Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ: ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε. ΜΗΝ… ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΥΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ!

foto1 Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Για άλλη μια φορά φαίνεται ξεκάθαρα η τουρκική στάση πως δεν επιθυμεί καμία λύση του Κυπριακού προβλήματος, παρά τις εντατικές διαπραγματεύσεις που γίνονται για ρίχνουν σταχτή στα μάτια της διεθνούς κοινότητας και της δικής μας αυταπάτης. Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, (πρακτορείο ειδήσεων Anadolu Ajansı), με χαρακτηριστικό κυνισμό ο ίδιος ο πρωθυπουργός του ψευδοκράτους, Hüseyin Özgürgün, δήλωσε πως αν δεν γίνει η Τουρκιά πλήρες και ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν είναι δυνατό να υπάρξει καμία λύση του Κυπριακού προβλήματος και πολύ περισσότερο να μην περιμένετε αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων.
Παράλληλα κατηγόρησε με έντονο τρόπο την ελληνοκυπριακή πλευρά ότι θέλει να καταστήσει τους Τουρκοκύπριους μια μειονότητα, (λες και δεν είναι μειονότητα) και να τους στερήσει τα κυριαρχικά τους δικαιώματα.
Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό του ψευδοκράτους, οι Ελληνοκύπριοι με την ασύδοτη πλεονεξία τους είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του Κυπριακού.
Μάλιστα! 

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου