Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


burka-niqaab-uniform-police-polizei-berlin-vermummung-schleier-islam-muslima-dienstkleidung-halal-konform


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ένα πραγματικά εκπληκτικό γεγονός που συνέβη σε δημόσιο σχολείο στην πόλη Γκάρμις-Παρτενκίρχεν της Γερμανίας δείχνει πώς προχωρεί η ισλαμοποίηση με ταχύτατους ρυθμούς. Ένας πατέρας έστειλε επιστολή σε μεγάλο κοινωνικό δίκτυο ενημέρωσης όπου κατήγγειλε ότι στο σχολείο υποχρέωναν την κόρη και τους συμμαθητές της για χάρη του πολυπολιτισμού να μάθουν το Allahu Akbar και την Σούρα και όποιος τουρίστας μπαίνει στο χωριό αντικρίζει πρώτα το τζαμί που έκτισαν εδώ και καιρό οι μουσουλμάνοι εκεί.

allahu-akbar-garmisch-737x470
Αυτό το γεγονός, όπως γίνεται συνήθως, αποσιωπήθηκε από τα ΜΜΕ ενώ κάθε φορά που γίνετε κάτι σε βάρος κάποιου μουσουλμάνου παίρνει τεραστία έκταση δημοσιότητας. Αυτή είναι η κατευθυνόμενη παραπληροφόρηση.
moschee_garmisch_partenkirchen
Όπως δείχνουν τα τελευταία δεδομένα, έχει γεμίσει τζαμιά ολόκληρη η Γερμανία. Εκτός αυτού, οι χριστιανικές εκκλησίες που απέμειναν μετατράπηκαν επίσης οι περισσότερες σε τζαμιά με αποτέλεσμα να ψάχνει κανείς αρκετά προκειμένου να βρει έστω μια έναν χριστιανικό ναό.
cvbstievmaazqji
Την ίδια στιγμή, οι πολιτικοί στην Γερμανία και στην Ευρώπη σερβίρουν αυτόν τόν πολυπολιτισμό ως έναν εμπλουτισμό για της ευρωπαϊκές χώρες.
Οι πρωταγωνιστές του ψέματος, οι «τρεις πίθηκοι»Ζέχοφερ-Μέρκελ-Γκαμπριέλ, ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει ισλαμοποίηση τη Γερμανίας και κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί.
die_3_affen
Είναι χαρακτηριστικό πως όταν πεθαίνει κάποιος μουσουλμάνος δίνεται μεγάλη δημοσιότητα ενώ αντίστοιχα όταν πεθαίνει κάποιος Γερμανός δεν ενδιαφέρεται κανένας όπως φαίνεται στο παρακάτω σχεδιάγραμμα.
nqcbx
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία το 60% των αστυνομικών έφτασε στο σημείο να παίρνει ψυχοφάρμακα για να μπορέσει να αντέξει στις πολύ δύσκολες καταστάσεις που έχει δημιουργήσει όλη αυτή η εξέλιξη. Είναι τόσο το βάρος όλης αυτής της ανεξέλεγκτης κατάστασης και όπως μαρτυρούν και οι ίδιοι, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις συνεχείς καταγγελίες πολιτών για επεισόδια με ληστείες, φόνους, βιασμούς που προκαλούν μουσουλμάνοι πρόσφυγες.
loading...
tumblr_m3xcv9mawo1r9khx4o1_500
Η εντυπωσιακή αυτή εικόνα που βλέπετε και που δείχνει αστυνομικούς με την ισλαμική μπούρκα, να μην αυταπατάστε αλλά αύριο θα είναι η επικρατούσα στα γενικά σώματα ασφαλείας. Η ίδια γερμανική αστυνομία σήμερα με όλη αυτήν την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα σε σημείο που ορισμένοι αστυνομικοί να φτάνουν ακόμα και στην αυτοκτονία, καθώς συνειδητοποιούν το τραγικό ξεπούλημα της ίδιας τους της ταυτότητας.
Στην Σουηδία όπως μας δείχνει το παραπάνω βίντεο, ένας Αμερικανός σκηνοθέτης που επισκέφτηκε την Στοκχόλμη της Σουηδίας, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Συνάντησε αμέτρητες no go περιοχές και αισθανόταν ότι δεν βρισκόταν σε ευρωπαϊκή χώρα αλλά σε αραβικές χώρες, που οι μουσουλμάνοι είναι η κυριαρχούσα πληθυσμιακή ομάδα στο κράτος. Η Σουηδία δυστυχώς όπως δείχνει η σημερινή εικόνα χάνει όλο και περισσότερο την ταυτότητα της. Αυτό είναι το κατάντημα της σημερινής Ευρώπης.
immigration-then-and-now-678x381
Σε αυτήν την φώτο οι πραγματικοί μετανάστες του 1960 και σε σύγκριση οι λαθρό του σήμερα, που μας τους πασαρουν σαν μεταναστες. Δείτε την τεράστια διαφορά και καμαρώστε τους.
Στο επόμενο βίντεο το κατάντημα της Ευρώπης. Για να τα βλέπουμε κάθε μέρα μήπως και αποφασίσουμε να σηκωθούμε τελικά από τους καναπέδες μας και να δράσουμε.
Τα σχέδια των μεταναστών αποκαλύπτονται σταδιακά καθώς σύμφωνα με γερμανικές πηγές, πριν από λίγο καιρό Έλληνες τελώνες βρήκαν 14 κιβώτια Conex με 52 τόνους από σφαίρες και πυρομαχικά τα οποία είχαν συγκαλυφθεί ως «έπιπλα» για τους μετανάστες.
container-waffen4
Η εταιρία της οποίας ήταν τα πυρομαχικά ονομάζεται „Yavex USA“, είναι τουρκική εταιρία κατασκευής όπλων, η οποία έχει άδεια για συνεργασία με καταστήματα στην Φλόριντα των Η.Π.Α. Άραγε πόσα ακόμη δεν δημοσιεύτηκαν και γίνονται καθημερινά στην χώρα μας.
1967
Χιλιάδες Γερμανοί εγκαταλείπουν πλέον την Γερμανία
Όπως αναφέρει ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Die Welt 138.000 Γερμανοί εγκατέλειψαν την Γερμανία το 2015. Καθημερινά αυξάνεται ο αριθμός των Γερμανών που πρώτον δεν αισθάνονται πλέον ασφαλείς στην χώρα τους, και δεύτερον θεωρούν ότι η παιδεία είναι τόσο υποβαθμισμένη που τα παιδιά τους δεν μαθαίνουν σχεδόν τίποτα πλέον στα γερμανικά σχολεία. Επί το πλείστον τα παιδιά των Γερμανών έχουν να αντιμετωπίσουν την καθημερινή βία που έχει ξεσπάσει από τους μουσουλμάνους στα σχολεία και στα νηπιαγωγεία. Για να μην αναφέρουμε την καθημερινότητα σε δημόσιες υπηρεσίες και σουπερμάρκετ, όπου οι λαθρο μπαίνουν και κάνουν ό,τι θέλουν, η εγκληματικότητα έχει αγγίξει επικίνδυνα σημεία.
Και αν δεν ξεσηκωθούμε όλοι οι λαοί της Ευρώπης μαζί ενάντια στην εισβολή και στο Ισλάμ θα έχουμε το ίδιο κατάντημα με Γερμανία, Σουηδία και όλες αυτές τις χώρες. Θα σας το υπενθυμίζουμε με αναφορές και γεγονότα σε κάθε άρθρο που κάνουμε σε αυτό το ιστολόγιο, με την ελπίδα ότι θα συνειδητοποιήσουν κάποιοι σε τι μεγάλο κίνδυνο βρίσκεται η χώρα και η ορθοδοξία. Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα για ολοκληρωτική νίκη του λαού. Παρόλα αυτά, ενώ ο λαός αποτελεί το 95%, το 5% των κυβερνόντων μας χειραγωγεί, διότι το επιτρέπουμε με αποτέλεσμα να γινόμαστε όλο και περισσότερο σκλάβοι του συστήματος. Στο χέρι μας είναι η ελευθερία και η ευτυχία μας , στο χέρι μας είναι να ανατρέψουμε όλα τα δεδομένα.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου