Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Μαγική Εικόνα; Όχι δα! Οι ανθρωπογενείς εκπομπές CO2 αυξάνονται, η θερμοκρασία ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ!

Στις αρχές του έτους η ΝΑΣΑ, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Μετεωρολογίας και το σύνολο των διαπλεκόμενων μέσων, που προπαγανδίζουν διεθνώς την κλιματική απάτη, έσπευσαν να μας ενημερώσουν πως "το 2016 ήταν το θερμότερο έτος στα χρονικά". Ήταν -ίσως- το κύκνειο άσμα ενός βαθιά διεφθαρμένου συστήματος, που, μη διστάζοντας να παραποιήσει "άβολα" δεδομένα θερμοκρασιών, επί 30 χρόνια προώθησε τη θεωρία της "παγκόσμιας υπερθέρμανσης" προκειμένου να υποτάξει το σύνολο των λαών του πλανήτη σε μια κεντρική υπερεξουσία και να διαιωνίσει τη ληστεία των πολιτών. Μόνο που απ' το 1998 και το εξαιρετικά δυνατό Ελ Νίνιο, που ζέστανε για τα καλά όλο τον πλανήτη κι έκανε τις παπαρούνες ν' ανθίζουν στα βουνά στα τέλη Νοέμβρη, οι θερμοκρασίες σταμάτησαν ν' αυξάνονται με το ρυθμό που προέβλεπαν οι καταστροφολόγοι, τα κλιματικά μοντέλα αποδείχθηκαν μη επαληθεύσιμα και η θεωρία της "υπερθέρμανσης" μετατράπηκε σε θεωρία της "ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής".

Οι ανθρωπογενείς εκπομπές CO2 συνεχίζουν στο διάστημα αυτό ν΄ αυξάνονται μ' εκθετικό ρυθμό, όπως φαίνονται στην πιο πάνω εικόνα και όπως τις δίνει από το 1982 το Carbon Dioxide Information Analysis Center (CDIAC), μια υπηρεσία του Υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ στην υπηρεσία της παρακολούθησης της "κλιματικής αλλαγής". Όπως λοιπόν μας λέει το CDIAC, από το 1751 μέχρι και το 2014, που δίνει αναλυτικά στοιχεία, οι παγκόσμιες εκπομπές άνθρακα στην ατμόσφαιρα απ' τις διάφορες πηγές, περιλαμβανομένης της παραγωγής τσιμέντου, είναι συνολικά περίπου 402,1 δισεκατομμύρια τόνοι. (Επισημαίνω πως τα στοιχεία που βλέπουμε σήμερα είναι νεότερα απ' αυτά που είχαμε δει στις 23 Γενάρη). Το 62% απ' αυτές τις εκπομπές έχουν γίνει απ' το 1979 και μετά, που οι δορυφόροι μετρούν θερμοκρασίες στην τροπόσφαιρα και δεν δείχνουν την αναμενόμενη απ' τα κλιματικά μοντέλα "υπερθέρμανση", ενώ
απ' το πραγματικά θερμότερο 1998 μέχρι και το 2014 είναι το 34,6% των εκπομπών. Δεδομένου ότι γνωρίζουμε πως Κίνα, Ινδία και όλη η ΝΑ Ασία, καθώς και η Γερμανία έκαψαν τουλάχιστον το ίδιο κάρβουνο για ηλεκτροπαραγωγή την τελευταία 2ετία, μπορούμε να υποθέσουμε βάσιμα πως η καμπύλη εκπομπών CO2 συνέχισε και τα επόμενα χρόνια ανοδικά, πάνω απ' το 39% των ανθρωπογενών εκπομπών CO2 είναι απ' το 1998 μέχρι το 2016, ακριβώς στα χρόνια που οι "μη συνεργάσιμοι" δορυφόροι επιμένουν να μην ανιχνεύουν τη θέρμανση της τροπόσφαιρας, που υπολογίζουν τα κλιματικά μοντέλα του IPCC του ΟΗΕ. 

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και στο Facebook, στη διεύθυνση Greeklignite! Πατήστε "Μου αρέσει" (Like) στη σελίδα μας, για να έχετε πιο άμεση ενημέρωση! Και ανοίγετε τις αναρτήσεις, καθώς το Facebook δεν θα σας τις εμφανίζει καθόλου στη ροή αν δει πως δεν τις ανοίγετε.


Το πολύ ωραίο τώρα είναι πως, παρόλο που οι ανθρωπογενείς εκπομπές CO2 αυξάνονται εκθετικά, απ' το 1998 και μετά η τάση θερμοκρασιών στην ...
Ανταρκτική, όπως τη βλέπουμε στη 2η εικόνα, μόνο ανοδική δεν είναι, απ' το 1998 και μετά ΔΕΚΑ διαφορετικοί μετεωρολογικοί σταθμοί ομόφωνα αποδεικνύουν πως η θερμοκρασία έχει ΜΕΙΩΘΕΙ κατά περίπου 1οC!Το διάγραμμα προέρχεται απ' την εργασία "Recent regional climate cooling on the Antarctic Peninsula and associated impacts on the cryosphere", που δημοσιεύτηκε στο Open Access επιστημονικό περιοδικό Science of The Total Environment, Τεύχος 580, 15 Φεβρουαρίου 2017, Σελίδες 210–223. Την εργασία εντόπισε ο ιστότοπος CO2 Science. Και κάποιοι προφανώς πρέπει να μας εξηγήσουν πώς γίνεται αυτή η μαγική εικόνα, ν' αυξάνονται εκθετικά οι ανθρωπογενείς εκπομπές CO2, που κατά τα λεγόμενά τους "υπερθερμαίνουν" τον πλανήτη, και η θερμοκρασία στην Ανταρκτική να μειώνεται. Αυτό φυσικά κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει, καθώς ΔΕΝ είναι το CO2 που θερμαίνει τον πλανήτη, είναι η θέρμανση του πλανήτη που αυξάνει την έκλυση CO2 απ' τους ωκεανούς. Η αύξηση του CO2 αποτελεί αποτέλεσμα κι όχι αιτία της ανόδου της θερμοκρασίας. Και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για την αύξηση της θερμοκρασίας, καθώς η παγωνιά σκοτώνει, μια νέα εποχή παγετώνων θα εξαφανίσει τον ανθρώπινο πολιτισμό απ' τον πλανήτη.


Αν κανείς απομονώσει στο διάγραμμα τα δεδομένα μόνο του σταθμού Faraday, η Ανταρκτική φαίνεται ναέχει γνωρίσει πρωτοφανή υπερθέρμανση απ' το 1960 και μετά, ιδιαίτερα βολική για τη θεωρία της "ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης". Μόνο που τα δεδομένα αυτού του σταθμούΔΕΝεπαληθεύονται απ' τους σταθμούς Orcadas και Esperanza. Ποιος είναι ο σταθμός Esperanza; Μα αυτός που είχαμε δει στις αρχές Μάρτη να χρησιμοποιείται απ' την κλιματική προπαγάνδα για να μας πείσει για την "πρωτοφανή ζέστη στην Ανταρκτική". 


Το κλίμα στον πλανήτη μας αλλάζει συνεχώς επί 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια, δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ σταθερό. Και η θέση των ηπείρων πάνω στον πλανήτη αλλάζει συνεχώς, ρωτήστε όποιον γεωλόγο γνωρίζετε και θα σας το επιβεβαιώσει. Ο πλανήτης δεν λειτουργεί στην ανθρώπινη κλίμακα χρόνου και προφανώς δεν λειτουργεί στην κλίμακα χρόνου των δελτίων ειδήσεων, λειτουργεί στη γεωλογική κλίμακα χρόνου, όπου οι εποχές διαρκούν δεκάδες χιλιάδες ανθρώπινα χρόνια. Πριν "μόλις" 5 χιλιάδες χρόνια, (στη γεωλογική εποχή που λέγεται "πρώιμο Ολόκαινο" και μέχρι το 3000 π.Χ.), ποτάμια έτρεχαν στη Μαυριτανική Σαχάρα, εκβάλλοντας στη Δυτική ακτή της Αφρικής. Οι βραχογραφίες που έχουν βρεθεί στη Σαχάρα δείχνουν πως εκεί βοσκούσαν ελέφαντες, ρινόκεροι και καμηλοπαρδάλεις: πόσες "ανθρωπογενείς" εκπομπές CO2 υπήρχαν άραγε πριν 5-6 χιλ. χρόνια; Οι κλιματικές μεταβολές, που βιώνουμε σήμερα σε κάποιες περιοχές του πλανήτη, δεν είναι τίποτα περισσότερο απ' τη μετατόπιση των μεταβολών που αλλοίωσαν τη φυσιογνωμία της Σαχάρας. Και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι' αυτό, τα πλανητικής κλίμακας φαινόμενα δεν είναι αντιμετωπίσιμα, όση γεωμηχανική κι αν πουν πως θα επιστρατεύσουν.Το μόνο λοιπόν που ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι σταθερό θα είναι η προσπάθεια των ελίτ, χρησιμοποιώντας διαπλεκόμενα μέσα μαζικής εξαπάτησης, να παραπλανήσουν τους πολίτες, προκειμένου να συνεχίσουν το ξεζούμισμα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου