Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Ο "ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ" άνθρωπος είναι έτοιμος και λέγεται 'ΑΤΛΑΣ'! (Δείτε 3 'βίντεο' απο το νέο ρομπότ-άνθρωπο!)



(ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΟΧΕΥΣΗ!
EΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ.ΡΟΜΠΟΤ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;)Την πρόοδο των εργασιών των μηχανικών της εταιρείας 'Boston Dynamics' στο υπο συνεχή βελτίωση ρομποτικό ανθρωποειδές Atlas δημοσιεύει κάθε λίγους μήνες η εταιρεία.

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για ATLAS ROBOT
Έτσι μετά τα αρχικά βίντεο του 2016 & 2017, που επιδείκνυαν τις ικανότητες του Atlas να σηκώνει αντικείμενα και να τα τοποθετεί σε ράφια, να πηδά στον αέρα, να πραγματοποιεί κυβιστήσεις η 'Boston Dynamic's επανήλθε με ένα νέο 'βίντεο', που δείχνει τον Atlas να τρέχει στο ύπαιθρο και να «απολαμβάνει» την ανοιξιάτικη φύση.

Αποτέλεσμα εικόνας για ATLAS ROBOT

Ήταν μόλις πριν μερικά χρόνια όταν η εταιρεία επιδείκνυε τις ικανότητες του ρομπότ να περπατά και να περνά πάνω από εμπόδια. Όμως το 2017 οι μηχανικοί της εταιρείας κατάφεραν να αναπτύξουν νέες δυνατότητες για το εντυπωσιακό ρομποτικό σύστημα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ATLAS ROBOT

Όπως αναφέρθηκε ο Atlas κατάφερε να πηδά εμπόδια να πραγματοποιεί περιστροφές 360 μοιρών κατά τη διάρκεια παραμονής του στον αέρα μετά από ένα εντυπωσιακό επιτόπιο άλμα και το πιο εκπληκτικό, να πραγματοποιήσει μια πλήρη κυβίστηση στον αέρα σα να ήταν… αθλητής ρυθμικής γυμναστικής!

Αποτέλεσμα εικόνας για ATLAS ROBOT

Στο νέο βίντεο του 2018 αποτυπώνονται οι νέες ικανότητες που απέκτησε το ρομπότ όπου ο Atlas φαίνεται να τρέχει στην φύση χωρίς κάποιο τεχνικό πρόβλημα.
Είναι μάλιστα εντυπωσιακό το γεγονός ότι ρομπότ κινείται στο ύπαιθρο και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα από την μεταβολή της επιφάνειας του εδάφους.


[ΠΗΓΗ:http://www.defence-point.gr/news/atlas-to-anthropoides-robot-tis-boston-dynamics-pou-kani-ta-panta-vid]
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου