Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

«Εμάς δεν θα μας χτυπήσουν»



Το Las Vegas είναι η τελευταία δυτική πόλη που θρηνεί θύματα από τρομοκρατικό χτύπημα ισλαμιστών. Το Las Vegas είναι η τελευταία δυτική πόλη που θρηνεί θύματα από τρομοκρατικό χτύπημα ισλαμιστών. Η γνωστή για τα καζίνο αμερικάνικη πόλη - που είναι ένα καλό δείγμα της “diversity” (για άλλους “white genocide”), αφού ο πληθυσμός των λευκών που αντιστοιχούσε στο 72.1% του πληθυσμού το 1990, έπεσε στο 47.9% το 2010, δεν έχει ιδιαίτερα θρησκευόμενο κόσμο, αλλά έχει μια αυξανόμενη μουσουλμανική κοινότητα (ας είναι καλά η μετανάστευση) και φυσικά «επίσημα» τζαμιά (και με μιναρέδες!).


Το Las Vegas έχει δήμαρχο την 78χρονη Carolyn Goodman, που ανέβηκε στον δημαρχικό θώκο το 2011 με στήριξη από το 60% των ψηφοφόρων! Η Goodman, που είναι εβραϊκής καταγωγής, βγαίνει ως κομματικά «ανεξάρτητη», (αν και κατά καιρούς είχε εκδηλώσει την υποστήριξή της άλλοτε σε δημοκρατικούς και άλλοτε σε ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές), αλλά με δηλώσεις που έχει κάνει δείχνει να πρεσβεύει όλα όσα επιτάσσει η liberal / νεοταξική ατζέντα. Ξέρετε, «αντιρατσισμός», «ανοιχτή πόλη», «ιθαγένεια για όλους», «όχι στην οπλοκατοχή» κλπ. Φυσικά μετά το μακελειό οι δηλώσεις είναι πανομοιότυπες «ήταν απλά ένας τρελός», «δεν έχει σχέση η θρησκεία», «όχι στο μίσος», «η αγάπη θα νικήσει» κλπ. 
Βέβαια, βγήκαν και κάποιοι εκπρόσωποι μουσουλμανικών κοινοτήτων να αμφισβητήσουν το γεγονός ότι δράστης ήταν μουσουλμάνος, με το επιχείρημα ότι… «ήταν λευκός» (ενώ εάν ήταν μαύρος;). Πάντως για να λέμε την αλήθεια, πριν δυο χρόνια η αστυνομία του Las Vegas έβαλε τα δυνατά της να συλλάβει έναν εξαιρετικά επικίνδυνο τύπο, ο οποίος, ακούστε τι έκανε το κτήνος – τοποθέτησε μπέικον έξω από ένα τζαμί. Ο κόσμος θορυβήθηκε. «Όχι στην ισλαμοφοβία», είπανε. «Όχι στο μίσος», είπανε.

Την ίδια σχεδόν ώρα κτυπήθηκε και η Μασσαλία. Ο δράστης, που είχε τυνησιακό διαβατήριο, έσφαξε δυο γυναίκες φωνάζοντας «αλλάχ ακμπάρ» (αλλά αυτό δεν έχει σχέση με την θρησκεία, απλά ήταν άλλος ένας «τρελός»). Η Μασσαλία είναι μια πόλη της Γαλλίας εξαιρετικά «ανοικτή» και «πολυπολιτισμική» με εντονότατη παρουσία βορειοαφρικανών μωαμεθανών. Είναι γνωστό ότι η εξέδρα των φανατικών της Μαρσέιγ είναι αριστερίστικης “antinazi” κουλτούρας, τίγκα στις αλγερινές σημαίες. Στην προεκλογική περίοδο, σε προγραμματισμένη συγκέντρωση του Εθνικού Μετώπου, έγινα εκτεταμένα επεισόδια από ορδές κουκουλοφόρων «αντιφασιστών» που τρομοκράτησαν την πόλη φωνάζοντας «καλωσορίζουμε τους μετανάστες» και αναθεματίζοντας την «ακροδεξιά».
Θυμηθείτε και το καλοκαιρινό χτύπημα στην Βαρκελώνη, μια πόλη εξαιρετικά «ανοικτή» που έδιωχνε τους τουρίστες και καλωσόριζε τους «πρόσφυγες». Μια πόλη που η ταυτότητά της «είναι συνυφασμένη με την ανεκτικότητα και την αλληλεγγύη», όπως καυχώνται οι αριστεροί. Μια πόλη με δήμαρχο μια φανατική αριστερή «ακτιβίστρια» και φεμινίστρια.

Επίσης το Μάντσεστερ.

Μου κάνει εντύπωση το ότι επιλέγονται πόλεις που κάθε άλλο παρά «εχθρικές» είναι προς το ισλάμ, την πολυπολιτισμικότητα και την όλη ιδεολογία “open borders”, στοργή, αγάπη και προδέρμ. Το αντίθετο ακριβώς!
Κάποιοι πιστεύουν ότι επειδή εμείς εδώ είμαστε «πολύ ανοιχτοί» και «φιλόξενοι» θα γλυτώσουμε. Καυχώνται ότι έχουν «ανοιχτές πόλεις» και «ανοικτούς» και «αλληλέγγυους» δημάρχους και όλα αυτά, και ζουν με την ψευδαίσθηση ότι θα τους λυπηθούν οι οπαδοί του μωάμεθ. Όταν βέβαια, τους πιάσει η «τρέλα».
 

Απατώνται.

Μόνο που τα δικά τους ροζ συνθηματάκια και τις δικές τους φαντασιώσεις, θα τις πληρώσει ο απλός κοσμάκης. (Ο οποίος πάντως τους στηρίζει).

Μακάρι να βγω ψεύτης.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου