Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Γιατί τόσο «ζόρι» για τον κατασκευασμένο επιχειρηματία της Άγκυρας Λεβέβντ Σαδίκ;

BeFunky Collage

Γιατί τόσο «ζόρι» για τον κατασκευασμένο επιχειρηματία της Άγκυρας Λεβέβντ Σαδίκ;......Ο κατασκευασμένος από την Αγκύρα «Σουλτάνος» της Θράκης… που είχε προτείνει ο Σαμαράς για υποψήφιο της ΝΔ!.....Γιατί τόσο «ζόρι» για τον κατασκευασμένο επιχειρηματία της Άγκυρας Λεβέβντ Σαδίκ; Είχαμε μάθει πως το ¨πατριωτικό¨ κόμμα της Ν.Δ. τον Ιανουάριο του 2015 μέσα στην απελπισία για την επερχόμενη εκλογική ήττα είχε προτείνει στον Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ (!) να κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής με αυτό το κόμμα. Και ότι ο Σαδίκ ήταν αυτός που απέρριψε την πρόταση… Τώρα λοιπόν μάθαμε κάτι συναφές σχετικά με αυτό το ¨πατριωτικό¨ κόμμα.


Η κ. Φελίνα Καζάκου είναι δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής του ¨γαλάζιου¨ δημοτικού συνδυασμού ¨Εμείς η Πόλη¨ που είναι η μείζονα αντιπολίτευση στον δήμο Κομοτηνής.
sezer-riza__article1
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδιασμό της κ.Καζάκου (ΝΔ) ο εκδότης και γενικός διευθυντή της εβδομαδιαίας εφημερίδας των «Γκρίζων Λύκων» «Τζουμχουριέτ» Σεζέρ Ριζά

Έστειλε λοιπόν επιστολή η κ. Καζάκου στον δήμο Κομοτηνής με την οποία εμμέσως πλην σαφώς ζητά την επίσπευση των διαδικασιών αδειοδότησης για την μονάδα μεταποίησης κερασιών που θέλει να κατασκευάσει σε περιοχή του δήμου Κομοτηνής ο Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ !
Αναρωτιόμαστε, η κ. Καζάκου δεν γνωρίζει τον ρόλο του εν λόγω κυρίου στην στήριξη του ανθελληνικού κόμματος DEB ; Δεν γνωρίζει ότι η ΕΥΠ στην Θράκη αλλά και κεντρικά τον έχει υπό στενή παρακολούθηση; Δεν γνωρίζει πως η μητέρα του ακόμη και τώρα είναι επίτιμη πρόεδρος του DEB και ότι όποτε κρίνει η Τουρκία θα περάσει στην προεδρία ο υιός της ; Οι πολιτικές απόψεις που πρεσβεύει ο κ. Σαδίκ και το DEB δεν την ενδιαφέρουν ; Ή δεν ξέρει πως συμπίπτουν πλήρως με τις απόψεις του τουρκικού ΥΠΕΞ ; Για ποιο λόγο άραγε θέλει να τον βοηθήσει ;
 
http://greeknation.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου