Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Και ήρθε. Ήρθε η επόμενη μέρα… και τα σημάδια δεν είναι καλά! Με το χρόνο που κερδίζουν απλα εκτονώνουν την οποιαδήποτε οργή θα υπήρχε!

Συλλαλητήριο Αθήνας 2018: Επιτυχία η παγίδα; Μίκης η Μίκυ Μάους;
Τα πιόνια έλαβαν και πάλι θέσεις.
Στόχος για άλλη μια φορά ο τσαλαπατημένος ελληνικός λαός. Συνταγές δοκιμασμένες και πανούργες από την συμμορία της μασονίας των τοκογλύφων.

Κι εσύ λαέ μαλακισμένε...
Ο Μίκης και πάλι σε νέες ‘’περιπέτειες’’…
Όχι ο αγαπημένος Μίκυ Μάους των παιδικών μας χρόνων αλλά αυτός της εφιαλτικής ενήλικης ζωής μας …
Ο Θεοδωράκης …
Ο σκοτεινός άνθρωπος των αμερικανών, ο βουλευτής του Μητσοτάκη και μέχρι πρόσφατα θερμός υποστηριχτής του τουρκοεβραίου Axel Cipra, δεν πρόκειται να πάρει από εμένα ούτε συγχώρεση αλλά ούτε και συμπάθεια για τη νέα θεατρική παράσταση που έπαιξε.


Θεωρώ ότι είναι και πάλι βαλτός για να κοιμίσει το πόπολο.


Ένας λαϊκός ‘’ήρωας’’ ένα ‘’παιδί του λαού’’ σε ρόλο πάντα χρήσιμο για να συνεπάρει αλλά και να ξεγελάσει και πάλι τους χιλιοπροδομένους Έλληνες.

Λίγη ροζουλί μπογιά από ημέτερους στους βρώμικους τοίχους του σπιτιού του και νάτος πάλι ο μπαγιάτικος ξανάγινε ‘’φρέσκος’’ ήρωας!

Έτοιμος να οδηγήσει τους Έλληνες σε εξέγερση αλλά και σε…. πτώση μιας δωσίλογης κυβέρνησης των χθεσινών (;) συντρόφων του…

Συμπατριώτες μου τα πράγματα είναι απλά :
Μια φορά προδότης για πάντα προδότης!

Και μην ξεχνάτε ποτέ ότι ένας ‘’αριστερός’’ , όπως ο ίδιος αποκαλείται, είναι λόγω ιδεολογίας διεθνιστής.

Επομένως δεν πιστεύει στην έννοια έθνους.

Μερικά πράγματα είναι αυταπόδεικτα.


Επίσης θεωρώ ότι οι ίδιοι οι τοκογλύφοι επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί χωρίς πολλά προβλήματα αυτό το ανεπανάληπτο συλλαλητήριο.

Λίγο θέατρο ότι καθυστερούν κόσμο στα διόδια, λίγη αδιαφορία από τα βοθροκάναλα γύρω από το θέμα, μερικές προκλητικές δηλώσεις υποβάθμισης αυτής της προσπάθειας από ημέτερους δημοσιογράφους και πολιτικούς προκειμένου να δείξουν ότι το σύστημα προσπαθεί να προστατευτεί και έτοιμη η παράσταση!

Και όλα αυτά γιατί υποψιάζομαι ότι θέλουν να δημιουργήσουν εκλογές και οικουμενική 200+ βουλευτών για να αλλάξουν το σύνταγμα που τους ‘’ενοχλεί’’ σε πολλά από τα σχέδια τους αλλά και για να κλείσουν με συνοπτικές διαδικασίες ζητήματα που έχουν προτεραιότητα για το ΝΑΤΟ,όπως είναι το σκοπιανό ζήτημα, η μεγάλη Αλβανία αλλά και η επιστροφή της Τουρκίας στο μαντρί με μοιρασιά του Αιγαίου.


Φυσικά όλα σε βάρος της πατρίδας μας.


Για να τα επιτύχουν όλα αυτά θέλουν συντριπτική αληθοφανή πλειοψηφία στη βουλή, νωπή εντολή και ένα εκτονωμένο λαϊκό αίσθημα.

Οι τοκογλύφοι έχουν την οξυδέρκεια , τα εργαλεία μέτρησης αλλά και την πείρα να αντιληφτούν ότι αυτή η κυβέρνηση έκανε πολλά και μαζεμένα σε βάρος των ελλήνων και όπου νάναι θα ξεσπάσει επανάσταση.

Ίσως προτιμούν λοιπόν να ξεγελάσουν και πάλι το πόπολο με μια ελεγχόμενη ‘’επανάσταση’’ και εκλογές εκτονώνοντας το θυμό των ελλήνων αλλά ταυτόχρονα με μια οικουμενική κυβέρνηση όλων των δοσίλογων –παλαιών και νέων- να βγουν ενισχυμένοι και να συνεχίσουν τον αποδεκατισμό της χώρας μας αλλά και τον διαμελισμό της …

Τα νέα κόμματα που πρόκειται σύντομα να δημιουργηθούν αλλά και οι ανακατατάξεις στις ηγεσίες των υπαρχόντων θα διασκεδάσουν αρκετά αυτές τις υποψίες…..

Δεν καταπίνω το δόλωμα ότι δεν μπορούν να ακυρώσουν αυτό το συλλαλητήριο.

Μια ‘’ξαφνική’’ ένταση στο Αιγαίο, μια δολοφονία ενός προβεβλημένου πολιτικού προσώπου, μια στημένη διαμάχη ‘’αριστερών’’ με πολίτες παραμονές του συλλαλητηρίου με μερικούς νεκρούς, και τόσα άλλα, ήταν εύκολο γι αυτούς να στηθούν.

Τα έχουν ξανακάνει άπειρες φορές σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο διαχρονικά.

Ολόκληρες χώρες γκρεμίζουν και πιστεύετε ότι δεν θα μπορούσαν να ακυρώσουν ένα συλλαλητήριο και ειδικά όταν απειλεί ένα τόσο σοβαρό γι’ αυτούς γεωπολιτικό ζήτημα ;

Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν ακυρώνουν τη συγκλονιστική προσπάθεια και συσπείρωση των ελλήνων κάτω από την ομπρέλα της Μακεδονίας μας ενάντια στους δοσίλογους και τους τοκογλύφους.

Ούτε φυσικά θα άφηνα μια τόσο μεγάλη ευκαιρία για συσπείρωση όλων των Ελλήνων κάτω από ένα μεγάλο εθνικό θέμα.

Το αντίθετο.

Πιστεύω ότι δόθηκε μια μοναδική ευκαιρία να ‘’ξαναγνωριστούμε’’ να ‘’ξανασυστηθούμε’’ και να ‘’ξανα αγαπηθούμε’’ εμείς οι Έλληνες….

Και ίσως αυτό να ήταν και το μεγάλο λάθος της μασονίας….

Παίζοντας με τη φωτιά ξύπνησαν το πατριωτικό αίσθημα των ελλήνων πράγμα το όποιο μπορεί να φέρει ολοκληρωτική ανατροπή στα σχέδια τους….

Τώρα το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Πιστεύω ότι η πατριωτική συσπείρωση επετεύχθη και μάλιστα θα διογκωθεί….Και αλίμονο τους!

Να θυμάστε αυτό που σας έχω πει πολλές φορές:

‘’ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ’’….

Πηγή

Και ήρθε Ήρθε η επόμενη μέρα… και τα σημάδια δεν είναι καλά!

Πριν μερικές μέρες σας είχα γράψει ένα άρθρο το οποίο είχε τίτλο… Από πού θα έρθει το ξαφνικό…. Όσοι δεν το έχετε διαβάσει διαβάστε το και ακολουθήστε και τις παραπομπές του!

Η δεύτερη μέρα ήρθε… και πάλι κατά ένα περίεργο τρόπο κάποιοι είδαν εκατομμύρια κόσμο κάποιοι είδαν λίγο κόσμο!

Ο υπουργός που διαπραγματεύεται δηλώνει ότι έχει καθαρή τη συνείδησή του να διαπραγματευτεί για το καλό της χώρας και ότι "έπεσαν έξω οι κασσάνδρες"…

Ο πρωθυπουργός δεν βλέπει ιδιαίτερο ζήτημα και εύρος λαού που θέλει το όνομα Μακεδονία να μην υπάρχει στη διαπραγμάτευση.

Οι ξένες δυνάμεις ειναι αποφασισμένες να ανακατέψουν τα Βαλκάνια γιατί είναι πολλά τα λεφτά Άρη!

Η χώρα βρίσκεται στον πάτο μέσα από τις διαδεχόμενες προδοτικές πολιτικές όλων των κυβερνήσεων..

Και στο τιμόνι αυτή τη στιγμή έχεις μία από τις πιο μασκαρεμένες χούντες που βρέθηκαν ποτέ στην ιστορία μας..

Κομμάτι νέων δυστυχώς έχει αλλοτριωθεί στο πνεύμα με την κατάλληλη επιφανειακη εκπαίδευση..
Άλλο κομμάτι νέων έχει ακολουθήσει το δρόμο της καρδιάς όπου εκεί στημένοι παραχαράκτες της αλήθειας Από το σύστημα τους έχουν οδηγήσει σε ιδεολογίες επικίνδυνες

Εσύ και εγώ κοιταμε αν το ψυγείο έχει ακόμα γάλα για σήμερα και αν το ρεύμα θα ρθει μέσα στη βδομάδα ή θα καταφέρουμε να φτάσουμε το μήνα!…

Ένα άλλο μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας δυστυχώς και Ντροπή μας το Αφήσαμε να τρώει από τα σκουπίδια η να αυτοκτονεί από την απόγνωση!

Στο Διά ταύτα λοιπόν… η επόμενη μέρα είναι εδώ…. και θα έρθουν και οι επόμενες μέρες όπου "αριστερόστροφοι φασίστες" βάση της γλώσσας που χρησιμοποίησε ο Μίκης Θεοδωράκης θα επιλέξουν αυτό που οι ίδιοι νομίζουν το καλύτερο για τη χώρα και όχι αυτό που ο ελληνικός λαός θέλει!

  • Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση λοιπόν;
  • Τι κάνουμε αν το όνομα ακούσουμε αύριο ότι δόθηκε;
  • Που θα είναι οι συντονιστές του Χτες σε μία τέτοια περίπτωση; εδώ ή στο εξωτερικό;
  • Ποιος θα καθοδηγήσει τη σπίθα και την έκρηξη;
  • Τα κανάλια; κάποιος που τις επόμενες ημέρες θα φανεί πιο πολύ εντέχνως επικοινωνιακά σαν πιο σκληροπυρηνικός;
  • Ποιος θα τον έχει επιλέξει;

Και σε μία κατάσταση οπου η εκρηξη θα συμβει, ο σχεδιασμός και η στρατηγική για να επέλθει η άμεση και αναγκαία Νίκη Ποιανού ευθύνη θα είναι;… και με ποιο τρόπο θα τον διαλέξεις;

Διαχειρίσου όλη αυτή την κατάσταση μέσα σου και άρχισε την αυτοοργάνωσή σου γιατί ίσως να χρειαστεί να είσαι έτοιμος μόνος σου να υπερασπίσεις τα εδαφικά σου κυρίαρχα δικαιώματα αλλά και την δολοφονημένη πλέον δημοκρατία μέσα στη Χώρα σου!

Μην ξεχνάς ότι έχουν έρθει ειδικοί εδώ και ένα χρόνο περίπου…. ειδικοί να ανακατεύουν τη σούπα μέσα στις χώρες και να βάζουν αδελφό με αδελφό να τσακώνεται!

Οι αφυπνισμένοι ανάμεσά σας που μπορούν να γνωρίζουν το αύριο μέσα από την επίγνωση τους πρέπει σήμερα κιόλας να οργανώσουν το ακέφαλο,το ασυντόνιστο, να δημιουργήσουν επί χάρτου το σχέδιο της τελευταίας ύστατης στιγμής και σαν θεωρητικό σενάριο να έχουν ήδη επιλέξει.

Ποιοι θα είναι που και ποιοι οι ρόλοι τους!

ΝΑΙ... ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ... ΞΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...


Πηγή 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου