Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

ΠΡΟΣΟΧΗ- ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΔΑΦΩΝ

Greek Spirit.....27-1-2018
Η προφητειολαγνεία θέτει την Ελλάδα σε κίνδυνο. Ποιοι άραγε είναι απο πίσω από αυτούς που διακινούν δήθεν προφητείες σχετικά με την κα΄ταληψη δύο ελληνικών νησιών απο τους Τούρκους; Γιατί συνεχώς μας πλασάρουν τις δήθεν προφητείες σχετικά με ελληνοτουρκικό πόλεμο οποίος θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια δύο νησιών του Αιγαίου αλλά παράλληλα μας καθυσηχάζουν ότι δεν θα πολεμήσουμε και ότι κατόπιν θα έρθουν οι Ρώσοι να μας σώσουν.Είναι ολοφάνερο ότι κάποιοι θέλουν την κοινή γνώμη να εθιστεί σε ενδεχόμενο απώλειας εθνικού εδάφους για την οποία δεν θα χρειαστεί να αντιδράσουν αλλά να περιμένουν ήσυχα τους Ρώσους να μας σώσουν. Ποιος σχεδιάζει τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας ; 
Η προφητειολαγνεία είναι ένα φαινόμενο που γιγαντώνεται από το 2000 και έχει δύο κύρια χαρακτηριστικά Το πρώτο είναι ότι αναφέρεται σε δήθεν προβλέψεις που αφορούν το άμεσο μέλλον (κάτι που δεν έχει σχέση με τη θρησκεία και τις προρήσεις των θεόπνευστων προφητών οι οποίες δεν ε΄χουν χρονικό ορίζοντα) και μάλιστα με απόλυτα ποσοστά επιτυχίας Παράδειγμα χαρακτηριστικό είναι η δήθεν προφητεία ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει αλλά αυτό θα είναι κάτι καλό εφόσον ως χρεοκοπημένη χώρα δεν θα αποτελεί ελκυστικό στόχο για κανένα εχθρό.Τελικά χρεοκοπήσαμε και οι προφητειοβαρεμένοι αισθα΄νονται ήσυχοι ότι κανένας δεν μας απειλήσει .Που ακούστηκε ότι η άμυνα μιας χώρας βασίζεται στην διάλυση της ; Είναι φανερό ότι ΄΄προφητείες΄΄ τέτοιου είδους διακινούν εξωχώρια κέντρα μέσω των οργάνων τους τα οποία μας θέλουν υποταγμένους.
Το δεύτερο χαρακτηριστικό είναι  για όσα δεν έχουν προβλεφθει αλλά αποτελούν  τρέχουσες εξέλιξεις της επικαιρότητας πάντα υπάρχει και μία ανέκδοτη προφητεία η οποία μας αποκαλύπτεται. 'Ετσι η προπαγάνδα των εχθρών μας καλύπτει και τα γεγονότα που δεν είχε προβλεψει. 
Τελευταία όλο και πιο έντονα διάφοροι  παράγοντες διακινούν με λύσσα την δήθεν προφητεία περί θερμού επεισοδίου με την Τουρκια η οποία θα καταλάβει δύο νησιά του Αιγαίου αλλά εμείς ως Έλληνες δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι διότι δεν θα προλάβουμε να πολεμήσουμε και έτσι κι αλλιώς οι Ρώσοι θα αναλάβουν την ανακατάληψη τους. Η αλήθεια είναι ότι η Ρωσία μαζί με την Τουρκία δεν θέλουν την επέκταση των 6 μιλίων σε 12 διότι το Αιγαίο θα γίνει μια κλειστή και καθαρά Ελληνική λίμνη από όπου Του΄ρκοικαι Ρώσοι θα διαπλέουν μόνο με άδεια . Μια καταληψη της Σάμου πχ και της Ρόδου  απο την Τουρκία λύνει το πρόβλημα σε μεγάλο βαθμό τόσο για την Τουρκία όσο και για την Ρωσία η οποία με την συμμαχίας της με τον Ερντογάν έχει εξασφαλίσει την ελεύθερη διέλευση της στον Βόσπορο και δεν θέλει άλλες περιπέτειες στο Αιγαίο.Τι καλύτερολοιπόν από το να πείσουμε τους Έλληνες ότι σε ενδεχόμενη εισβολή της Τουρκίας σε νησιά του Αιγαίου είναι περιττό να πολεμήσουμε εφόσον οι Ρωσοι θα μας σωσουν , οι Ρωσοι που δίνουν S 400 και πυρηνικά εργοστάσια στην Τουρκία..
Αφήστε τις προφητείες και ετοιμαστείτε να πολεμήσετε, σας κοροϊδεύουν.
Ακόμα και για το Σκοπιανό οι πράκτορες έχουν έτοιμη αποκαιρό  προφητεία σύμφωνα με την οποία τα Σκόπια ΄΄ειναι ένα ποντίκι που βρυχαται'' και ότι τίποτα δεν μπορούν να καταφέρουν,έτσι ώστε να αποδοθεί το όνομα Μακεδονία χωρίς προβλήματα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου