Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗΣΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤEIOΛΑΓΝΕΙΑ -ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-Η ΑΚΡΙΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΜΒΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

<<< Αυτό που θελω να πω σήμερα είναι ότι πρέπει να προσέχουμε στο ποιος χρησιμοποιεί τις προρρήσεις των Αγίων προς όφελος του, ποιος χρησιμοποιεί τις προρρήσεις για να κοιμίσει τους Έλληνες και να τους κάνει να αποδεχθούν την συνομοσπονδία με την Τουρκία.>>>


Greek Spirit......19-9-2016
Οι προρρήσεις των Αγίων Πατέρων της Ορθοδοξίας όπως του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του Αγίου Παίσιου του Αγιορείτη, αποτελούν κομμάτι της Πατερικής παράδοσης και κατά συνέπεια κτήμα της εκκλησίας και μόνο.Η μεθερμηνεία, παρερμηνεία και η διακίνηση αυτών των παρερμηνειών με αναγωγή στην εκάστοτε εποχή και υπονοούμενα με την δήθεν ακριβή χρονική στιγμή πραγματοποίησης των προρρήσεων αποτελεί βλασφημία πρώτον και  δεύτερον πράξη που κινείται στα όρια της περιοχής του ποινικού  αδικήματος .
Οι Άγιοι Πατέρες μίλησαν με προρρήσεις για τα μελλούμενα κατόπιν της επιφοίτησης του Αγίου Πνεύματος. Το Άγιο Πνεύμα μίλησε δια μέσω αυτών.Οι Άγιοι αυτοί ούτε γιόγκα έκαναν, ούτε ταχυδακτυλουργικά, ούτε ουσίες πήραν. Οι Άγιοι αυτοί ήταν Ορθόδοξοι  ασκητές που έγιναν τα  σκεύη εκλογής του Θεού ο οποίος δια μέσω του Αγίου Πνεύματος τους έδωσε  την ικανότητα να προλέγουν τα μελλούμενα και όχι μόνο.
Η βλασφημία εναντίον του Αγίου Πνεύματος είναι η μόνη που δεν συγχωρείται.Μην επιτρέπετε σε διάφορους βιβλιοπώλες και αποτυχημένους πολιτικούς σαλτιμπάγκους να εμπορεύονται τον Λόγο του Θεού και την επενέργεια του Αγίου Πνεύματος.Όποιος μέχρι αυτό το σημείο δεν έχει καταλάβει την σοβαρότητα του θέματος τότε είναι είτε αλλόδοξος ή ακατάρτιστος χριστιανός. 
Οι προρρήσεις αποτελούν πατερικά κείμενα πλέον τα οποία καλό είναι τα διαβάζει κανείς αλλά εάν θέλει να τις ερμηνεύσει διεξοδικά τότε πρέπει να αποταθεί σε ένα πνευματικό, δηλαδή σε ένα ιερωμένο ο οποίος έχει την άδεια και την κατάρτιση να εξομολογεί ανθρώπους και  ο οποίος μπορεί να βοηθήσει στην προσπάθεια ερμηνείας των προρήσεων και άλλων θεολογικών και δογματικών ζητημάτων.Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος ερμηνείας όπως κοσμικά βιβλία δήθεν ερευνητών και διάφορες και πολλές φορές ανώνυμες ιστοσελίδες, είναι όχι απλά αποπροσανατολιστικός αλλά και βλάσφημος τρόπος.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι προρρήσεις ενός Αγίου αποτελούν προϊόν της επενέργειας του Αγίου Πνεύματος και ως εκ τούτου την μεταφορά του Θείου λόγου  στην πραγματικότητα μας και πρέπει να αντιμετωπίζονται με την ευλάβεια που αντιμετωπίζουμε κάθε εκκλησιαστικό κείμενο και βιβλίο.
Η ερμηνεία με δήθεν επιστημονικά κριτήρια από δήθεν ερμηνευτές και η ερμηνεία με παρελκυστικές μεθόδους και την αποσπασματική αναφορά των προρρήσεων ή με το ζόρι προβολή αυτών στην σύγχρονη πραγματικότητα αποτελεί βλασφημία και ψεύδος.
Εμπιστευτείτε μόνο τους πατέρες της εκκλησίας στην προσπάθεια σας για την κατανόηση των προρρήσεων.όπως δεν εμπιστεύεστε την ερμηνεία της Καινής Διαθήκης από ένα βιβλιοπώλη και ένα τυχάρπαστο πολιτικό , το ίδιο να κάνετε και με τις προρρήσεις που εσφαλμένα ονομάζονται προφητείες.
΄Το μέλλον δεν μπορεί κανείς να το μάθει διότι ακόμα και οι προρρήσεις δεν αφαιρούν την παντοδυναμία και το αυτεξούσιο του Θεού ο οποίος δεν υπόκειται στον χρόνο ,άσχετα εάν καταδέχεται να εισέρχεται στο κόσμο που ζούμε ο οποίος χαρακτηρίζεται από την συνεχή παρέλευση του στοιχείου που ονομάζουμε χρόνο. Ο Θεός μπορεί να αλλάξει τα πάντα, τίποτα απολύτως τελεσίδικο γι Αυτόν  τίποτα μη αναστρέψιμο.Ο Θεός είναι ακατάληπτος κι η απόπειρα να κατανοήσουμε τον λόγο του σε σχέση με ημερομηνίες και μέρη και με μέσα διαφόρους αλαλάζοντες εμπόρους της βλασφημίας αποτελεί την απόλυτη αποτυχία να έρθουμε σε κοινωνία με Αυτόν , με άλλα λόγια σε θανάσιμη αμαρτία.
Αυτό που μπορούμε να πούμε με σχετική βεβαιότητα ως κοινοί θνητοί παγιδευμένοι μέσα στα στενά όρια της καθημερινότητας μας τα οποία έχουμε θέσει με την στενοκεφαλιά μας και την άρνηση να απαρνηθούμε το θέλημα μας και να το αντικαταστήσουμε με αυτό του Θεού  είναι ποια τα σχέδια του μεγαλύτερου εχθρού μας , της Τουρκίας. 
Το κίνημα του ΄΄πολιτικού Ισλάμ'' που πρεσβεύει ο Ερντογάν αποτελεί μια προσπάθεια της σύζευξης του ισλαμικού νόμου που κανονίζει τον καθημερινό τρόπο ζωής των μουσουλμάνων, της Σαρία( η οποία μοιάζει καταπληκτικά με την Τορά των Εβραίων), με την σύγχρονη πραγματικότητα, με την παραγωγή και την αναγωγή της θρησκείας όχι ως κάτι το οποίο οι μουσουλμάνοι ασκούν μόνο στα θρησκευτικά τους καθήκοντα στα τεμένη αλλά με την ταύτιση της και πλήρη ενσωμάτωσης της ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια της καθημερινότητας.
Το πολιτικό ισλάμ πρεσβεύει την μέθοδο της σταδιακής και ομαλής επικράτησης του και όχι στην πολεμοχαρή εφαρμογή του ΄΄τζιχαντ'' γιαυτό και ενώ ο Ερντογάν είναι το ίδιο εθνικιστής με τους κεμαλικούς που διαδέχθηκε, εντούτοις και πέρα από τις καθημερινές προκλήσεις και παραβιάσεις δεν είχαμε επεισόδια όπως των Ιμίων από την εκλογή του πριν από 13 χρόνια μέχρι σήμερα.
Ο Ερντογάν σε ότι αφορά την Ελλάδα έχει καταρτίσει άλλη στρατηγική, αυτή της σταδιακής αποδοχής του ισλάμ με την φτωχοποίηση της Ελλάδας, την έξοδο των νέων ανθρώπων στο εξωτερικό και την εξαγορά της χώρας από  Τούρκους ΄΄επενδυτές'' οι οποίοι με κεφάλαια από το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία θα διεισδύσουν στην οικονομική ζωή της Ελλάδας. Η φορολογία των επιχειρήσεων όλων των μεγεθών έχει ως απώτερο στόχο  και πέρα από την ενίσχυση των Γερμανών , το κλείσιμο των επιχειρήσεων με Έλληνες ιδιοκτήτες για να ανοιχθεί χώρος για αντίστοιχους μουσουλμάνους οι οποίοι μάλιστα θα διεισδύσουν και στο λιανεμπόριο επιδοτούμενοι με λεφτά του κρατικού προϋπολογισμού. 
Αλλά γιατί οι Σοαυδαραβες και οι Καταριανοί θα δώσουν κεφάλαια σε Τούρκους για να εξαγοράσουν την Ελλάδα; Οι δύο αυτές αραβικές χώρες αποτελούν τον χώρο και την έδρα στην οποία άνθισε η οργάνωση, ή μάλλον το κίνημα με την ονομασία ΄΄Μουσουλμανική Αδελφοτητα'' μιας σαλαφιστικής, δηλαδή φανατικής και σκληροπυρηνικής ισλαμικής οργάνωσης που έχει ω στόχο την εξάπλωση του ακραίου ισλάμ σε όλο τον κόσμο.Σε αυτή την οργάνωση ανήκει και ο Ερντογάν .
Η υψηλή και καταστροφική φορολόγηση εισοδημάτων, εμπορικών δραστηριοτήτων και ακινήτων έχει ως στόχους 
1. την απομείωση του ελληνικού πληθυσμού είτε με τις αρρώστιες που δέρνει η πτώση του βιοτικού επιπέδου, είτε με την μετανάστευση, είτε με την υπογεννητικότητα .
2. Το κλείσιμο όλων των επιχειρήσεων τόσο σε επίπεδο μεταποιητικό-βιομηχανικό, όσο και σε επίπεδο λιανεμπορίου  αλλά και πρωτογενούς τομέα και γεωργίας.Ετσι θα ανοίξει ο δρόμος για την διαδοχή των Ελλήνων επιχειρηματιών από αλλοδαπούς μουσουλμανους οι οποίοι θα αποτελέσουν την νέα μεσαία και υψηλή τάξη,οι οποίες και θα κυβερνάνε τον τόπο.
3. Την απαξίωση της αξίας της γης και των ακινήτων έτσι ώστε να εξαγορασθούν από τους νέους κυρίαρχους.
Οι Τούρκοι μέσω του οικονομικού πολέμου που διεξάγουν για λογαριασμό τους οι Γερμανοί, θα ιδρύσουν με την βοήθεια του ελληνικού κράτους τις Ειδκές Οικονομικές Ζώνες που θα είναι ολόκληρες επαρχίες του κράτους στις οποίες θα ιδρυθουν μεταποιητικές και βιομηχανικές μονάδες στις οποίες θα εργάοζνται οι ΄΄πρόσφυγες΄΄ Ήδη υπάρχει σχετική νομοθεσία σύμφωνα με την οποία όποιος ΄΄προσφυγας΄΄ ή ΄΄παράτυπος΄΄ μετανάστης προσληφθεί σε μια ΕΟΖ τ΄τοε αυτομάτως νομιμοποιείται και αποκτά ταυτότητα . Στις ΕΟΖ θα μπορούνε φυσικά να εργάζονται και Έλληνες οι οποίοι θα παρακαλάνε βέβαια να πιάσουν μια δουλίτσα δίπλα στον μουσουλμάνο ΄΄αδερφό ΄΄ τους .Και ποιος θα μπορέσει να τους κατηγορήσει βέβαια......
Η άμυνα τις χώρας θα διαλυθεί σε πολλά σταδιακά βήματα με πρώτο την απομείωση των δαπανών για την συντήρηση τους, εν συνεχεία με την εισαγωγή αλλοδαπών στις σχολές αξιωματικών και τέλος με την απόσυρση τους από τα σύνορα εφόσον η Ελλάδα θα αποτελεί μια χώρα υποχείριο της Τουρκίας που θα εξαρτάται απόλυτα από τα τουρκικά κεφάλαια.
Κάπως έτσι θα οδηγηθούμε σε συνομοσπονδία με την Τουρκία.
Το θέμα είναι τεράστιο και έχω προσπαθήσει να το αναλύσω στα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ  ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ --ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΟΣ Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΙΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΙΔΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2015/09/blog-post_13.html

 

Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-- Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΠ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/07/blog-post_10.html

ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ- Η ΠΡΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/09/blog-post_87.html

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/06/blog-post_11.html

 

Αυτό που θελω να πω σήμερα είναι ότι πρέπει να προσέχουμε στο ποιος χρησιμοποιεί τις προρρήσεις των Αγίων προς όφελος του, ποιος χρησιμοποιεί τις προρρήσεις για να κοιμίσει τους Έλληνες και να τους κάνει να αποδεχθούν την συνομοσπονδία με την Τουρκία.
Θα σας δώσω ένα παράδειγμα : Τελευταία διακινείται απο άγνωστα κέντρα μια ΄΄προφητεία΄΄ σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα αφού χρεοκοπήσει εντελώς θα σωθεί ακριβώς λόγω αυτής της χρεοκοπίας !!!!Η ''προφητεία'΄΄ αυτή λέει ότι επειδή η Ελλάδα θα είναι μια καθημαγμένη χώρα δεν θα αποτελεί ένα ελκυστικό στόχο για τους εχθρούς της και μάλιστα ότι όταν η δύση θα πολεμάει εναντίον της Ρωσίας η Ελλάδα δεν θα πάθει τίποτα απλά διότι θα είναι ένα ήδη ένα πτώμα σε αποσύνθεση!!!!!Δηλαδή σύμφωνα με την ΄΄προφητεία'' η οδός για την σωτηρία μια χώρας είναι διάλυση της εκ των έσω !!!!Αυτό τον παραλογισμό  έχουν ασπααστεί πολλοί νέοι άνθρωποι, μορφωμένοι μάλιστα και περιμένουν ότι μια χώρα χωρίς χρήμα ούτε για τα πετρέλαια του στρατού της θα περάσει ''΄ζαχαρη και ξάπλα΄΄ σε περίπτωση παγκόσμιου η τοπικού πολέμου ευρισκόμενη σε ένα βολικό περιθώριο !!!
Το παραπάνω παράδειγμα δείχνει το πόσο επικίνδυνη είναι η εξωεκκλησιαστική προφητολαγνεία και η ερμηνεία του λόγου του Θεού απο διάφορους απατεώνες. Λες και είναι αμαρτία να παλεύεις για την ανάκαμψη της οικονμίας.Ακόμα και έαν η ΄΄προφητεία αυτή είναι αληθινή ποιός είπε ότι αφορά τον μέσο Έλληνα σε βαθμό που να προσπαθεί να επιταχύνει ή να επιχαίρεται με τηνπραγματοποίηση της.
Εκτιμώ ότι οι Τούρκοι θα χρησιμοποιήουν το όπλο της αφέλειας μας και όταν θα μας βάζουν ως νέους ραγιάδες να δουλεύουμε στις ΕΟΖ με 200 ευρώ θα διοχετεύουν από την άλλη διάφορες προφητείες με τις οποίες θα μας αποκοιμίζουν . 
Όλοι αυτοί οι οποίοι σας πουλάνε ερμηνείες προφητειών ξέρετε έαν οι ίδιοι θρησκεύονται ; τους έχετε δει σε κανένα ιερό ναό κάποιο απόγευμα στην ουρά για εξομολόγηση ; Οι ιστοσελίδες οι οποίες σας μεταφέρουν ερμηνείες προφητειών είναι επώνυμες;Οι διαχειριστές τους συμβουλεύονται ανθρώπους της εκκλησίας; 
Προσοχή μεγάλη , να πιστεύομε και να μελετάμε τους Αγίους Πατέρες, τα πατερικά κείμενα, όλη την Ορθόδοξη γραμματεία αλλά όταν έρχεται η ώρα να μοιρασθούμε την άποψη μας σχετικά με τις προρήσεις ας περιορισθούμε στον στενό κύκλο της ενορίας μας και παντα υπό την αιγίδα και καθοδήγηση των Πνευματικων μας ειδάλλως θα γίνουμε θύματα μαύρης προπαγάνδας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου