Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

25/1/2015: Πρώτη Φορά Αριστερά – 25/1/2016: Πρώτο Σύμφωνο Συμβίωσης Ομοφυλόφιλων

του Χρήστου Μελίδη
Είναι σύμπτωση; Τυχαίο; Μοίρα; Πεπρωμένο; Σημάδι απ’ το Θεό; Γεγονός πάντως είναι ότι η επέτειος ενός χρόνου διακυβέρνησης της χώρας από τον Σύριζα σφραγίστηκε χθες με την υπογραφή από τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη του πρώτου σύμφωνου συμβίωσης ομοφυλόφιλων, ακριβώς ένα χρόνο μετά.


Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι ο Σύριζα ”σπρώχτηκε” με κατάλληλα μέσα και οικονομική υποστήριξη στην εξουσία ακριβώς διότι η Αριστερά μπορεί να περάσει πιο εύκολα κάποια πράγματα που δεν μπορεί να περάσει η Δεξιά. Την λεγόμενη ”προοδευτική ατζέντα”.


Και δεν ξέρω αν έχουν δίκιο, αλλά η μέχρι τώρα πορεία του Σύριζα μάλλον τους επιβεβαιώνει.

Το γεγονός π.χ. ότι η ίδια η Αμερικανική Πρεσβεία ήταν ένας από τους χορηγούς του περσινού Gay Pride είναι χαρακτηριστικό αυτής της διαπίστωσης. Και βέβαια, οι ίδιοι οι
ομοφυλόφιλοι, αυτοί οι τόσο ”ευαίσθητοι”, αυτή η ”μειονότητα” που πρέπει να προστατευθεί, δεν δίνουν δεκάρα εάν τα λάβαρα που σηκώνουν χρηματοδοτούνται από τις ίδιες δυνάμεις που βομβαρδίζουν τη Μέση Ανατολή.


Και γιατί να δώσουν άλλωστε; Το σύμφωνο ψηφίστηκε! Case closed.


Ένα άλλο παράδειγμα που πολύ λίγοι γνωρίζουν, είναι ότι οι εκδηλώσεις της ομοφυλοφυλικής κοινότητας νέων Αθήνας, χρηματοδοτούνται από τον κερδοσκόπο και χειραγωγητή μαζών Τζορτζ Σόρος και το ίδρυμά του Open Society Foundations.


Βέβαια, όπως ήδη είπαμε, η ίδια η ομοφυλοφιλική κοινότητα δεν δίνει δεκάρα εάν οι εκδηλώσεις τους χρηματοδοτούνται από έναν εμπνευστή πραξικοπημάτων (σε εγκληματικό βαθμό) τύπου Τζορτζ Σόρος. Το ότι ο Σόρος είναι ταυτόχρονα και ο κύριος χρηματοδότης των μεγαλύτερων ΜΚΟ που ζητούν ”ανοιχτά σύνορα”, να ”πέσει ο φράχτης” και άλλα παρόμοια, θα πρέπει επίσης να σας λέει πολλά. Πάρα πολλά.




Και αν είσαι απ’ αυτούς που διαδήλωσαν στον Έβρο, συγγνώμη που το μαθαίνεις από μένα, αλλά μάλλον σε χρησιμοποιούν.


Ο Σύριζα αναμένεται να τηρήσει πιστά την ατζέντα των δυτικών εξουσιαστών, έχοντας στο πρόγραμμα να φέρει και την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους, και βέβαια την ”σεξουαλική αγωγή” στα σχολεία που ήδη ανακοινώθηκε από τον Υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη. Η γιαγιά που βλέπετε πιο κάτω να χειροκροτά δεν έχει ιδέα τι είναι αυτό, απλά περιμένει να βολέψει τα εγγόνια της.




Και για να μη μείνει κανένας παραπονεμένος, θα συμπεριλάβω όλους τους ηθοποιούς του δράματος.


Από την άλλη οι ΑΝΕΛ, οι ”συνέταιροι στην εξουσία”, ως Δεξιά έφεραν τα πράγματα που δεν μπορεί να περάσει εύκολα η Αριστερά. Ένα καλό παράδειγμα είναι η υπογραφή της μεγάλης στρατιωτικής συμφωνίας με το δολοφονικό καθεστώς του Τελ Αβίβ, μια συμφωνία τόσο σημαντική που μόνο η Ελλάδα και οι ΗΠΑ έχουν μέχρι στιγμής υπογράψει. Λίγο δύσκολο να το έκανε αυτό η Αριστερά δε νομίζετε;


Έτσι, το δήθεν ”ιδεολογικό χάσμα” μεταξύ Αριστεράς και Δεξιάς γεφυρώνεται με τον πιο καταπληκτικό τρόπο: Ο ένας ψηφίζει ότι δεν μπορεί ιδεολογικά να ψηφίσει ο άλλος. Ο άλλος στο μεταξύ, έχει το ρόλο του ”αντιστασιακού”. Μιλάμε για παραγωγή Χόλυγουντ.


Σ’ αυτό λοιπόν το θέατρο που παρακολουθούμε εδώ και ένα χρόνο, είναι σα να βλέπουμε δύο διαφορετικές κυβερνήσεις, που όμως εργάζονται για τον ίδιο σκοπό:


Να εξυπηρετήσουν την ελίτ και τα συμφέροντά της.


Πηγή: Offtherecord


Εικόνα από:mycampus


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου