Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤOΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-Γερμανία και Τουρκία έχουν ιδεοληπτική εγκληματική τηλεπάθεια!!

15-12-2014
Γράφει ο Greek Spirit
Οι Γερμανοί αποτέλεσαν φυλή η οποία κατέλυσε την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία , φυλή η οποία θαμπώθηκε από τα πλούτη και το μεγαλείο των Ρωμαίων αλλά δεν θέλησε ποτέ να συγχωνευθεί και να αφομοιωθεί αλλά να λεηλατήσει . Το ίδιο έπραξαν και οι Τούρκοι όταν μερικές δεκάδες χιλιάδες από αυτούς ξεκίνησαν από την έρημο του Καρακορούμ ( Μαύρη Άμμος) στην κεντρική Ασία και εξαπλώθηκαν ως εγκληματική ορδή η οποία πρώτα σύλλησε και ασέλγησε πάνω στον Αραβικό πολιτισμό της Μεσοποταμίας και κατόπιν στον Βυζαντινό.
Και οι δυο ορδές έδρασαν με τον ίδιο τρόπο ορμώμενες από γειτονικές γεωγραφικά περιοχές. Οι Γερμανοί πριν αλώσουν τον Ρωμαϊκό πολιτισμό υπέταξαν και εξαφάνισαν τον Κελτικό της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης, πολιτισμός που είχε ανθίσει παράλληλα με τον Ελληνικό από την εποχή του χρυσού αιώνα του Περικλή.Το Παρίσι, η Μασσαλία, η Κολωνία αποτελούν πρώην εμπορικούς σταθμούς των αρχαίων Ελλήνων εμπόρων οι οποίοι συνδιαλέγονταν με τους Κέλτες.
Την ίδια πρακτική είχαν και οι Τούρκοι οι οποίοι προτού αλώσουν την Βυζαντινή αυτοκρατορία υπέταξαν την Μεσοποταμία με την οποία η Βυζαντινή αυτοκρατορία είχε στενές εμπορικές σχέσεις.

Η πρακτική των Γερμανών περιορίζονταν στον τρόμο και τις σφαγές όπως ακριβώς οι σύγχρονοι τζιχαντιστες οι οποίοι ως μέντορες έχουν το Κατάρ αλλά και την Τουρκία.
Βέβαια οι Τούρκοι, ναι ακόμα και οι Τούρκοι, επέδειξαν περισσότερη εξυπνάδα από τις βαρβαρικές ορδές των Γερμανών και πρότειναν στους Βυζαντινούς πληθυσμούς να υποταχθούν οικειοθελώς και να αλλαξοπιστήσουν με σημαντικά οικονομικά ανταλλάγματα.Εάν βέβαια αρνούνταν τους περίμενε η σφαγή.
Οι βυζαντινοί πληθυσμοί των ανατολικών περιοχών από το 1300 μ.χ και εντεύθεν είχαν πέσει θύματα δυσβάσταχτης φορολογίας και διάλυσης του στρατού και η επιλογή που τους έδιναν οι Τούρκοι ήταν όντως δελεαστική.
Το σύνολο σχεδόν των σημερινών Τούρκων προέρχονται από Μικρασιάτες βυζαντινούς υπηκόους οι οποίοι απογοητευμένοι και απηυδισμένοι από την αυθαιρεσία των Βυζαντινών αυτοκρατόρων επέλεξαν να αλλάξουν στρατόπεδο.

Δεν είναι εύκολο να κατηγορήσει κανείς έναν χωρικό ακρίτα του Βυζαντίου ο οποίος δεν βλέπει πουθενά την κρατική βοήθεια εναντίον των τουρκικών επιδρομών, απεναντίας μάλιστα η μόνη επαφή που είχε με την κεντρική εξουσία ήταν η υποχρέωση για καταβολή υψηλών φόρων. Ωστόσο μόνο όσοι δεν είχαν μαχητικό πνεύμα, πίστη και πείσμα μεταπήδησαν στο Τουρκικό στρατόπεδο , οι υπόλοιποι παρέμειναν Χριστιανοί και Έλληνες.Γιαυτό και σήμερα που η νέα τάξη πραγμάτων μας βάζει με το ζόρι να έρθουμε σε επαφή με την τουρκική κοινωνία μπορούμε να διακρίνουμε μια σχετική ραθυμία, ένα ανατολίτικο ''ραχατλίκι'' στην καθημερινότητα των Τούρκων και μια μοιρολατρία, ακριβώς γιατί αποτελούν τους απογόνους των Βυζαντινών πληθυσμών που δεν αντιστάθηκαν και προτίμησαν την εύκολη λύση.
Οι Γερμανοί στην σύγχρονη πραγματικότητα ακολουθούν την τουρκική πρακτική εξαγοράς συνειδήσεων σε δύο επίπεδα, το πρώτο αφορά στην δημιουργία πολιτικών ελίτ στα κατά τόπους προτεκτοράτα όπως η Ελλάδα, ελίτ που πλουτίζουν με ''μίζες'' και υπόγεια χρηματοδότηση σε αντάλλαγμα με την προδοσία τους απέναντι στους λαούς που τους εξέλεξαν.
Σε δεύτερο επίπεδο οι Γερμανοί αφού εξαθλιώσουν τους πληθυσμούς με οικονομικές επιδρομές θέλουν κατόπιν να προσφέρουν κάποιο ξεροκόμματο για να μπορέσουν να τους εξαγοράσουν. Βέβαια μεγάλο εμπόδιο στην ολοκλήρωση των σχεδίων τους αποτελεί ο άφατος ρατσισμός τους ( βλέπε ολοκαύτωμα) ο οποίος τους τυφλώνει και τους προκαλεί ένα είδος πρόωρης ιστορικής ΄΄εκσπερμάτωσης΄΄ η οποία δεν τους αφήνει να ολοκληρώσουν το κατά τα άλλα λεπτομερές σχέδιο τους .

Υπάρχουν όμως και χειρότερα, τυχεροί είμαστε......
Η Συρία, ο πόλεμος, το ισλαμικό κράτος και το προσφυγικό κύμα αποτελούν προϊόντα της εξωτερικής και ενεργειακής πολιτικής των γερμανών.Ο πόλεμος στην Συρία ξέσπασε δύο χρόνια μετά την άρνηση Ασαντ να δεχθεί να διασχίσει την Συρία αγωγός αερίου που θα έφερνε αέριο απο το Κατάρ στην Γερμανία μέσω Τουρκίας -Ελλάδας-Αλβανίας και Ιταλίας.Οι γερμανοί έπεισαν τους καταριανούς και τους σαουδάραβες να χρηματοδοτήσουν τον πόλεμο εναντίον της Συρίας με κάθε είδους μισθοφορικά καθάρματα, ανάμεσα τους και πολλούς τσετσένους αυτονομιστές. Οι ΗΠΑ παρείχαν την στρατιωτική εκπαίδευση στους ισλαμιστές, η Τουρκία το καταφύγιο, το Κατάρ την χρηματοδότηση.Εκτός από την πτώση του Άσαντ οι γερμανοί επιθυμούν και κατάφεραν την εκποίηση ακόμα και του ανθρώπινου δυναμικού της Συρίας το οποίο κατευθύνουν ως πρόσφυγες στις βιομηχανίες της Γερμανίας.

Η γερμανική οικονομική κατοχή στην Ελλάδα ίσως, ίσως λέμε, να είναι σε απόλυτη σύγκριση πιο βαριά από την Τουρκική εφόσον οι Τούρκοι άφησαν σε κάποιο βαθμό τους ΄΄γκιαούρηδες'' να υπάρχουν για να μπορούν να προσφέρουν φόρους.Οι Γερμανοί όμως παρόλο που αποτελούν υποτιθέμενο λογικό λαό δεν μπορούν να παραμερίσουν το μίσος και την εμπάθεια τους και ακολουθούν πρόγραμμα ολοκληρωτικής εθνοκάθαρσης.
Τούρκοι και Γερμανοί αντιδρούν το ίδιο σε καταστάσεις που θεωρούν προσβλητικές. Η φράση ΄΄'εγινε Τούρκος από τα νεύρα του'' δείχνει με ακρίβεια τον τρόπο που λύνουν οι Τούρκοι τις διαφορές τους τόσο σε διαπροσωπικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο κοινωνίας και κρατικής οργάνωσης.Από την σφαγή των Ψαρών και της Χίου μέχρι την πλατεία Γκαζί της Πόλης ο Τούρκος εξουσιαστής θα κάνει κάθε παρανομία και παράβαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων .

Το ίδιο και οι Γερμανοί , θυμηθείτε τα Καλάβρυτα. Μια μέρα πριν την σφαγή κάποιοι Έλληνες αντάρτες είχαν εξουδετερώσει ένα γερμανικό λόχο 90 ατόμων σε ενέδρα.Οι Γερμανοί ''έγιναν Τούρκοι'' και ακριβώς όπως οι Τούρκοι ξέσπασαν πάνω σε γυναίκες και παιδιά παρόλο που οι Γερμανοί που σκοτώθηκαν ήταν στρατιώτες ΄που σκοτώθηκαν από στρατιώτες . Μάλιστα δε ακριβώς όπως και οι Τούρκοι οι οποίοι παριστάνουν τους προστάτες του θεσμού της οικογένειας και των γυναικών αλλά όπου βρουν ευκαιρία βιάζουν έτσι και οι Γερμανοί μες την σφαγή των Καλαβρύτων βρήκαν ευκαιρία να βιάσουν και απροστάτευτες γυναίκες αλά σήμερα επαίρονται για το κοινωνικό κράτος τους που στηρίζει την οικογένεια , τις γυναίκες και τα διακαιώματα τους .Υποκριτές, όπου τους παίρνει θα κάνουν το έγκλημα.
Άλλο τρανό παράδειγμα ομοιότητας Τούρκων Γερμανών είναι το κίνημα των Νεότουρκων του Κεμάλ και του Φασισμού . Ο Κεμάλ είχε εμπνευστεί από την άνοδο του γερμανικού εθνικισμού και ναζισμού στην ηττημένη Γερμανία του Α' ΠΠ. Τουρκία και Γερμανία βγήκαν ηττημένες από αυτό τον πόλεμο ο οποίος σήμανε το οριστικό τέλος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με το χάσιμο των κτήσεων της στην Μ.Ανατολή Ο Κεμάλ το 1918 ταξίδεψε στην Γερμανία όπου γρήγορα ενστερνίστηκε την υπό διαμόρφωση ακόμα ναζιστική θεωρία για την καθαρότητα της φυλής, την ανάγκη εθνοκάθαρσης και την ομογενοποίηση των πληθυσμών με κάθε μέσο Η Γερμανία όπως και η Τουρκία αποτελεί ένα συνονθύλευμα γερμανόφωνων φυλών που ενώθηκαν υπό τον Βίσμαρκ από το 1860 'εως το 1890 . Η Γερμανική ομοσπονδία αποτελεί ένα σαθρό οικοδόμημα , πείτε σε ένα Βαυαρό ότι είναι ομόαιμος με τον πχ Πομερανό του κρατιδίου της Δυτικής Πομερανίας και ετοιμαστείτε να ''τις αρπάξετε''. Το ίδιο και η Τουρκία η οποία αποτελεί συνονθύλευμα τόσο φυλετικό όσο και θρησκευτικό.
Ο Χίτλερ και οι πρώιμοι ναζιστές στοχοποίησαν τους Εβραίους με τα γνωστά αποτελέσματα, οι Τούρκοι του Κεμάλ τους Ελληνες και Αρμένιους. Είπατε τίποτα; Τα δύο αυτά κράτη είναι , Γερμανία και Τουρκία έχουν ιδεοληπτική εγκληματική τηλεπάθεια!!
Μάλιστα δε η περίφημη τράπεζα της Ανατολής που αποτελούσε πιστωτικό ίδρυμα που είχαν καταθέσεις και ομόλογα όλοι οι πλούσιοι Μικρασιάτες Ελληνες , φαλίρισε με την βοήθεια της BUNDESBANK σε ένα πρελούδιο συνεργασίας Γερμανίας-Τουρκίας το οποίο ολοκληρώθηκε με την Μικρασιατική καταστροφή.
Αφορμή για το κείμενο που διαβάζετε αποτέλεσε η είδηση ότι η Τουρκία θέλει να μετασχηματισθεί σε ομόσπονδο κράτος σύμφωνα με το Γερμανικό πρότυπο , είδηση που αποτελεί τρανή απόδειξη για την ύπαρξη άξονα Γερμανίας Τουρκίας.Όπως επανειλημμένα έχει γραψεί το hellenic sunrise, η Γερμανία θέλει την κατασκευή αγωγού Κατάρ-Τουρκίας προκειμένου να απεξαρτηθεί από την Ρωσία.Ο Σύρος πρόεδρος Άσαντ δεν δέχθηκε να επιτρέψει το πέρασμα του αγωγού από την Συρία το 2009 και το 2011 το Κατάρ χρηματοδότησε τον πόλεμο στην Συρία. Η Γερμανία έχει κλείσει συμφωνία με το Κατάρ για την απρόσκοπτη προμήθεια με φυσικό αέριο σε αντάλλαγμα με την παράδοση της νότιας Ευρώπης και την μετατροπή της σε ισλαμικό χαλιφάτο.Το Κατάρ θέλει να παίξει τον ρόλο του ηγεμόνα των Αράβων και έχει ως στόχο την εξάπλωση του Ισλάμ. Ο Ερντογάν αποτελεί όργανο του Κατάρ το οποίο χρηματοδοτεί με πακτωλό την Τουρκική οικονομία και στηρίζει τον Ερντογάν με αντάλλαγμα την χρησιμοποίηση του τουρκικού στρατού για την υφαρπαγή των Ελληνικών κοιτασμάτων εφόσον και εάν αποτύχει η ειρηνική εισβολή στην Ελλάδα με δήθεν τουρκικές επενδύσει και κεφάλαια τα οποία θα είναι στην πραγματικότητα καταριανά.
Η Γερμανία χρειάζεται τόσο το Κατάρ όσο και την Τουρκία ως προμηθευτή και διακομιστή αντίστοιχα γιαυτό και είναι σύμφωνη με όλα τα παραπάνω.Η Τουρκία εκτός από ενεργειακό κόμβος ανάλογης σημασίας με αυτή της Ουκρανίας θα χρησιμεύσει και ως πηγή εργατών χαμηλή ειδίκευσης την στιγμή που η νότια Ευρώπη θα μετατρέπεται σε ισλαμικό χαλιφάτο με τους τριτοκοσμικούς και φανατικούς μουσουλμάνους μετανάστες ,Οι Τούρκοι αποτελούν πιο βελτιωμένο είδος και εφόσον βρουν εργασία εντάσσονται πιο εύκολα.
Από το 2017 και βάση ήδη υπογεγραμμένης συμφωνίας μετάξύ Ε.Ε. δηλ Γερμανίας και Τουρκίας , όλοι οι Τούρκοι υπήκοοι , και τα 80 εκατομμύρια , θα μπορούν να ταξιδεύουν στην Ευρώπη χωρίς διατυπώσεις και βίζα.Είπατε τίποτα; Είναι άραγε θεωρία συνωμοσίας η δημιουργία ενός Δ'Ραιχ το οποίο θα αποτελείται από την Μητροπολιτκή Γερμανία, την εξισλαμισμένη νότια Ευρώπη , την Τουρκία και το Κατάρ και Αζερμπαϊτζάν ως ενεργειακές πηγές; όχι βέβαια, ωστόσο το σχέδιο ήδη έχει αρχίσει να αποτυγχάνει

Για όλα φταίνε οι Γερμανοί. Για την μόλυνση του πλανήτη, για τον καρκίνο, για την διεθνή κρίση και την φτώχεια σε όλο τον κόσμο, για τις ασθένειες.Μετά τον Β΄΄ ΠΠ πάρα πολλοί ναζιστές διέφυγαν στην λατινική Αμερική όπου έγιναν δεκτοί από τα εκεί καθεστώτα, τους δόθηκε εξουσία και χρήμα.Αυτη είναι και η αιτία για την κακοδαιμονία και αστάθεια της λατινικής Αμερικής.

Μεγάλο μέρος από αυτά τα σκουλήκια βρήκε καταφύγιο και δόξα στις ΗΠΑ
Από εκεί, βόρεια και νότια Αμερική σχεδίασαν και τελικά έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο τους για την παγκόσμιοποίση, σχέδιο που περνάει από την μόλυνση του πλανήτη, τους ενεργειακούς πολέμους, την απόκρυψη των εναλλακτικών μεθόδων παραγωγής ενέργειας, την μετάλλαξη των καλλιεργειών και των τροφίμων, τις διάφορες ενώσεις κρατών όπως Ε.Ε και ΤΤΙΡ και CETA, τις διάφορες χρωματιστές επαναστάσεις, την αραβική άνοιξη και άλλα πολλά.
Μεγάλη πρόβα των Γερμανών αποτελεσε η Οκτωβριανή επανάστασητου1918 στην Ρωσία όπου χρηματοδότησαν τον Λένιν, τον Τρότσκι και τα άλλα καλικαντζάρια του κοινωνικού περιθωρίου, για να επιβάλουν τον κομουνισμό ως πρώτο πείραμα μαντρωματος και ελέγχου των ανθρώπων.Ο Μάρξ δεν ηταν κομμουνιστής, ένα Αμερικάνος οικονομολόγος ήταν με προοδευτική αρθοργραφία ο οποίος ποτέ δεν φαντάστηκε ότι καποιοι πράκτορες των γερμανών θα τον εκαναν πνευματικό ηγέτη,όλα στημένα απο τα όρθια λουκάνικα.

Για όλα, μα για όλα, φταίνε οι Γερμανοί.
Κάθονται σήμερα άνθρωποι έξυπνοι, με διαίσθηση και ενδιαφέρον για τα κοινά και φανατίζονται και σπαταλούν ενέργεια και χρόνο εξηγώντας την κατάσταση του κόσμου με πολιτικά και ιδεολογικά κριτήρια. Όχι φταίει ο κομμουνισμός, ΄΄οχι φταίει ο καπιταλισμός, όλα ανοησίες,οι Γερμανοί φταίνε. Όλοι οι ρεπουμπλικάνοι red necks και neocons της Αμερικής, τα γεράκια του πολέμου και του καπιταλισμού, όλοι είναι γερμανικής καταγωγής από γερμανούς εποίκους του 19ου αιώνα.

Άλλοι κάθονται και σπαταλάνε χρόνο και ενέργεια σε αντισημιτισμό νομίζοντας ότι οι Εβραίοι διοικούν τον κόσμο σήμερα παρασκηνιακά, λάθος, λάθος.Η πολυεθνικές και οι υπόγειες πολίτικες στοές διοικούνται από Γερμανούς δευτέρας γενιάς ναζιστές.

Ο Χίτλερ έψησε τους Εβραίους στα Αουσβιτς κατ εντολή των Παλαιστινίων και του Μουφτή τους την προπολεμική περίοδο, τον Αλ Χουσείνι, ο οποίος ήθελε τον Χίτλερ να τον απαλλάξει απο τον τότε βρετανικό ζυγό, εφόσον η Παλαιστίνη ήταν αποικία των Βρετανών.Σε αντάλλαγμα έδινε στον Χίτλερ τα πετρέλαια της ευρύτερης περιοχής και υποταγή .Οι στρατίες του Χίτλερ θα ερχότανε από τον Καύκασο και την συμμαχική Τουρκία ,ο Ρόμελ από την βόρεια Αφρική και η Μ.Ανατολή όλη δικιά του.Όμως ο Μουφτής των Παλαιστίνιων ζήτησε απο τον Χίτλερ να γενοκτονήσει τους Εβραίους για να μην ξαναγυρίσουν ,αυτός ήταν ο όρος του και αυτό εκανε ο Χίτλερ με γερμανική ακρίβεια.

Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ούτε πρέπει να μπούμε σε διαδικασία μίσους , δεν είμαστε γερμανοί, είμαστε άνθρωποι πάνω απ όλα. Καλό είναι σε προσωπικό επίπεδο να προσέχουμε όταν ερχόμαστε σε επαφή μ αυτούς, να φυλαγόμαστε. Είναι ανόητοι οι Γερμανοί, πολλοί λένε ότι είναι μια πανεξυπνη φυλή, αλλά έχουν άδικο.Πόσο έξυπνος μπορεί να είναι κάποιος ο οποίος είχε για ηγέτη τον Χιτλερ και τον Χίμλερ.Η όποια εξυπνάδα διαθέτουν είναι αυτή του επαγγελματία εγκληματία. Δεν είναι έξυπνοι, είναι φίλαυτοι και ναρκισιστες στον μέγιστο βαθμό, είναι μανιακοί και βαρεμένοι, γιαυτό και πετυχαίνουν ανάμεσα σε μια κοινωνία εθνών με φυσιολογικούς και φιλήσυχους ανθρώπους.

Ούτε απο οικονομία ξέρουν, τίποτα. Μόνο να πλιατσικολογούν γνωρίζουν,δεν γνωρίζουν πως να δημιουργήσουν χρήμα, γνωρίζουν πως να το κλέβουν.Η χώρα τους δεν διαθέτει φυσικούς πόρους εκτός από αυτοφυή λουκάνικα και χοντρούς κώλους.
Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εναντίον τους , ούτε πρέπει.Αυτό που πρέπει είναι να μορφώσουμε τα παιδιά μας για τα εγκλήματα των γερμανών και να διαθέσουμε όσα χρήματα μας απέμειναν σε μια διεθνή προσπάθεια ενημέρωσης της υφηλίου για τα εγκλήματα τους εναντίονν μας.
ΜΟΝΟ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ Γ ΠΠ.Σύντομα η Ρωσία θα τιμωρησει την Γερμανία με αφανισμό.Μερικοί πυρηνικοί πύραυλοι SATAN με 10 τόνους πυρηνική κεφαλή και παει η Γερμανία.Οι Γερμανοί και οι Τούρκοι αποτελούν φυλές και κράτη τα οποία έγινα με την ευλογία του σατανά και από αυτόν θα καταστραφούν.
Στο μεταξύ εάν θέλετε να βασανίσετε ενα Γερμανό που γνωρίζετε δεν έχετε παρά να τον αγνοείτε, δεν μπορέιτε να φανταστείτε πόσο ηλίθια φέρονται όταν τους αποκλείεις κοινωνικά και τους δεν δίνεις σημασία.Είναι τόσο φίλαυτοι και ναρκισιστές που μπορεί και να σκάσουν απο το κακό τουςμπροστά σας, είναι σαν κακομαθημενα παιδιά.Προσοχή όμως, τα παιδιά αυτά σκοτώνουν και κλέβουν...

Greek Spirit
https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/12/o.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου