Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Soros: «Απατεώνας και επίδοξος δικτάτορας ο Trump»

Ο δισεκατομμυριούχος χρηματοδότης των δημοκρατικών George Soros, το «παιδί» των Rothschild και «πατέρας» αρκετών δεκάδων ΜΚΟ, υπεύθυνες για τις "αυθόρμητες" επαναστάσεις ανά τον πλανήτη, ο «πατέρας» του “Indymedia” και των αποκεφαλιστών μικρών παιδιών με τα «Λευκά Κράνη», δηλώνει ότι ο Donald Trump αποτελεί απειλή για τη δημοκρατία.

«Η δημοκρατία βρίσκεται σε κρίση» έγραψε στην ιστοσελίδα του Project Syndicate την περασμένη Τετάρτη. «Ακόμη και οι ΗΠΑ, η κορυφαία δημοκρατία στον κόσμο, εξέλεξαν έναν απατεώνα και επίδοξο δικτάτορα ως πρόεδρό τους».
«Παρά το γεγονός ότι ο Trump έγινε ηπιότερος στη ρητορική του από τότε που εξελέγη, δεν έχει αλλάξει ούτε τη συμπεριφορά του, ούτε τους συμβούλους του», προσέθεσε ο μεγιστάνας και «επιζών του Ολοκαυτώματος» (έτσι αρέσκεται να αυτοαποκαλείται) Soros. «Το Υπουργικό του Συμβούλιο αποτελείται από ανίκανους εξτρεμιστές και συνταξιούχους στρατηγούς».
Συνεχίζοντας στο σχόλιό του υποστήριξε ότι αν και οι ΗΠΑ θα εμπόδιζαν τον Trump από το να γίνει ένας αληθινός δικτάτορας, η προεδρία του ωστόσο θα γυρίσει πίσω την παγκόσμια έννοια της ελευθερίας. «Είμαι πεπεισμένος ότι η δημοκρατία θα αποδειχθεί ανθεκτική στις ΗΠΑ», τόνισε. «Το Σύνταγμα και οι θεσμοί τους, συμπεριλαμβανομένης και της τέταρτης εξουσίας, είναι αρκετά ισχυρά, ώστε να αντισταθούν στις υπερβολές της εκτελεστικής εξουσίας, εμποδίζοντας έτσι έναν επίδοξο δικτάτορα από το να γίνει πραγματικός».
Με το σχόλιο του όμως ήθελε να στείλει και ένα σκληρό μήνυμα στον μελλοντικό πρόεδρο των ΗΠΑ, υπόσχοντάς του, με λίγα λόγια, ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, για να του κάνει τον βίο αβίωτο. Μέσω των ΜΚΟ του, θα δημιουργήσει προβλήματα κυρίως στο θέμα των εγκλημάτων μίσους, προϊδεάζοντας τους αναγνώστες του και τον μελλοντικό πρόεδρο, για την «αυθόρμητη» και ανεξέλεγκτη βία, προερχόμενη από φυλετικό και μειονοτικό μίσος. Οι παρακάτω δηλώσεις είναι ξεκάθαρες:
«Όμως οι ΗΠΑ θα ταλανιστούν από εσωτερικές αντιπαραθέσεις στο εγγύς μέλλον, και στοχευμένες μειονότητες θα υποφέρουν. Οι ΗΠΑ θα είναι ανίκανες να προστατέψουν και να προωθήσουν την δημοκρατία στον υπόλοιπο κόσμο».
Προέβλεψε ότι ο Trump θα κατευνάσει ξένους δικτάτορες, θυσιάζοντας τις αμερικανικές αρχές για την κυβερνητική του επιτυχία.
«Αντίθετα, ο Trump θα έχει μεγαλύτερη προτίμηση σε δικτάτορες», είπε. «Αυτό θα επιτρέψει σε ορισμένους από αυτούς να αναζητήσουν συμβιβασμούς με τις ΗΠΑ και άλλους να συνεχίσουν χωρίς παρεμβολές το έργο τους. Ο Trump θα προτιμήσει να κλείσει συμφωνίες για την υπεράσπιση των αρχών. Δυστυχώς, αυτό θα αρέσει στον κόσμο με επίκεντρο την εκλογική του περιφέρεια».
Ο Soros υποσχέθηκε 10 εκατομμύρια δολάρια τον περασμένο μήνα για την «καταπολέμηση της αύξησης των εγκλημάτων μίσους» που εν μέρει συνδέονται με αυτές τις «εμπρηστικές ρητορείες».
«Σίγουρα η ανάφλεξη αποτέλεσε το αποτέλεσμα της προεκλογικής εκστρατείας, και πράγματι ξέσπασε αμέσως μετά» δήλωσε σχετικά με τα «εγκλήματα μίσους».
Σύμφωνα με τον περιούσιο δημοσιογράφο του ιστολόγιου "The Hill", οι δωρεές του Soros θα ωφελήσουν οργανώσεις πολιτικών δικαιωμάτων για να βοηθηθούν ώστε να δημιουργήσουν σχέδια για καλύτερη πρόληψη της βίας από εγκλήματα μίσους. Η συμβολή του δισεκατομμυριούχου θα βοηθήσει εν μέρει επίσης στη χρηματοδότηση καλύτερων εργαλείων παρακολούθησης των εγκλημάτων μίσους σε εθνικό επίπεδο.
Δηλαδή με απλά λόγια ο Soros θα χρηματοδοτήσει διάφορες «αυθόρμητες» «επαναστατικές» κινήσεις… κατά του Trump, μέσα από τις οποίες θα αποκομίσει πολλαπλά κέρδη σε επίπεδα προσωπικής πολιτικής και εξουσίας. Ο μέγας «φιλάνθρωπος» και δολοφόνος ολόκληρων κρατών… κουνά το δάχτυλο στον αυριανό Πρόεδρο των ΗΠΑ. Τον αποκαλεί χωρίς κανένα ενδοιασμό… «κοινό απατεώνα» και «επίδοξο δικτάτορα», υπενθυμίζοντάς του ποιος κυβερνά στην πραγματικότητα τις ΗΠΑ και ολόκληρο τον πλανήτη.  
Με στοιχεία από: thehill.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου