Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΚΑΤΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Το όραμα Γερμανίας-Τουρκίας -Κατάρ για την άλωση και έλεγχο της Ευρώπης με όπλο το μεταναστευτικό πρόβλημα... 27-4-2014.......Τον Δεκέμβριο του 2013 η Ευρωπαϊκή Ένωση  και η Τουρκία υπέγραψαν συμφωνία βάση της οποίας η Τουρκία δέχεται  την επαναπροώθηση όσων παράνομων περάσαν στην Ε.Ε. δια μέσω της Τουρκικής επικράτειας. Η αποδοχή της συμφωνίας  επανοπροώθησης στην χώρα εισόδου εξασφάλισε στην Τουρκία ως αντάλλαγμα την δυνατότητα στους Τούρκους υπηκόους να ταξιδεύουν χωρίς βίζα στην Ευρωπαική Ένωση από το 2016. Δηλαδή δόθηκε το δικαίωμα σε 80 εκατομμύρια Τούρκους να κατακλύσουν την Ευρώπη χωρίς συνοριακούς περιορισμούς σε τρία χρόνια από τώρα.

(Ευτυχώς η καράργηση της βίζας για τους Τούρκους αναβλήθηκε για το 2017 αρχικά και κατόπιν επ αόριστον αλλα η Γερμανία καιροφυλακτεί για να ικανοποιήσει την Τουρκία και το Κατάρ)
Στην ουσία η παραπάνω συμφωνία αποτελεί έργο της Γερμανίας η οποία αγνόησε και παρέκαμψε τις αντιδράσεις των Ευρωπαϊκών χωρών στα πλαίσια πάντοτε της πολιτικής του νέου οικονομικού Ράιχ.
Η Γερμανία αποτέλεσε την πρώτη  Ευρωπαϊκή χώρα που δέχτηκε μετανάστες μετά τον Β΄ΠΠ και ακόμα και σήμερα συνεχίζει να δέχεται . Το 2012 -2013 δέχτηκε ένα εκατομμύριο μετανάστες εκ των οποίων τα 2/3 από Ευρωπαϊκές χώρες. Η Γερμανία είναι η πρώτη χώρα σε υπογεννητικότητα με τον χαμηλότερο μέσο  όρο γεννήσεων -1,36 παιδιά ανά γυναίκα - στην Ευρώπη. Η μετανάστευση Ευρωπαίων στην Γερμανία γίνεται με τις ευλογίες της Γερμανικής κυβέρνησης αξιωματούχοι της οποίας δηλώνουν ότι η Γερμανική οικονομία εξαρτάται από τους μετανάστες.
 Το Γερμανικό σχέδιο για την σωτηρία του ασφαλιστικού συστήματος με την αναγκαστική απορρόφηση των μεταναστών και την αλλαγή του πληθυσμιακού και εθνικού χάρτη εις βάρος των Ευρωπαίων

Tον Φεβρουάριο του 2013 παρουσιάσθηκε  μελέτη  για την μετανάστευση του Ιδρύματος .NOTRE EUROPE του οποίου ιδρυτής είναι ο JACQUES DE DELORS . Το ίδρυμα αυτό  ένα απο τα  think tanks  της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα οποία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην χάραξη της πολιτικής της.
Την μελέτη αυτή υπογράφει  ο Hans Martens , διευθυντής του European Policy Centre (EPC) , ενός άλλου εξίσου σημαντικού  thin tank της Ε.Ε.
Η κεντρική ιδέα της μελέτης είναι ότι οι μετανάστες και η ενσωμάτωση τους στην αγορά εργασίας και στο ασφαλιστικό σύστημα είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της χειμαζόμενης δημογραφικά Ευρώπης. Στην απορρόφηση των μεταναστών πρέπει να συμμετάσχουν όλες οι χώρες ανεξαιρέτως.
Η μελέτη αυτή είναι μέρος ενός πακέτου έντεκα μελετών οι οποίες παρουσιάσθηκαν τον Φεβρουάριο του 2013 και έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα αλλά παράλληλα αντικατοπτρίζουν με τον πιο καθαρό τρόπο την αντίληψη και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στα ανώτερα κλιμάκια  της Ε.Ε και δείχνουν με σαφήνεια το μέλλον.(περισσότερα για την  μελέτη στο http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2013/05/blog-post_1110.html)
Η Γερμανία έχει ανάγκη της υψηλής εξειδίκευσης μετανάστες όπως πχ οι γιατροί αλλά πάνω απ όλα έχει ανάγκη για φτηνό εργατικό δυναμικό από την Τουρκία το οποίο θα συμπιέσει το κόστος παραγωγής της Γερμανικής βιομηχανίας. Μην ξεχνάμε ότι το ενδιαφέρον της Γερμανίας για την Ουκρανία πηγάζει εν μέρει από τον σχεδιασμό της καταστήσει την βιομηχανική υποδομή και τεχνογνωσία του Ουκρανικού μεταποιητικού κλάδου σε αντίστοιχο του πρώιμου Κινέζικου. Με απλά λόγια η Γερμανία θέλει αφού εγκαταστήσει κυβέρνηση μαριονέτα στην Ουκρανία να προβεί στην ''Κινεζοποίηση'' της χώρας με φτηνή παραγωγή βιομηχανικών αγαθών.Είναι χαρακτηριστικό ότι η εργατοώρα στην Κίνα στοιχίζει περίπου 3 ευρώ ενώ στην Ουκρανία 2,10.Ο μέσος Ουκρανικός μισθός είναι 220 ευρώ.
Η εισροή φτηνού εργατικού δυναμικού στην Γερμανία θα ανεβάσει την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας και -πάντα σύμφωνα με τις μελέτες των think tanks - θα δώσει την λύση για την διατήρηση του κοινωνικού κράτους με την ένταξη των μεταναστών  στα ασφαλιστικά ταμεία. Όσο για τις αντιρρήσεις των υπολοίπων χωρών θα απαντήσουμε με απόσπασμα από την μελέτη του NOTRE EUROPE <<Η βελτίωση της απορρόφησης των μεταναστών δεν θα βασιστεί μόνο στην ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την αναγκαιότητα και τα οφέλη  της  απορρόφησης των μεταναστών αλλά και με την λήψη μια σειράς πρωτοβουλιών σε όλη την Ευρώπη.>>
Με άλλα λόγια η Γερμανική πολιτική για την μετανάστευση θα επιβληθεί έστω με το ζόρι.
Η Γερμανία θα δέχεται μόνο τους Τούρκους μετανάστες και η υπόλοιπη Ευρώπη τους μετανάστες από τον τρίτο κόσμο  
Σ.Σ : το κείμενο γράφηκε το 2014 πριν την όξυνση της εισροής προσφύγων από την Συρία,Ιράκ, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Κασμίρ κτλ στον βαθμό που ζήσαμε τους τελευταίους 2-3 μήνες. Όπως αποδεικνύεται τελευταία το προσφυγικό αυτό κύμα χρηματοδοτείται απο το Κατάρ με την καταβολή έξοδων μετακίνησης σε πολλές περιπτώσεις (ειδικά για Αφγανούς και Πακιστάνους και λιγότερο για Σύριους οι οποίοι βασίζονται στην πώληση των περιουσιών τους και την βοήθεια συγγενών τους)  και την Γερμανία με τα προνοιακά επιδόματα που λαμβάνουν οι πρόσφυγες  όταν πλέον φθάσουν στην Γερμανία και τις όμορες με αυτήν χώρες οι οποίες εκτελούν κατά γράμμα της εντολές του Δ Ράιχ.Συνεπώς όπου διαβάζετε για Τούρκους μετανάστες συμπεριλάβετε και τους Σύριους πρόσφυγες
 
Ωστόσο τα άσχημα νέα δεν σταματούν εδώ .Είπαμε πως η Τουρκία θα δέχεται την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών που περάσαν από το έδαφος της στην Ευρώπη με αντάλλαγμα την άρση περιορισμών στην κυκλοφορία των Τούρκων υπηκόων στην Ευρώπη. (Η ελεύθερη κίνηση των Τούρκων βέβαια δεν τους  νομιμοποιεί σε πρώτη φάση  ως υποψήφιους εργαζόμενους στην Ευρωζώνη αλλά οι Γερμανοί είναι μεθοδικοί και δεν βιάζονται)
 Παρ΄όλα αυτά συμφωνία επαναπροώθησης παράνομων μεταναστών λίγο αφορά την Γερμανία εφόσον οι λαθρομετανάστες δεν μπορούν να φύγουν απ την Ελλάδα λόγω της  συνθήκης Σένγκεν. Βάση της συνθήκης αυτής κάθε χώρα μέλος -ανάμεσα σε άλλα- εγγυάται ότι θα εμποδίζει την διαφυγή λαθρομεταναστών σε άλλη χώρα μέλος της Ε.Ε. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε γίνει μάρτυρες της παράνοιας να συλλαμβάνονται λαθρομετανάστες στο λιμάνι της Πάτρας οι οποίοι προσπαθούσαν να ΦΥΓΟΥΝ από την Ελλάδα. Με απλά λόγια οι λαθρομετανάστες οι οποίοι περνάνε στην Ευρώπη από την Τουρκία περνάνε ΜΟΝΟ  στην Ελλάδα εφόσον η Τουρκία έχει  Ευρωπαϊκά σύνορα μόνο με την Ελλάδα ( τα Τουρκοβουλγαρικά σύνορα αποτελούν αμελητέο μέγεθος) και ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ στην Ελλάδα και ουδέποτε φθάνουν στην Γερμανία. Με άλλα λόγια είναι αδιάφορο στην Γερμανία το τι συμβαίνει στα Ελληνοτουρκικά σύνορα και απλά χρησιμοποίησε την σύναψη της συνθήκης της δήθεν επαναπροώθησης απλά και μόνο για να δικαιολογήσει το αντάλλαγμα της ελεύθερης διακίνησης των Τούρκων υπηκόων στην Ευρώπη. 'Ετσι οι Ισπανία-Ιταλία-Ελλάδα δεν μπορούν ούτε να επιτρέψουν τους παράνομους μετανάστες από την Αφρική και την Ασία να περάσουν στην Β.Ευρώπη αλλά ούτε και μπορούν  να τους επαναπροωθήσουν στις χώρες τους. Έτσι οι χώρες του Ευρωπαϊκού νότου  ως σημεία υποδοχής ''φορτώνονται'' τα εκατομμύρια των μεταναστών του τρίτου κόσμου την στιγμή  η Γερμανία επιλέγει τους μετανάστες της από την  Ευρώπη και την Τουρκία .
 Η Γερμανία έχει εξασφαλίσει ότι οι μετανάστες που θα δέχεται η ίδια θα είναι δύο κατηγοριών
α. υψηλού μορφωτικού επιπέδου και επαγγελματικής κατάρτισης από τις ευρωπαϊκές χώρες και β.Τούρκους εργάτες χαμηλή μόρφωσης και κατάρτισης οι οποίοι όμως προέρχονται από ένα συγκροτημένο κράτος (Τουρκία) και θέλουν να αφομοιωθούν  δημιουργήσουν συνθήκες οι οποίες να τους επιτρέψουν την δημιουργία οικογένειας. Οι Τούρκοι μετανάστες παρόλο την χαμηλή μορφωτική στάθμη τους αποτελούν μια φιλόδοξη μεταναστευτική ομάδα η οποία προσβλέπει στην αποκόμιση οφελών από την εργασία τους μέσα σε ένα ευνομούμενο και οργανωμένο κράτος , το Γερμανικό, το οποίο σκοπεύουν να στηρίξουν.
Δηλαδή οι Τούρκοι μολονότι μουσουλμάνοι, δεν έχουν καμία σχέση με τους μουσουλμάνους μετανάστες από τον τρίτο κόσμο οι οποίοι σε πολύ μεγάλο ποσοστό είναι φανατικοί ισλαμιστές και όχι μόνο δεν προσβλέπουν στην ένταξη τους αλλά προβαίνουν και σε καταστροφές των κρατικών υποδομών (όπως πχ πέρυσι στην Σουηδία όπου για εβδομάδες λεηλατούσαν συνοικίες στην Στοκχόλμη) αλλά και σε φόνους και βιασμούς ανυποψίαστων πολιτών.
Η Γερμανία έχοντας εξασφαλίσει την εισροή Τούρκων μεταναστών που θα βοηθήσουν στην βιομηχανική παραγωγή της δουλεύει από κοινού με Κατάρ -Σαουδική Αραβία και Τουρκία για την προώθηση εκατομμυρίων μουσουλμάνων μεταναστατών από τον τρίτο κόσμο στην υπόλοιπη Ευρώπη με στόχο τον έλεγχο των χωρών υποδοχής.  Από την μια πλευρά αδειάζει τις ευρωπαϊκές χώρες απο την μορφωμένη νεολαία και από την άλλη τοποθετεί εκατομμύρια μεταναστών -κυρίως μουσουλμάνων-οι οποίοι αποτελούν το μακρύ χέρι της Γερμανίας. 
Αλλά και οι βόρειο ευρωπαϊκές χώρες έχουν ανάλογα προβλήματα με τους υπεράριθμους τριτοκοσμικούς μετανάστες οι οποίο μάλιστα είναι δεύτερης γενιάς αποδεικνύοντας έτσι το πόσο δύσκολη είναι η ενσωμάτωση τους. Η Γαλλία πολύ συχνά έχει υποστεί ταραχές και καταστροφές από τους Αλγερινούς-Μαροκινούς και γενικά Άραβες  μετανάστες του Μαχρέμπ. Σουηδία η οποία έχει το μεγαλύτερο ποσοστό μεταναστών στην Ε.Ε. σε σχέση με τον πληθυσμό της είδε την Στοκχόλμη και τα μεγάλα αστικά κέντρα να παραδίδονται στις φλόγες των ταραχών που προκλήθηκαν πέρυσι τον Μάιο από μετανάστες πρώτης και δεύτερης γενιάς προερχόμενοι από μουσουλμανικές χώρες του τρίτου κόσμου.Η Βρετανία πέρυσι το καλοκαίρι βίωσε τον  εν ψυχρώ αποκεφαλισμό (!!) μέρα μεσημέρι , στην μέση του δρόμου , ενός Βρετανού στρατιωτικού εκτός υπηρεσίας από φανατικό μουσουλμάνου.


 Γερμανία-Τουρκία μια ένας συμμαχικός άξονας με πολλές οικονομικές και ενεργειακές εκφάνσεις

Η Γερμανία θα χρησιμοποιήσει την Τουρκία όχι μόνο ως πηγή φτηνού και χαμηλής εώς μέσης κατάρτισης εργατικού δυναμικού αλλά και ως τον κύριο προμηθευτή φυσικού αερίου. Η κρίση στην Ουκρανία ανέδειξε τις λεπτές ισορροπίες στην ενεργειακή εξάρτηση της Γερμανίας από το φυσικό αέριο της Ρωσίας το οποίο φτάνει στην Ευρώπη δια μέσω αγωγών που διασχίζουν την Ουκρανία.
Όπως έχει γραφτεί στο HELLENIC SUNRISE επανειλημμένως η Γερμανία έχει ως στόχο την οικονομική καταστροφή της Κύπρου η οποία θα οδηγήσει εκβιαστικά στην αποδοχή του σχεδίου Αναν . Η αποδοχή του σχεδίου Αναν θα σημάνει την δημιουργία διζωνικού κράτους στην Κύπρο και θα οδηγήσει στην άμεση εξόρυξη των Κυπριακών κοιτασμάτων τα οποία θα αποστέλλονται στην κοντινή Τουρκία και από εκεί στην Ευρώπη. Αποδοχή του σχεδίου Ανάν σημαίνει και άρση του Κυπριακού βέτο για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.
Τα σχέδια της Γερμανίας για την Τουρκία είναι μεγαλόπνοα και προβλέπουν για την Τουρκία τα παρακάτω
 α.ένταξη  στην Ε.Ε ή σε κάθε περίπτωση ειδικό καθεστώς σύνδεσης και διευκολύνσεων
β.το πέρασμα αγωγών από Κασπία θάλσσα - Κατάρ -Ιράν και Κουρδιστάν και την δημιουργία ενεργειακού κόμβου που θα αντικαταστήσει αυτόν της Ουκρανίας και του Ρωσικού αερίου.
γ. Την απορρόφηση Τούρκων εργατών στην Γερμανική βιομηχανία , την συμπίεση του κόστους παραγωγής στην Γερμανία η οποία θα σταδιακά θα εξαπλωθεί και στην υπόλοιπη ανατολική και νότια Ευρώπη με συμπίεση μισθών.
Οι Ευρωπαϊκές χώρες υποχείρια της Γερμανίας φοβούμενες την αστάθεια που  θα μπορούσαν να προκαλέσουν τα εκατομμύρια ισλαμιστών μεταναστών που ελέγχονται από Κατάρ-Τουρκία -Γερμανία
Στα σχέδια της Γερμανίας δεν αναμένεται σοβαρή αντίδραση από τις καθημαγμένες οικονομικά χώρες του Ευρωπαϊκού νότου οι οποίες παρόλο που βιώνουν μια ανθρωπιστική και οικονομική καταστροφή δεν έχουν βρει κοινό τόπο συνεννόησης ενάντια στην Γερμανική λαίλαπα. Η Γαλλία βρίσκεται σε οικονομική και δημοσιονομική κρίση πολύ σοβαρότερη από ότι νομίζουμε και ο πρόεδρος της το μόνο επίτευγμα που έχει επιδείξει είναι τα προσωπικά του ερωτικά κατορθώματα.
Οι Ολλανδία-Βέλγιο-Σκανδιναβικές χώρες είναι δορυφόροι της Γερμανίας και δεν πρόκειται να αντιδράσουν .Η δε Βρετανία έχει απομακρυνθεί από την Ε.Ε από καιρό και  μάλιστα το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση Κάμερον εκφράζει πλέον ανοιχτά τις σκέψεις της για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος με το ερώτημα της εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Καταλυτικό ρόλο θα παίξει η απόφαση της Σκωτίας για την ανεξαρτησία της ή όχι από το Ηνωμένο Βασίλειο.
Ωστόσο η αδυναμία αντίδρασης των ευρωπαϊκών χωρών οφείλεται περισσότερο σε βαθύτερα αίτια. Η Γερμανία και το Κατάρ ελέγχουν τους μουσουλμάνους  των ευρωπαϊκών χωρών Στο άρθρο Κατάρ , η πρώην αποικία που προσάρτησε τους αποικιστές της  μπορείτε να διαβάσετε για την επιρροή που ασκεί το Κατάρ στις οικονομίες της Βρετανίας και Γαλλίας , επιρροή που επεκτείνεται στους μουσουλμάνους μετανάστες των χωρών αυτών. Το Κατάρ και η Σ.Αραβία με την υψηλή ρευστότητα τους χρηματοδοτούν την μισαλλόδοξη μουσουλμανική προπαγάνδα σε όλες τις κοινότητες των μουσουλμάνων μεταναστών από τον τρίτο κόσμο στην Ευρώπη. Οι μουσουλμάνοι του τρίτου κόσμου στην Ευρώπη πολλές φορές επιδοτούνται με ζεστό Αραβικό χρήμα για να μην αναγκάζονται να καταφύγουν στην εύρεση εργασίας και στην ουσία επιδοτείται η αεργία τους και ο επακόλουθος κοινωνικός αποκλεισμός.
Η Γερμανία και το Κατάρ είναι παλιοί γνώριμοι με κοινά συμφέροντα.Όπως έχει επανειλημμένα αναφερθεί στο hellenic sunrise , το Κατάρ και το φυσικό αέριο του αποτελεί τον ισχυρότερο μελλοντικό  εναλλακτικό πάροχο υδρογονανθράκων της Γερμανίας η οποία θέλει να απεξαρτηθεί από την Ρωσία. Ο πόλεμος στην Συρία είναι δημιούργημα του Κατάρ το οποίο το 2009 έκανε πρόταση στον Σύριο πρόεδρο Άσαντ για την αποδοχή σχεδίου κατασκευής αγωγού που θα ένωνε το Κατάρ με την Συρία και θα κατέληγε στην Τουρκία , αγωγός που θα έφερνε το φυσικό αέριο του Κατάρ στην Ευρώπη και θα καθιστούσε την Γερμανία ανεξάρτητη από την Ρωσία. Ο Άσαντ αρνήθηκε το σχέδιο προκρίνοντας την μελλοντική κατασκευή αγωγού Ιράν-Ιράκ -Συρίας , αγωγού ανταγωνιστικού του Καταριανού . Το 2010 ξέσπασαν ταραχές στην Συρία από τους δυσαρεστημένους πολίτες . Ο Άσαντ αντέδρασε με υπερβολική βία και η πολιτειακή αναταραχή γιγαντώθηκε.Το Κατάρ εκμεταλλεύθηκε τις φυγόκεντρες τάσεις που δημιουργήθηκαν στον Συριακό πληθυσμό και απέστειλε σουνίτες ισλαμιστές μισθοφόρους οι οποίοι μετέτρεψαν την πολιτειακή κρίση σε αντικαθεστωτικό πόλεμο. Η ακύρωση των σχεδίων για τον αγωγό Κατάρ -Τουρκίας έκανε την Γερμανία να στραφεί στον ΤΑΡ αγωγό που θα μεταφέρει το φυσικό αέριο του Αζερμπαϊτζάν στην Ευρώπη δια μέσω Γεωργίας-Τουρκίας -Ελλάδας -Ιταλίας. Από όλα διαφαίνεται πως η Γερμανία, το Κατάρ και η Τουρκία είναι στενοί συνεργάτες και σύμμαχοι οι οποίοι μοιράζονται το όραμα για την άλωση και έλεγχο της Ευρώπης
Το όραμα Γερμανίας-Τουρκίας -Κατάρ για την άλωση και έλεγχο της Ευρώπης 
Η Γερμανία θα αποτελέσει την μητροπολιτική περιοχή της Ευρώπης , περιοχή στην οποία θα υπάρχει βιομηχανική υποδομή και παραγωγή με μικρή οικολογική επιβάρυνση. Στις βιομηχανίες της θα εργάζονται Τούρκοι -σουνίτες μουσουλμάνοι- οι οποίοι θα προέρχονται από την μόνη μουσουλμανική χώρα στον κόσμο ( την Τουρκία)η οποία θα έχει καταφέρει με την πλατφόρμα του πολιτικού Ισλάμ να αποτελέσει το τέλειο παράδειγμα στον σουνιτικό μουσουλμανικό κόσμο της χρυσής τομής μεταξύ κοσμικού κράτους και θρησκείας. Η επιτυχία αυτή θα πιστωθεί στον Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος θα έχει φέρει την Τουρκία τόσο κοντά στην Ευρώπη όσο και στον Αραβο-μουσουλμανικό κόσμο, πάντα με την παρασκηνιακή βοήθεια και χρηματοδότηση του Κατάρ και Γερμανίας.
Οι ευρωπαϊκές χώρες του νότου θα έχουν απωλέσει τα εθνικά τους χαρακτηριστικά και θα αποτελούν Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ) και τουριστικά θέρετρα.Οι Ισπανοί -νότιοι Ιταλοί  και Έλληνες θα  αποτελούν γερασμένη μειονότητα λόγω υπογεννητικότητας και μετανάστευσης.Την θέση τους θα καταλάβουν τα εκατομμύρια μεταναστών από τον τρίτο κόσμο τα οποία θα διοικούνται από μια πολιτική ελίτ άμεσα καθοδηγούμενη από την Γερμανία. Οι μετανάστες που θα επανδρώσουν τον Ευρωπαϊκό νότο δεν θα έχουν καμία σχέση με τον Ευρωπαϊκό χριστιανικό πολιτισμό τον οποίο θα απεμπολήσουν.
Ως  αντάλλαγμα αλλά και βασικό επιχείρημα για την θρησκευτική και εθνική αλλοτρίωση θα χρησιμοποιηθεί η διατήρηση ενός μίνιμουμ συντάξεων και κοινωνικού κράτους, στοιχεία απόλυτως απαράιτητα για την γηρασμένη μειονότητα των ευρωπαικών αυτόχθονων πληθυσμών οι οποίοι θα συναινέσουν ανήμποροι να αντιδράσουν.
Η Ευρώπη θα τροφοδοτείται από την Κασπία θάλασσα και το Κατάρ και θα είναι ανεξάρτητη από την δύστροπη Ρωσία.
Οι κεντροευρωπαϊκές και βορειοευρωπαϊκές χώρες θα αποτελέσουν δορυφόρους της Γερμανίας κυρίως στον ερευνητικό τομέα και θα παρόλο που θα απολέσουν την σημερινή ευμάρεια τους θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται υψηλότερα από τον καθημαγμένο νότο.Για να εξασφαλισθεί η υποταγή τους στην Γερμανία θα υπάρχει πάντα η απειλή δημιουργίας πολιτειακής αστάθειας και ταραχών από τα εκατομμύρια μεταναστών τα οποία θα ακολουθούν πιστά τα κελεύσματα του Κατάρ το οποίο με την σειρά του θα ικανοποιεί τα αιτήματα του καλυτερου πελάτη του , δηλαδή  της Γερμανίας η οποία θα εκπροσωπεί όλη την ευρωπαική ήπειρο .
Η Τουρκία θα καταστεί ενεργειακός κόμβος ο οποίος θα αντικαταστήσει την Ουκρανία και θα αποτελέσει το καλό παράδειγμα στους σουνίτες μουσουλμάνους στην Ευρώπη για το πως μπορούν να εκκομισκευθούν και να ενδώσουν στο πολιτικό ισλάμ χωρίς να προδώσουν τα θρησκευτικά τους πιστεύω. Το παράδειγμα της Τουρκίας θα λειτουργεί σε περιόδους όπου η ευνομία και η παραγωγικότητα θα είναι επιθυμητή στην μουσουλμανοκρατούμενη Ευρώπη. Σε περιόδους στις οποίες θα είναι αναγκαία η δημιουργία ταραχών με στόχο τον εκφοβισμό των ηγετών των ευρωπαϊκών κρατών που θα αντιδρούν στην νεα κατάσταση το Τουρκικό παράδειγμα του εκπολιτισμένου ''πολιτκού ισλάμ '' θα δίνει την θέση του στην εφαρμογή της ''Σαρία'' και του ''Τζιχάντ'', δηλαδή του θρησκευτικού πολέμου εναντίον των απίστων , πάντα με την χρηματοδότηση του Κατάρ προς τους ισλαμιστικούς πηρύνες  στην ευρώπη .
Η Κύπρος θα εκτουρκισθεί πλήρως και οι υδρογονάνθρακες της θα διτίθετονται στην Ευρωπη δια μέσω Τουρκίας.
Τα παραπάνω εξηγούν την περίεργη ανοχή και υποστήριξη των ακραίων ισλαμιστικών στοιχείων στηνΣυρία απο την Ε.Ε. Οι φανατικοί ισλαμιστές είναι οι μόνοι οι οποίοι μπορούν σχετικά ανέξοδα να επιτέλεσουν τα σχέδια άλωσης και ελέγχου της Ευρώπης , αφού πρώτα εξασφαλίσουν την διέλευση του αγωγού Κατάρ Τουρκίας απο την Συρία.
Greek Spirit

https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/03/blog-post_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου