Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Ὡραία ἡ σκηνοθεσία γιὰ τὸ «σύμφωνο συμβιώσεως»!!!

Ὡραία ἡ σκηνοθεσία γιὰ τὸ «σύμφωνο συμβιώσεως»!!!1
Πανηγυρίζουν τα κορίτσια του Soros για την υπερψήφιση του συμφώνου συμβιώσεως. Οι σκηνοθέτες της Βουλής ξέρουν να μας κρύβουν τα άδεια έδρανα, όταν όλοι οι βουλευτές την έχουν κοπανήσει για τις Κυκλάδες, αλλά επίσης  ξέρουν και πώς να μας δείχνουν ομιλητές που συνομιλούν με τα …μάρμαρα, χωρίς να καταλάβουμε ότι είναι μόνοι τους.
Για τα εσκεμμένα γλωσσόφιλα του Βαλλιανάτου όμως υπήρχε προφανώς συνεννόηση να βιντεοσκοπηθούν, ώστε να αναλάβουν μετά τα δίκτυα να παίξουν οι συγκεκριμένες εικόνες παντού και να μας …εκμοντερνίσουν εμάς τους σκοταδιστές. 
Από την Βουλή δεν βγαίνει τίποτα στο αέρα χωρίς έγκριση.
Δεν επιτρέπουν καν στους βουλευτές να τραβούν πλάνα από την Βουλή και θυμάστε τι πανικός επικράτησε όταν κυκλοφόρησε επεισόδιο μέσα από την Βουλή, που οι σκηνοθέτες της Βουλής φρόντισαν να μην βγει στον αέρα.

Φανταστείτε σε μία χώρα, όπως η Ελλάδα, άνθρωποι του
ηθικού αναστήματος του πατριώτη Βαλλιανάτου (διοργανωτή Rave Party, πόρνου επί πληρωμή) σε συνεργασία με τον …«φιλάνθρωπο» Soros, να χαράσσουν τον δρόμο των Ελλήνων προς το μέλλον τους και να επιμελούνται τον διαφωτισμό μας.

Ὡραία ἡ σκηνοθεσία γιὰ τὸ «σύμφωνο συμβιώσεως»!!!2 Ὡραία ἡ σκηνοθεσία γιὰ τὸ «σύμφωνο συμβιώσεως»!!!7 Ὡραία ἡ σκηνοθεσία γιὰ τὸ «σύμφωνο συμβιώσεως»!!!6 Ὡραία ἡ σκηνοθεσία γιὰ τὸ «σύμφωνο συμβιώσεως»!!!3 Ὡραία ἡ σκηνοθεσία γιὰ τὸ «σύμφωνο συμβιώσεως»!!!4 Ὡραία ἡ σκηνοθεσία γιὰ τὸ «σύμφωνο συμβιώσεως»!!!5

Κι ενώ δεν θέλουμε να μας διαφωτίσουν, ενώ τους βρίζουμε, αυτοί επιμένουν να θέλουν να μας φέρουν την …πρόοδο.
Και ταυτόχρονα ενώ αγωνίζονται σκληρά για το …καλό μας, με αυταπάρνηση, κατά κάποιον τρόπο καταφέρνουν να πλουτίζουν ολοένα και περισσότερο, σε αντίθεση με όσους πραγματικά αγωνίστηκαν για τις ανθρώπινες ελευθερίες.

Η Νέα Τάξη πληρώνει καλά, με τα δικά μας λεφτά μεν, αλλά πληρώνει πολύ καλά.

Σίγμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου