Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

80 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΙΣΩ Η ΣΟΥΗΔΙΑ!

φοτο
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Άρχισαν τα «όργανα» με το ζήτημα των προσφύγων οι οποίοι δια μέσω της Ελλάδας έχουν αρχίσει και πλημμυρίζουν όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση με όλες τις παρενέργειες από αυτή την εξέλιξη. Σαν μια πρώτη σοβαρή αντίδραση σε αυτή την άνθρωποθύελλα που απειλεί να ανατινάξει της δυτικές κοινωνίες και οχ μόνο, η Σουηδία αποφάσισε σύμφωνα με δήλωση του υπουργού της των Εσωτερικών, Anders Ygeman, να απελάσει πάραυτα 80 χιλιάδες πρόσφυγες που έχουν έρθει από την νότια Ευρώπη και κυρίως από την Ελλάδα, απορρίπτοντας την αίτηση τους για χορήγηση πολιτικού ασύλου.

Οι πρόσφυγες αυτοί, όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, θα προωθηθούν πίσω από εκεί από όπου ήρθαν, δηλαδή από την Ελλάδα που ήταν και ο πρώτος τους σταθμός στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Συνολικά όπως αναφέρεται αυτές τις μέρες μόνο, 165 χιλιάδες πρόσφυγες έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο από τις σουηδικές αρχές και στην πλειοψηφία τους οι αιτήσεις αυτές έχουν απορριφτεί.
Ήδη η Σουηδία και η Δανία έχουν καταργήσει την συνθήκη Σέγκεν και οι έλεγχοι στα σύνορα είναι εντατικοί, ενώ όπως σημειώνει ο τοπικός τύπος μεγάλο μέρος της ευθύνης για όλη αυτό το χάος επιρρίπτεται στην Ελλάδα που εξ’ αιτίας της όλος αυτό ο ανθρωπινός όγκος κατευθύνεται προς την βόρεια Ευρώπη… χαλώντας την ησυχία των Βόρειοευρωπαίων!
Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και η κατάσταση αναμένεται να εκτραχυνθεί ακόμα περισσότερο καθώς η Ελλάδα απειλείται κυριολεκτικά να γίνει αποθήκη από κάθε «καρυδιάς καρύδι» με την ανευθυνότητα των Ευρωπαίων και τα πονηρά παιχνίδια της Τουρκίας.
Η Ευρώπη άνω κάτω και να δούμε ποιος θα σώσει εμάς!
 
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου