Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Η παιδεία της Ελίτ και η σεξουαλική αγωγή της πλέμπας...

Η σεξουαλική αγωγή στα σχολεία οδήγησε αποδεδειγμένα σε ...αύξηση των περιστατικών εγκυμοσύνης στην εφηβεία. Χιλιάδες χρόνια τώρα η ανθρωπότητα απέτρεπε το σεξ στην εφηβεία, γιατί είχε πολύ χρόνο στη διάθεσή της για να διαπιστώσει τις επιπτώσεις της πρόωρης σεξουαλικότητας... Και ήρθαν οι φωστήρες να «εκσυγχρονίσουν» την παλιομοδίτικη παιδεία μιλώντας για σεξ σε παιδάκια που δεν ξέρουν να πλένουν καλά ούτε τα χέρια τους.

Βέβαια ξέρουν πολύ καλά ότι όταν «φυτεύεις» το σεξ στο μυαλό των ανθρώπων η κατάληξη είναι αναμενόμενη. Με το σεξ παράγεται μία ορμόνη που λειτουργεί ως ναρκωτικό και στην οποία επίσης μπορεί να εθιστεί ένας άνθρωπος. Βολικός αυτός ο εθισμός και το να ασχολείται κανείς συνεχώς με το «πράμα» του κι όχι με τα δάνεια που υπογράφουν στο όνομά του, τα οποία θα πληρώνει για τα επόμενα 150 χρόνια.

Η σεξουαλική αγωγή δημιουργεί την πεποίθηση στα παιδάκια ότι είναι φυσιολογικό να κάνουν σεξ στα 13 ή στα 15 ...αρκεί απλά να παίρνουν προφυλάξεις... Σαν να μην γνωρίζουν οι φωστήρες της «προόδου» και του «διαφωτισμού» ότι ακόμα και οι μεγάλοι δεν παίρνουν ποτέ προφυλάξεις... πόσο μάλλον τα παιδάκια, που θεωρούνται τόσο ανώριμα, ώστε να μην τους επιτρέπει ούτε σε ασανσέρ να μπαίνουν ασυνόδευτα πριν κλείσουν τα 14 τους χρόνια.

Και μετά την προώθηση της πρόωρης σεξουαλικότητας ...οι ίδιοι «διαφωτιστές» μάχονται και για το δικαίωμα στην έκτρωση! Και είναι οι ίδιοι που ευχαρίστως θα έβαζαν φυλακή κάποιον που θα σκότωνε ένα γατάκι ...αλλά υπερασπίζονται με μανία ...κάποιον που θα σκότωνε ένα αγέννητο παιδάκι. Κι όλα αυτά... ενώ υπάρχει τρομερή ζήτηση για παιδιά προς υιοθεσία... οι «διαφωτιστές» προωθούν σκόπιμα τις εκτρώσεις ...για να διατηρούνται ψηλά οι τιμές. Όλα μελετημένα στην εντέλεια.

Σημειώστε ότι στα σχολεία της Ελίτ, εκεί που σπουδάζουν οι
Rothschild τους απογόνους τους... τα αγόρια δεν έρχονται σε επαφή με τα κορίτσια.
Πόσο «χαζοί» πρέπει να είναι αυτοί οι ισχυροί... που στα ΔΙΚΑ ΜΑΣ παιδιά επιβάλλουν τον «διαφωτισμό», ενώ τα δικά τους παιδιά σπουδάζουν σε Μεσαιωνικά κτίρια, φορώντας γραβάτες... χωρίς φοιτητοπατέρες-λαμόγια της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ κ.λπ. Είναι να τους λυπάσαι...

Πηγή: dailymail.co.uk
Πηγή: dailymail.co.uk










πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου