Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Tο χρέος τής Ελλάδας θα "πυροδοτήσει" το χρέος τής Ευρώπης...

Barack Obama
Ποιον μπορεί να πείσει αυτός ο μέγας "ανθρωπιστής" ότι νοιάζεται για την Ελλάδα και για τους Έλληνες; Αυτός μετέτρεψε τις ΗΠΑ σε ένα γιγαντιαίο "Μπαγκλαντές," που δεν παράγει τίποτε. Αυτός δεν είναι το πουλέν του ιδρύματος Κλίντον; Ποιον μας θυμίζει αυτό το ίδρυμα; ...Μα τη "δική" μας Γιάννα ...Τη "θαυμάστρια" του Τσίπρα ...Την "αριστερή", με το πούρο Αβάνας ... Την πλούσια, που ζεσταίνει την πισίνα της με ρεύμα "επαγγελματικό" ...Την "ιδιοκτήτρια" του Βαρουφάκη. Σε αυτό το ίδρυμα είναι μέλος η Γιάννα ...Στο ίδιο ίδρυμα με τις  "ανθρωπίστριες" Χίλαρι και Ολμπράιτ ...Σε αυτό και στο Χάρβαρντ, το οποίο "τροφοδοτεί" με "σκουπίδια" την ελληνική πολιτική σκηνή ...και όχι μόνον. 

Ο Βαρουφάκης - της Γιάννας και των τοκογλύφων - έδωσε το "σύνθημα" και ξεκίνησε η "παράσταση". Αυτή ήταν η δουλειά τού προβοκάτορα Βαρουφάκη, ο οποίος δουλεύει για τους τοκογλύφους.
Αυτή ήταν η δουλειά τού γιου τού προέδρου τής Χαλυβουργικής, ο οποίος πλούτισε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες ...Η δουλειά τού σύμβουλου του Σιωνιστή Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος μας έβαλε στο "σφαγείο" τού Μνημονίου, για να πληρωθούν οι σιωνιστές χορηγοί του ...Η δουλειά τού κολλητού του Σιωνιστή Αντρίκου Παπανδρέου, ο οποίος πλούτισε με τα CDS ...Η δουλειά τού κουμπάρου του Σιωνιστή Νίκου Παπανδρέου, ο οποίος αποφάσισε ότι έπρεπε να πλουτίσουν και οι "σοσιαλιστές". Αυτός ο "αριστερός" Βαρουφάκης έβαλε την Ελλάδα να χτυπάει δήθεν το "μαχαίρι" της Τρόικας, για να μπει στο "κόλπο" και ο Ομπάμα των ΗΠΑ. 

Μιλάμε για φτηνή παράσταση του "πεζοδρομίου" ...Παράσταση, η οποία στόχο έχει να μοιράσει "ρόλους" ...Να δημιουργήσει, ανάμεσα στους συμμετέχοντες, τους "καλούς" και τους "κακούς" ...Να δημιουργήσει "εχθρούς" και "προστάτες" γι' αυτούς που παρακολουθούν και δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει. Ήταν βέβαιο ότι αυτή η στάση τού Βαρουφάκη θα προκαλούσε την αντίδραση των "μεγάλων" τής Ευρώπης και άρα από μόνη της ήταν μια "πρόσκληση" για "υποστήριξη" των ΗΠΑ. Αν, δηλαδή, οι ΗΠΑ ήθελαν να "στήσουν" μια παράσταση σύγκρουσης με τους ισχυρούς τής Ευρώπης για το δήθεν θέμα τής Ελλάδας, μόνον με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαν να τη στήσουν με συνοπτικές διαδικασίες ...Τα γνωστά κόλπα των Προτεσταντών.
Αποτέλεσμα εικόνας για baroyfakhsΓιατί θα ήθελαν να στήσουν ένα τέτοιο σκηνικό ψευδοσύγκρουσης; ...Γιατί - για λόγους που θα δούμε - θέλουν να "κουρέψουν" το ελληνικό χρέος εις βάρος των ευρωπαϊκών λαών και γνωρίζουν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να παίξει μόνη της τον ρόλο τού "απείθαρχου". Πρέπει να βρεθεί κάποιος ισχυρός να την "στηρίζει" και αυτό μπορούν να το κάνουν μόνον οι ΗΠΑ. Έχει αποφασιστεί να "κουρευτεί" το ελληνικό χρέος και αυτό είναι βέβαιο ότι θα καταστρέψει τους ευρωπαϊκούς λαούς ...Θα μετατρέψει την Ευρώπη σε έναν λεηλατημένο "κρανίου τόπο", όπου πραγματικά οι λαοί της θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα επιβίωσης. Ειδικά για τις κοινωνικές μερίδες εκείνες, οι οποίες είναι άμεσα εξαρτώμενες από τα ασφαλιστικά ταμεία, θα έχουμε να κάνουμε με μια κοινωνική καταστροφή, που όμοιά της η Ευρώπη γνώρισε μόνον μετά τους Παγκόσμιους Πόλεμους.

Ακριβώς, επειδή αυτό θα είναι συνέπεια του "κουρέματος" του ελληνικού χρέους, δεν μπορούν να αφήσουν την Ελλάδα να το απαιτήσει μόνη της. Θέλουν να την εμφανίσουν σαν "ανεύθυνη" σε βαθμό εγκληματικό, αλλά γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να την αφήσουν να παίξει μόνη της αυτόν τον ρόλο ...Δεν μπορεί να επιβάλει το "κούρεμα" του χρέους της χωρίς "πλάτες". Οι μόνες "πλάτες", οι οποίες μπορούν να υποτάξουν την ευρωπαϊκή αντίσταση, είναι οι αμερικανικές ...και αυτό είναι που μεθοδεύεται. Οι συνέταιροι και συνεργάτες - που είναι οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί - θα "χωριστούν" μεταξύ τους και θα μπουν επικεφαλής των δύο πλευρών: Οι Αμερικανοί θα είναι οι "καλοί" - και εύκολα αντιευρωπαϊστές - και οι Γερμανοί θα είναι οι "κακοί", οι οποίοι θα υπερασπιστούν τα "δίκια" των Ευρωπαίων ...Τα δίκια που οι ίδιοι βεβαίως καταπάτησαν και τα οποία έφεραν τους Αμερικανούς στην Ευρώπη. 

Οι Αμερικανοί έχουν όφελος από αυτήν την πράξη, εφόσον η ζημιά η οποία προκαλείται δεν τους αφορά. Ελεγχόμενοι από τους τοκογλύφους, δεν έχουν πρόβλημα να στηρίξουν την απαίτηση του "κουρέματος", γιατί οι τοκογλύφοι ό,τι ήταν να πάρουν από την Ελλάδα το έχουν πάρει. Ό,τι ήταν να κερδίσουν από το ελληνικό χρέος, το έχουν κερδίσει στο ακέραιο. Τώρα, η ζημιά αφορά άλλους. Τώρα, η ζημιά αφορά τους Ευρωπαίους ...Αφορά τα ασφαλιστικά ταμεία των ευρωπαϊκών λαών ...Αφορά τους "κουμπαράδες", τους οποίους η Γερμανία - στο όνομα μιας δήθεν "αλληλεγγύης" - υποχρέωσε τα κράτη να ανοίξουν, για να βοηθήσουν την Ελλάδα ...Την χρεοκοπημένη Ελλάδα, την οποία η Γερμανία τη χρεοκόπησε. Όλα αυτά είναι "στημένα" και αποφασισμένα πολλά χρόνια πριν την εκδήλωσή τους.


Αποτέλεσμα εικόνας για usa war 2
Tο χρέος τής Ελλάδας, συγκεκριμένα, θα "πυροδοτήσει" το χρέος τής Ευρώπης. Τον ρόλο εκείνον, τον οποίο "έπαιξαν" τα δημόσια χρήματα που έδωσε ο Καραμανλής στις ιδιωτικές τράπεζες, καταστρέφοντας την "ισορροπία" τού ελληνικού δημόσιου χρέους, θα τον "παίξει" το χρέος τής Ελλάδας για την "ισορροπία" τού χρέους τής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το χρέος της Ελλάδας, επειδή επηρεάζει το σύνολο σχεδόν των κρατών τής Ευρώπης, θα γίνει χρέος τής Ευρώπης, αλλάζοντας την "ισορροπία" του, ώστε να την φέρει σε αδυναμία δανεισμού και άρα στο έλεος των "Αγορών" και των ΗΠΑ.
Θα γίνει αυτό που είπαμε πιο πάνω ότι αποτελεί την στρατηγική τους επιδίωξη. 

Με τον τρόπο αυτόν ο χρεοκοπημένος υπερατλαντικός γίγαντας θα βρει την ευκαιρία να "ξεχρεώσει". Το σημερινό δικό του πρόβλημα θα γίνει η "λύση" για το πρόβλημα εκείνο, το οποίο θα προκαλέσει ο ίδιος σε κάποιον άλλο. Είναι σαν να έχει κάποιος - εξαιτίας της αρρώστιας του - εξασθενημένους "ιούς" και να κολλάει συνειδητά την αρρώστια του σε προεπιλεγμένα θύματα, ώστε να τρομοκρατήσει τους υπόλοιπους, προκειμένου να τους πουλήσει το "εμβόλιο" ...Μιλάμε για έγκλημα τεραστίων διαστάσεων. Έγκλημα, όμως, το οποίο το έχουμε "ξαναδεί" ...από τους ίδιους μάλιστα "εγκληματίες". 


ΠΗΓΗ
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου