Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Στην Ιταλία δεν συγκεντρώνουν βοήθεια για τους πρόσφυγες, αλλά για το λαό της Συρίας που έχουν επιβάλλει φονικό εμπάργκο, για να μην γίνουν πρόσφυγες!

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου
 Ενώ στην Ε.Ε. οι ΜΚΟ του Σόρος κι οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές", οι "φιλάνθρωποι" της κονόμας, συγκεντρώνουν βοήθεια για τους "πρόσφυγες"... στην Ιταλία στέλνουν ανθρωπιστική βοήθεια στο λαό της Συρίας, που υποφέρει από φονικό εμπάργκο των "πολιτισμένων" της δύσης.


Τι ειρωνεία... η Ελλάδα, τόσο οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, όσο κι η "δεύτερη φορά αριστερά" έχουν επιβάλλει εμπάργκο στο λαό της Συρίας.


Καμία ελληνική εταιρία (φάρμακα, τρόφιμα κλπ.), κανένας αγροτικός συνεταιρισμός ή έμπορος δεν μπορεί να πουλήσει προϊόντα στη Συρία. Για να "εκδημοκρατίσουν" το λαό της Συρίας, οι ελληνικές κυβερνήσεις (ακόμη κι η αυτοαποκαλούμενη αριστερή κυβέρνηση Τσίπρα), καταδικάζουν έναν λαό, που έδειξε πάντα την αλληλεγγύη του στην Ελλάδα.


Από την άλλη, "ανησυχούν" για τους πρόσφυγες (εμ βέβαια, είναι η μεγαλύτερη μπίζνα αυτής της εποχής... 1050 ευρώ το μήνα η χρηματοδότηση της Ε.Ε. -με χρήματα Ευρωπαίων φορολογούμενων φυσικά- για κάθε "κεφάλι" πρόσφυγα ή μετανάστη που μπαίνει σε χώρα της Ε.Ε.)...


Μαζί με την "αριστερή" κυβέρνηση της μπίζνας-πρόσφυγες, οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές", οι "φιλάνθρωποι" των ΜΚΟ της αχαλίνωτης κερδοσκοπίας, τα κανάλια των νταβατζήδων δημοσίων έργων... η Εκκλησία (που δεν έχει εκδώσει ούτε μία ανακοίνωση συμπάθειας -όχι αλληλεγγύης- στους Ελληνορθόδοξους της Συρίας)... συγκεντρώνουν βοήθεια για τους "πρόσφυγες" και τα...
"προσφυγόπουλα"!


Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κι άλλες πολιτικές δυνάμεις (ΠΑΣΟΚ-ποτάμι-Λεβέντης και Σια), έχουν
προτεραιότητες: λεύτερο χασίσι, να παντρεύονται γκέι και λεσβίες, να υιοθετούν παιδιά, να μην κάνουν προσευχή στο σχολείο και άλλα πολλά "εκσυγχρονιστικά" πρωτοποριακά αιτήματα για κατάκτηση! 


"Οι παιδεραστές έχουν αρχίσει να μετριούνται μεταξύ τους και ανακάλυψαν ότι είναι δύναμη στο κράτος... Το σύνθημα θα είναι τώρα Guerre aux cons,paix aus trous-de-cul [πόλεμος στα αιδοία, ειρήνη στις κωλοτρυπίδες]... Εσύ και εγώ είμαστε τυχεροί που, λόγω ηλικίας, δεν έχουμε φόβο να πληρώσουμε σε είδος τους νικητές"... γράφει μεταξύ άλλων ο Friedrich Engels στον Karl Marx για την ομοφυλοφιλία… 


Όλοι αυτοί, μαζί τα ΜΜΕ της δημοσιογραφικής πορνείας, δεν κάνουν λόγο για το εμπάργκο της Ελλάδας εναντίον του λαού της Συρίας, για τους μισθοφόρους της δύσης στη Συρία, για το ποιος προκαλεί το προσφυγικό κύμα.


Βαρύς ο χειμώνας στη Συρία... κι οι αποκεφαλιστές φονιάδες, υπάρχουν ακόμη...


Ναι μεν η "αριστερή" κυβέρνηση Τσίπρα έχει αναλάβει μνημονιακή υποχρέωση απέναντι στους "δανειστές" να μην επιτρέπει πωλήσεις ειδών, προϊόντων, φαρμάκων κι ότι χρειάζεται ένας χειμαζόμενος λαός (δεν έχουμε πρόβλημα να σαπίζουν προϊόντα μας, αντί να πωληθούν σε "δικτατορικά" καθεστώτα), αλλά δεν απαγορεύει ΚΑΝΕΝΑΣ να σταλεί βοήθεια -αφού τους απαγορεύουμε να αγοράζουν- στη Συρία.


Ακόμη κι εκείνες οι χώρες που έχουν διακόψει σχέσεις με τη Συρία (και δρομολόγια αεροπορικών εταιριών), πρώτη και καλύτερη η αποικία Ελλάδα της κυβέρνησης "δεύτερη φορά αριστερά", στέλνουν βοήθεια μέσω Λιβάνου.


Στο Λίβανο, ας είναι καλά η Μουσουλμανική Χεζμπολά, που όχι μόνον προστατεύει τους Ελληνορθόδοξους της Συρίας, τα Μοναστήρια και τις Εκκλησίες, αλλά προωθεί τη βοήθεια στη Συρία. 


Βέβαια, στην Ελλάδα έχουν μια αριστερή-δεξιά "πολιτική" λογική... Καλύτερα να πεθαίνουν τα παιδάκια στη Συρία χωρίς φάρμακα, χωρίς τρόφιμα, γιατί έτσι κτυπάμε την πλουτοκρατία των ελλήνων φαρμοκοβιομηχάνων που θα κέρδιζαν με τις εξαγωγές, τιμωρούμε τους τεμπέληδες αγρότες που είχαν μάθει στην καλοπέραση, αλλά είμαστε συνεπείς "δημοκράτες" κι "αριστεροδεξιοί" ευρωπαϊστές (4ο Ράιχ) για τον "εκδημοκρατισμό" της Συρίας!

Και... ξεχνάμε πως μας στάθηκε η Συρία: Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!
Υποκριτές! Απατεώνες!



Έτσι, στην Ιταλία -όπως και με τη βοήθεια στη Γάζα- οι ακτιβιστές κι οργανώσεις της αριστεράς που δεν ελέγχει ο Σόρος και που δεν είναι σε μισθολογικές λίστες πρεσβειών, συγκεντρώνουν και στέλνουν βοήθεια στον λαό της Συρίας!
Έτσι θα σταματήσουμε τη μεγάλη μπίζνα της "νέας τάξης": "Πρόσφυγες"!
Στην Ελλάδα;
Στην Ελλάδα προτιμούν να κονομάνε στις πλάτες των "προσφύγων" κι από πάνω να το παίζουν φιλάνθρωποι!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου