Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Μετά τη σφαγή του Μάντσεστερ η Katy Perry έχει την λύση : «Όχι στα σύνορα, όχι στους φραγμούς». (Η ίδια μένει σε έπαυλη με τεράστιες πόρτες και φραγμούς)

Στον δρόμο που άνοιξε ο σύντροφος Clooney… (και ο Francis).....Η τραγουδίστρια που κάποτε τραγουδούσε gospelκαι τώρα διαφημίζει τον κανιβαλισμό, έχει την λύση για τις συνεχιζόμενες σφαγές αθώων ανθρώπων και παιδιών όπως αυτή στο Μάντσεστερ, από ισλαμιστές τρομοκράτες. Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης την Τρίτη στο ElvisDuran και το MorningShow, η Perry κάλεσε όλους να "ενωθούν" μετά την επίθεση.

«Νομίζω ότι το μέγιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι απλώς να ενωθούμε και να αγαπάμε ο ένας τον άλλον», απεφάνθη η Perry, προσθέτοντας «Ούτε σύνορα, ούτε φραγμοί, πρέπει όλοι να συνυπάρχουμε» (“Nobarriers, noborders, wealljustneedtoco-exist”)

Ενώ η Perry καλεί τους υπόλοιπους να ζήσουν χωρίς «φραγμούς» και «σύνορα», η ίδια ζει μια άνετη και ασφαλή ζωή στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνια.

Τον Απρίλιο, η Variety ανέφερε ότι η Perry αγόρασε ένα "απομονωμένο" σπίτι στο BeverlyHills για περίπου 19.000.000 δολάρια.

Μια φωτογραφία του ακριβού ακινήτου από την μεγάλη εταιρία πώλησης ακινήτων ZillowPorchlight, δείχνει μια
τεράστια πύλη που εμποδίζει την είσοδο και ένα μακρύ φράγμα μέσα στους θάμνους:


Είναι δύσκολο για την Perry να κρυφτεί πίσω από την δικαιολογία ότι το τείχος των 10 ποδιών ήταν μέρος της ιδιοκτησίας που αγόρασε. 

Η ZillowPorchlight ανέφερε τον Ιανουάριο του 2014, ότι η Perryαπέτυχε να πουλήσει ένα κτήμα ισπανικού στυλ που είχε μαζί με τον RussellBrand. Μια φωτογραφία δείχνει μια τεράστια πύλη κατά μήκος να μπλοκάρει τυχόν ανεπιθύμητα μέλη των άπλυτων μαζών που θα επιχειρούσαν να διαταράξουν το Zen της.Τελικά, πούλησε το ακίνητο για 5.565 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ακινήτων.

Ένα άλλο σπίτι της Perry, σύμφωνα με το CelebHomes.net, δείχνει ένα τεράστιο τείχος και μια πύλη που προστατεύει τον ιδιοκτήτη από τους κοινούς θνητούς.


Ίσως το επόμενο χιτ της Perryνα έχει τίτλο “WallsForMe, ButNotForThee("Τείχη για μένα, αλλά όχι για σένα").


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου