Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Για γέλια και για κλάματα: Καταδικάστηκε για «έγκλημα μίσους» Σκωτσέζος κομμουνιστής γιατί είχε "ναζιστικό" σκυλί

Καταδικάστηκε τελικά για «έγκλημα μίσους» ο Σκωτσέζος YouTuber με το όνομα "κόμης Dankula" (πραγματικό όνομα Markus Meechan), για το βίντεο που είχε ανεβάσει στο οποίο ως αστείο, δίδασκε το σκυλί της φίλης του να χαιρετάει ναζιστικά όταν άκουγε τις φράσεις "Sieg Heil" και “gas the Jews(διάβασε εδώ).


Στο δικαστήριο βρέθηκε ως μάρτυρας κατηγορίας και ο Ephraim Borowski, (φώτο) του Συμβουλίου Εβραϊκών Κοινοτήτων της Σκωτίας, ο οποίος κατέθεσε ότι το βίντεο ήταν εξαιρετικά προσβλητικό και αντισημιτικό. 


Η πλάκα σε αυτή την απίστευτη ιστορία είναι ότι ο δράστης είναι δηλωμένος κομμουνιστής.

Είχε γράψει μετά την δημοσιοποίηση του περιστατικού:

«Είμαι πραγματικός Ναζί

 Αυτό το πολύ σκοτεινό περιστατικό με έκανε να καταλάβω κι εγώ κι οι φίλοι μου πώς λειτουργούν τα μέσα ενημέρωσης. «Ειδικοί» έκαναν δηλώσεις στις οποίες με συνέδεαν με διάφορες ρατσιστικές ομάδες και τη ναζιστική κουλτούρα. Έτσι αποφάσισα να καταπολεμήσω αυτό το γεγονός δημοσιεύοντας στο Facebook μια εικόνα μου όπου δυνατά και υπερήφανα δείχνω το σφυροδρέπανό μου στο στήθος μου.

Είμαι επίσης συνδεδεμένος με αρκετές κομμουνιστικές ομάδες σε όλη τη Σκωτία και σε άλλες χώρες που οι «ειδικοί» θα έπρεπε να ξέρουν αν ήθελαν να κάνουν κάποια έρευνα.

Θα το πω ξανά, δεν είμαι σε καμία περίπτωση ναζί, είμαι στην πραγματικότητα ένας κομμουνιστής που πιστεύει στην απόλυτη ισότητα για τους ανθρώπους όλων των φυλών, των θρησκειών, των σεξουαλικών προσανατολισμών κλπ. Είμαι τόσο κομμουνιστής που ανέθεσα σε έναν καλλιτέχνη να μου κάνει έναν γιγάντιο πίνακα του Λένιν για να κρεμάσω πάνω από το κρεβάτι μου.

Δεν κάνω πλάκα».

ΚΟ: Ούτε η πολιτική ορθότητα κάνει πλάκα "σύντροφε". Τώρα το κατάλαβες; 

ΚΟ / εδώ κι  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου