Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες

Πράξη 1η
Καθηγητής ελληνικού πανεπιστημίου κάνει παρατήρηση σε άτομο, το οποίο λερώνει τους τοίχους του πανεπιστημίου. Ο τύπος που μολύνει το κτήριο που ανήκει σε όλους μας, θρασύς και με τη συνδρομή δύο φίλων του, επιτίθενται στον καθηγητή και αρχίζουν να τον ξυλοκοπούν. Τα χτυπήματα είναι αρκετά και του τα επιφέρουν αδιακρίτως σε κεφάλι και σώμα.


Από τα χειρότερα, σώζουν τον καθηγητή φοιτητές του. Όλα αυτά σε περιβάλλοντα χώρο του πανεπιστημίου. Ο καθηγητής αυτός αποφασίζει να σπάσει το πυώδες απόστημα της σιωπής και κάνει μήνυση κατά των ατόμων που τον χτύπησαν. Επίσης, κάνει και το άλλο αδιανόητο..! Πηγαίνει στο δικαστήριο και καταθέτει, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί ο ένας από αυτούς σε φυλάκιση.

Πράξη 2η

Μετά από την πρωτοφανή θαρραλέα στάση του
ανωτέρω καθηγητή, ενεργοποιείται το σύστημα της παρανομίας και του χάους. Μπαχαλάκηδες, λοστοφόροι, αντιεξουσιαστές και
λοιποί κακοποιοί δημιουργούν ένα κλίμα απαγορευτικό για τον ίδιο και για τους φοιτητές του, δεδομένου, ότι εισβάλλουν εντός αιθουσών, στις οποίες ο καθηγητής διδάσκει, γράφουν συνθήματα, αναρτούν πανό μίσους και προπηλακίζουν όποιον βρουν μπροστά τους. Ακολουθούν κατά πόδας τον καθηγητή στις δραστηριότητές του και σε όποια πόλη της χώρας πηγαίνει προσκεκλημένος σε εκδηλώσεις εισβάλλον στον χώρο της εκδήλωσης και ασχημονούν. Η αστυνομία σε όλες αυτές τις θρασύδειλες προκλήσεις παραμένει απαθής και απλός θεατής. Φροντίζει μάλιστα να φτάνει στο σημείο της βίας πάντοτε αφού πρώτα έχουν φύγει οι αλήτες που την ασκούν.

Πράξη 3η

Ο καθηγητής γίνεται αντικείμενο ιδιαίτερης και έντονης στοχοποίησης με αφίσες που έχουν κολληθεί στο κέντρο της Αθήνας. Με κεφαλαία μαύρα γράμματα υποδεικνύεται με τη φράση «ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ» και απεικονίζεται και με τις δύο πλευρές του προσώπου του, όπως ακριβώς κάνει ο υπόκοσμος, η μαφία, αλλά και άλλες υπηρεσίες, όταν σκοπεύουν να δολοφονήσουν κάποιον, για να μη λαθέψει ο φονιάς. Στο κείμενο που είναι γραμμένο στην αφίσα, αναφέρεται εν εκτάσει ότι ο καθηγητής εργάζεται υπέρ του ελληνικού κράτους και εναντίον του τουρκικού προξενείου, που βρίσκεται στην Κομοτηνή. Φαίνεται ποιοί ενοχλούνται στην πραγματικότητα από την ύπαρξη του καθηγητή, καθώς και τίνων τα συμφέροντα εξυπηρετούν οι αλήτες που του επιτίθενται σε κάθε ευκαιρία. Αποκαλύπτεται έτσι ένα ολόκληρο, κατασκότεινο συνήθως, σύστημα παρανομίας και χάους και τα συγκοινωνούντα δοχεία.

Πράξη 4η

Με αφορμή την τελευταία πολύ επικίνδυνη στοχοποίηση του καθηγητή, άνθρωποι διαφορετικών επαγγελματικών κλάδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσφέρουν υποστήριξη καταδικάζοντας συγχρόνως τους τραμπουκισμούς των αλητών που του επιτίθενται και όσων τους βάζουν. Απλός κόσμος εναντιώνεται στη νοοτροπία των θρασύδειλων, οι οποίοι ως χρήσιμοι ηλίθιοι υλοποιούν σχεδιασμούς βαθύτερους και αντεθνικούς. Υπάρχουν αφίσες, σαν αυτές που περιγράφηκαν, που απλοί πολίτες τις έσκισαν και έχουν μείνει τα ρετάλια τους. Στο πλαίσιο αυτό, διαπιστώνεται ότι οι πολίτες πλέον τρομοκρατούν τους τρομοκράτες. Και αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να τους απωθήσουν στις τρύπες τους. Εκεί που έχουν μάθει να κρύβονται και από τις οποίες εφορμούν ανενόχλητοι εναντίον όποιου τολμήσει να δηλώσει δημοκράτης. Πιο φασίστες κι από τους φασίστες και πιο τρομοκράτες κι από τους τρομοκράτες, γλοιώδεις και απωθητικοί, υφίστανται επειδή κραδαίνουν κοντάρια και λοστούς. Ο κόσμος δεν τους φοβάται και το ίδιο δείχνουν να κάνουν και οι καθηγητές στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, στα οποία θάλλουν με την κυβερνητική ανοχή οι αλήτες αυτοί. Τα πανεπιστήμια αργά ή γρήγορα θα απελευθερωθούν από την αλητεία και τον φασισμό. Και αυτό είναι δεδομένο.

Ειδικού συνεργάτη
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2017/10/blog-post_95.html#more
το είδα

http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2017/10/blog-post_6.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου