Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Απόσπασμα από την υπ’ αριθμόν 3269/2017 βούλευμα του Συμβούλιου Πλημμελειοδικών Αθηνών που αποδεικνύει σχέδιο αποσταθεροποίησης της Χώρας κατά την περίοδο 2007 – 2009


Ανακοίνωση της εφημερίδας Δημοκρατία
Έρχεται η ώρα της αλήθειας 
18.09.2017...Η ανυπολόγιστη καταστροφή που υπέστη η Ελλάδα θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί αν ο Γιώργος Παπανδρέου και οι συναυτουργοί του δεν οδηγούσαν το κράτος στα βράχια του Μνημονίου. Για να αναλάβει, όμως, την πρωθυπουργία ο μοιραίος γόνος της δυναστείας Παπανδρέου, έπρεπε να πέσει η κυβέρνηση Καραμανλή. Η ενεργειακή πολιτική Καραμανλή και η συμφωνία με τον Πούτιν να κατασκευαστεί ο αγωγός South Stream ενεργοποίησαν υπηρεσίες όπως η CIA, η οποία ανέλαβε να αποσταθεροποιήσει την πατρίδα μας και να στρώσει το χαλί για να έρθει στα πράγματα ο… Αμερικανός πολίτης Γιώργος Παπανδρέου. Ετσι, άρχισε να υφαίνεται το πλέγμα της συνωμοσίας, που είναι γνωστή στο πανελλήνιο ως υπόθεση «Πυθία».

Η εφημερίδα μας έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην καταγγελία και την εξιχνίαση αυτού του ειδεχθούς κατά της πατρίδας εγκλήματος καιη «κυριακάτικη δημοκρατία» δημοσίευσε χθες το βούλευμα-σοκ που παραπέμπει σε δίκη έναν Ελληνοαμερικανό πράκτορα της CIA και τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και στενό συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου Μιχάλη Καρχιμάκη.

Μεταξύ άλλων, στο άρθρο αναφερόταν: «Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών με το υπ’ αριθμόν 3269/2017 βούλευμά του παραπέμπει σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών με βαρύτατες κατηγορίες κατασκοπείας και παραβίασης μυστικών της πολιτείας έναν Ελληνοαμερικανό πράκτορα της CIA, ο οποίος οργάνωσε το σκάνδαλο των υποκλοπών εις βάρος του πρωθυπουργού και του μισού υπουργικού συμβουλίου, τον Καρπάθιο William Basil, τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και στενό συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος κατηγορείται ότι υπέκλεπτε έγγραφα μείζονος εθνικής ασφάλειας καθώς και μέλη της ΕΥΠ τα οποία τον προμήθευαν “τα ωραία εκείνα χαρτιά” όπως τα αποκαλούσε. Παράλληλα, το βούλευμα […] φωτογραφίζει με περίτεχνη διατύπωση την κυβέρνηση των ΗΠΑ ότι ήταν πίσω από το πραξικόπημα κατά της κυβέρνησης Καραμανλή».

Πολλά έχουν έρθει μέχρι τώρα στο φως και το ρεπορτάζ μας δείχνει ότι οι αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν θα είναι πιο συγκλονιστικές από το αναμενόμενο.

Η ώρα της αλήθειας και της τιμωρίας πλησιάζει…



Το απόσπασμα του βουλεύματος που τεκμηριώνει την αποσταθεροποίηση:

Για συνέχεια της ανάρτησης εδώ

http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2017/09/32692017-2007-2009.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου