Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

                                                                                        
2-9-2015....
Greek Spirit Αν νομίζετε ότι με το παλιρροϊκό κύμα των μεταναστών, προσφύγων, παράτυπων μεταναστών από την Μ.Ανατολή τα είδατε όλα είστε γελασμένοι. Από το 2017 τίθεται σε ισχύ η συμφωνία Γερμανίας (οκ,οκ Ε.Ε.) -Τουρκίας για την ΕΛΕΥΘΕΡΗ είσοδο ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ στην Ε.Ε χωρις βίζα και άλλες διατυπώσεις.Ογδόντα εκατομμύρια Τούρκοι ή τουλάχιστον 45 εκατομμύρια απο αυτούς -τα καθυστερημένα στίφη της Ανατολίας- είναι έτοιμοι να μπουκάρουν .
Οι Τούρκοι μαζί με τους Σύρους και Ιρακινούς πρόσφυγες που κατευθύνονται στην Γερμανία θεωρούνται υψηλού επίπεδου εργατικό δυναμικό σε σύγκριση με τους Αφρικάνους ''παράτυπους''μετανάστες που κατακλύζουν και παραμένουν στην νότια Ευρώπη.
Οι Γερμανοί υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες τους πρόσφυγες και είναι έτοιμοι να τους ενταξουν στην επιδοματική προνοιακή πολιτική  που ήδη απολαμβάνουν οι Τούρκοι στην Γερμανία εδώ και χρόνια, πολιτική που επιτρέπει να ζουν πλουσιοπάροχα με επιδόματα για κάθε παιδί που αποκτούνε, πολιτική που έχει ως στόχο την ακόμα μεγαλύτερη αύξηση τους.
Οι Γερμανοί χρειάζονται τους πρόσφυγες ως νέο εργατικό δυναμικό, δυναμικό το οποίο θα εργασθεί με χαμηλότερα μεροκάματα, δυναμικό που θα βοηθήσει την Γερμανία να ανταγωνισθεί την Κίνα.
Η Γερμανία εδώ και χρόνια προσπαθεί να ΄΄κινεζοποιήσει'' την Ευρώπη εφόσον θεωρεί ότι ο μόνος τρόπος να ανταγωνισθεί την κινεζική οικονομία είναι η δημιουργία ενός ευρωπαϊκού αντίγραφου. Η προσπάθεια επιβολής της Γερμανίας την Ουκρανία αποσκοπούσε στην δημιουργία ενός προτεκτοράτου του οποίου η σημαντικότατη βιομηχανική υποδομή του  θα χρησιμοποιούνταν για την δημιουργία μιας ΄΄ευρωπαικής Κίνας'' επανδρωμένης με πρόσφυγες και τούρκους εργάτες χαμηλού κόστους.Βέβαια η προσπάθεια υποταγής της Ουκρανίας έχει αποτύχει μετά την αντίδραση της Ρωσίας. 
Η Ουκρανία αποτελεί και τον σιτοβολώνα της Κίνας η οποία μέχρι το ξέσπασμα της ουκρανικής κρίσης έκλεινε κάθε χρόνο κολοσσιαία συμβόλαια αγοράς σιτηρών απο την Ουκρανία. Ο έλεγχος της Ουκρανίας απο την Γερμανία έχει αντίκτυπο και στην τροφική επάρκεια της Κίνας.
Η Γερμανία από το 2009 έχει έρθει σε συμφωνία με το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία για την κατασκευή αγωγού αερίου που θα διασχίζει την Αραβική χερσόνησο, την Συρία, την Τουρκία, την Ελλάδα(βόρεια), την Αλβανία και την Ιταλία. Ο αγωγός αυτός θα καθιστούσε την Γερμανία ανεξάρτητη από το ρωσικό αέριο.Όμως η Συρία δεν δέχθηκε τον αγωγό στο έδαφος της με συνέπεια να υποστεί πόλεμο που χρηματοδοτεί το Κατάρ .Γιαυτό και η Ρωσία αρχικά βοήθησε την Συρία εναντίον των ισλαμιστών, για να εμποδίσει την κατασκευή του αγωγού που θα έθετε το ρωσικό αέριο σε δεύτερη μοίρα.Στην πορεία η Ρωσία κατάλαβε ότι οι ισλαμιστές εφόσον κυριαρχήσουν στην Μ. Ανατολή θα μεταφέρουν τον πόλεμο στην Τσετσενία κάτι το οποίο τους ώθησε σε ακόμα μεγαλύτερη βοήθεια στο καθεστώς Ασαντ.
Γιατί όμως οι νεαρής ηλικίας μορφωμένοι Σύροι με τις νέες συζύγους τους κατευθύνονται στην Γερμανία και οι τριτοκοσμικοί Αφρικανοί κατευθύνονται στην νότια Ευρώπη; Μα επειδή η Γερμανία έχει συμφωνήσει με τους Καταριανούς την παράδοση της ν. Ευρώπης και την επανασύσταση της πάλαι ποτέ Αραβικής αυτοκρατορίας σε βόρεια Αφρική και νότια Ευρώπη  με αντάλλαγμα την παροχή αερίου.
Η βόρεια Ευρώπη θα γεμίσει από νεαρούς Σύρους και Ιρακινούς που καταφθάνουν με τις οικογένειες τους έτοιμοι να εργασθούν για ψίχουλα και η νότια Ευρώπη θα παραδοθεί στους φανατικούς τριτοκοσμικούς αφρικάνους μουσουλμάνους.
Εξάλλου τον πόλεμο στην Μ. Ανατολή που προξενεί τα προσφυγικά κύματά οι ίδιοι Γερμανοί τον προκάλεσαν σε συνεργασία με το Κατάρ και τις ΗΠΑ.
Οι ΗΠΑ επιθυμούν το ίδιο έντονα με την Γερμανία την ''κινεζοποίηση'' της Ευρώπης. 
Η είσοδος όλων σχεδόν των κρατών του πρώην ανατολικού μπλοκ στην Ε.Ε, ακόμα και εάν δεν πληρούσαν κανένα κριτήριο αποδεικνύει ότι η Γερμανία επιθυμεί την μετατροπή όλης της Ευρώπης σε μια τεράστια βιομηχανική και οικονομική ζώνη με εργατικό κόστος αλλά και εργατικά διακαιώματα ανάλογα των κινέζικων.
Το σχεδιο είναι σε πλήρη εξέλιξη και έχεις τις ευλογίες της Γερμανίας, γιαυτό μην περιμένετε κάποια λύση αλλα μόνο τον εκτοπσμό και τον αφανισμό των γηγενών ευρωπαίων ή τέλος πάντων την αφομοίωση τους απο τους προσφυγικούς πληθυσμούς αλλά και τους τούρκους μετανάστες μέσα στα επόμενα 5-10 χρόνια.

https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2015/09/blog-post_2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου