρνηση θεώρησε σκόπιμο να δώσει χαρά στους “χαρούμενους”. «Για πρώτη φορά αποκτούν δικαιώματα άνθρωποι που για χρόνια ολόκληρα βρισκόταν στο περιθώριο και αντιμετωπιζόταν από την ελληνική πολιτεία ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας, κατά παράβαση κάθε έννοιας ισότητας».
Τώρα, λοιπόν έχουν ίσα δικαιώματα. Μπορούν να συνάψουν σύμφωνο συμβίωσης, όπου να ‘ναι και γάμο κι έτσι θα έχουν ίσα δικαιώματα στα διαζύγια και την βάσανο που κρύβουν αυτά, στις διεκδικήσεις κληρονομιάς, στους γάμους συμφερόντων, στην απιστία και ό,τι άλλο δυσάρεστο γεύονταν τα λοιπά ζευγάρια της πλειοψηφίας σε μια κοινωνία που έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο της λείπει η πνευματικότητα στην καθημερινότητα της και πόσο ευάλωτη είναι εξ αιτίας αυτού.
Καλωσορίσατε στον κόσμο των “δεσμευμένων”, που όμως αλλάζει σύζυγο μόλις αυτή γεράσει και παχύνει μετά από μερικά παιδιά. Ή ψάχνει για νέο σύζυγο μόλις ο προηγούμενος χάσει τη δουλειά του και δεν της εξασφαλίζει αυτά που ονειρευόταν μαζί του.
Η επιτυχία της απόφασης του να χάνεις την ελευθερία σου και να δεσμεύεσαι για να διάγεις βίο με υποχρεώσεις, ενώ θα μπορούσες να κάνεις μια απλή συμβολαιογραφική πράξη, επισφραγίστηκε με φιλιά και πανηγυρισμούς από τα θεωρία της Βουλής, πράγμα που καταδεικνύει και την έλλειψη σεβασμού και ωριμότητας από πλευράς της LGBTQI κοινότητας. Γιατί ποτέ άλλοτε δεν έπεσε γλωσσοφίλημα εντός του κοινοβουλίου, από βουλευτές ή παρατηρητές. Η κίνηση αυτή και μόνο δείχνει εγωισμό και “μαγκιά” χωρίς όρια: «Πέρασε το δικό μας».
slide_470448_6399560_free
slide_470448_6399550_free
slide_470448_6399558_free
slide_470448_6399554_free
Βέβαια, ο νόμος είναι τόσο ανοικτός, που όλοι οι χρωματιστοί χωρούν. Έτσι πρέπει να ανατρέξεις σε άλλο νόμο για να δεις αν κάποια “απόχρωση” απαγορεύεται, όπως η απόχρωση των παιδοφίλων.
Για παράδειγμα, ο επιδειξίας θεωρείται παράνομος και διώκεται και με ποινή φυλάκισης. Όμως αν δηλώσεις “ακτιβιστής- γυμνιστής” παίρνεις άφεση αμαρτιών από τον εισαγγελέα και μπορείς να κυκλοφορείς με την τσουτσού έξω γράφοντας μάλιστα πάνω της όλους τους άλλους που ενοχλούνται – γυναίκες και μικρά παιδιά!
Νόμιμες οι γυμνές βόλτες στη Θεσσαλονίκη:
Σάββατο, 07 Φεβρουάριος 2015, seleo.gr
76656f72b21d815a4bd6b650e7026e49_L 
Ενώπιων των δικαστικών αρχών δυο φίλοι γυμνιστές της πόλης, δήλωσαν οπαδοί της ακτιβιστικής δράσης του αστικού γυμνισμού, στην οποία όπως είπαν προβαίνουν χωρίς καμία πρόθεση να προκαλέσουν αρνητικά τον κόσμο και για το λόγο αυτό οι γυμνές εμφανίσεις τους είναι πολύ μικρής διάρκειας και γίνονται με γρήγορο βηματισμό. Οπως είπαν πρόθεση τους και κίνητρο είναι η  ανάδειξη της φυσικής εμφάνισης του γυμνού ανθρώπινου σώματος, η οποία από μόνη της δεν εμπεριέχει κάτι μεμπτό. Επίσης ανέφεραν ότι παίρνουν μέρος και στη διεθνή γυμνή ποδηλατοδρομία αναδεικνύοντας τη φυσικότητα του γυμνού σώματος.
Η εισαγγελέας που χειρίστηκε την υπόθεση έκρινε ότι «δε διαπιστώθηκε κάποια συμπεριφορά ή πράξη εκ μέρους των δύο αυτών ατόμων, οι οποίες να μπορούν να χαρακτηριστούν ακόλαστη ή ασελγής πράξη, οι οποίες εξάλλου, όπως έχει αποφανθεί ο Άρειος Πάγος, εκφεύγουν του απλού γυμνού και παραπέμπουν σε σεξουαλικές πράξεις, οπότε πράγματι υφίσταται προσβολή του δημοσίου αισθήματος και σε κάθε περίπτωση η ακτιβιστική δράση ανάδειξης του γυμνού σώματος, δεν είναι ανήθικη πράξη και σαφώς δυσανάλογος ο χαρακτηρισμός της ως πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις». Επίσης η εισαγγελέας τονίζει ότι η εμφάνιση του γυμνού σώματος, «είναι κάτι το οποίο ως καλλιτεχνική έκφραση, συναντάται σε θεατρικές παραστάσεις και σε άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ή εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα, και η συγκεκριμένη ακτιβιστική δράση δεν αποτελεί μοναδικό ή πρωτόγνωρο φαινόμενο».
Ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Εδώ βαφτίσαμε την Τρόικα “Θεσμούς” και το μνημόνιο “έντιμη συμφωνία”, σε αυτά θα κολλήσουμε; Βαφτίζεις τον επιδειξία ακτιβιστή, την παιδοφιλία. το βίτσιο σεξουαλικό προσανατολισμό και το κρέας ψάρι. Το ζητούμενο είναι να είμαστε όλοι “χαρούμενοι” – gay people!
«Χαρούμενοι και πολύχρωμοι» – αυτή είναι η ευχή της κυβέρνησης, γιατί… έτσι το θέλουν τα… Πρωτόκολλα!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου