Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Το Γερμανικό «Ευρωπαϊκό Κόλπο»: ΟΙ Ευρωπαίοι Οδηγοί θα Αναγκαστούν να Πληρώσουν για τους Πρόσφυγες!!!

ΦΟΡΟΣ ΒΕΝΙΖΙΝΗΣ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…
ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ…
Ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών έχει βάλει εμπρός μια νέα ιδέα ενός ευρωπαϊκού φόρου για το πετρέλαιο για να βοηθήσει τη χρηματοδότηση της Γηραιάς Ηπείρου για τη διαχείριση της κρίσης των διακινούμενων, κερδίζοντας την υποστήριξη του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Valdis Dombrovskis.

Η ιδέα είχε προκύψει νωρίτερα από την Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ωστόσο απέτυχε να κερδίσει ευρεία υποστήριξη στη Γερμανία και αλλού στην Ευρώπη.
«Ένας φόρος βενζίνης, είτε σε εθνικό είτε σε ευρωπαϊκό επίπεδο, θα μπορούσε να είναι μια πιθανή πηγή χρηματοδότησης, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η τιμή του πετρελαίου βρίσκεται σε ιστορικό χαμηλό επίπεδο τώρα,» είπε Dombrovskis.
Πρόσθεσε ότι ο ίδιος συμφώνησε με την πρόταση του Σόιμπλε, αφού η Ευρώπη χρειάζεται «καινοτόμες ιδέες για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης».
Ο Valdis Dombrovskis είπε επίσης ότι τα υπό εξέταση μέτρα για να εξασφαλιστούν καλύτερα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης ήταν ακριβά. «Η ασφάλεια είναι ένα δημόσιο αγαθό, όπου στην Ευρώπη θα πρέπει να διασφαλίζεται ιδανικά από κοινού», σημείωσε.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Συνόρων Frontex, υπήρχαν 1,2 εκατομμύρια παράνομες είδοσοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση κατά τους πρώτους 10 μήνες του 2015, τέσσερις φορές περισσότερο από ό, τι στο σύνολο του 2014.

http://hellasforce.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου